welke slimme sloten werken met Google Assistant

Beste antwoord:
  1. Een slim slot is een type digitaal slot dat op afstand kan worden geopend en gesloten, hetzij via een mobiele app of met spraakopdrachten voor een digitale assistent zoals Google Assistant.
  2. Slimme sloten werken met Google Assistent om gebruikers een extra niveau van veiligheid en gemak te bieden.
  3. Met spraakopdrachten kunnen gebruikers eenvoudig de status van hun sloten controleren, openen en sluiten en realtime meldingen ontvangen over de activiteit rond hun sloten.

Hoe u uw telefoon kunt vergrendelen en ontgrendelen met Google Assistant

FAQ

Welke sloten werken met Google Assistant?

Google Assistant werkt met verschillende slimme sloten die compatibel zijn met de Google Home- en Android-telefoons. Je kunt de Google Assistent vragen om je deur op slot te doen, je deur te ontgrendelen of te controleren of je deur op slot is. Enkele van de compatibele sloten zijn de August Smart Lock, Schlage Sense Smart Deadbolt en Kevo Touch-to-Open Smart Lock.

Maakt Google een slim slot?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommige mensen zeggen misschien dat Google een slim slot maakt, terwijl anderen misschien beweren dat de producten van het bedrijf eigenlijk geen sloten zijn, maar meer verwant zijn aan domoticasystemen. Over het algemeen kan men echter stellen dat Google producten aanbiedt waarmee gebruikers bepaalde aspecten van hun huisbeveiliging via hun smartphones of andere apparaten kunnen regelen. Deze producten kunnen functies bevatten zoals het ontgrendelen van deuren of het regelen wanneer specifieke apparaten worden in- of uitgeschakeld.

Werkt slot met Google Home?

  Hoe een afbeelding op Google Docs te verwijderen?

Het Google Home-apparaat ondersteunt momenteel het gebruik van sloten niet. Er is geen ETA voor wanneer deze functie beschikbaar zal zijn, maar het is iets dat de ontwikkelaars overwegen. In de tussentijd zijn er een paar tijdelijke oplossingen die kunnen worden gebruikt om sloten te bedienen met Google Home. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een ​​spraakopdracht te maken waarmee de deur wordt ontgrendeld, of om een ​​service van derden te gebruiken die kan worden bediend met Google Home.

Kun je de deur ontgrendelen met Google Home?

Het is theoretisch mogelijk om een ​​deur te ontgrendelen met Google Home, maar in de praktijk zal dit waarschijnlijk niet werken. Google Home is niet ontworpen om te worden gebruikt als beveiligingssysteem en het is niet altijd duidelijk wanneer het luistert of reageert. Er zijn ook veel manieren om een ​​deur te ontgrendelen, dus het is onduidelijk welk commando Google Home zou gebruiken om deze te openen.

Werkt Kwikset Halo met Google?

Kwikset Halo werkt niet met Google. Het product is ontworpen om gebruikers in staat te stellen hun smart home-apparaten met hun stem te bedienen, maar het werkt momenteel niet met Google Home of een andere spraakgestuurde assistent. Hoewel er geen specifieke vermelding is van ondersteuning voor Google Home op de Kwikset-website, heeft het bedrijf bevestigd dat ze werken aan integraties voor een aantal verschillende platforms en in de nabije toekomst iets klaar zouden moeten hebben.

Werken Yale-sloten met Google Home?

Er is geen duidelijk antwoord op de vraag of Yale-sloten werken met Google Home of niet. Sommige gebruikers hebben gemeld dat ze hun Yale-sloten kunnen bedienen met spraakopdrachten met Google Home, terwijl anderen hebben gezegd dat ze dit niet kunnen. Het is mogelijk dat dit kan variëren, afhankelijk van het specifieke model Yale-slot dat wordt gebruikt.

  hoe toegang te krijgen tot Google Smart Lock-instellingen

Waar is Google Smart Lock?

Google Smart Lock is een wachtwoordbeheerder en formulierinvulextensie voor de Google Chrome-webbrowser. Hiermee kunnen gebruikers wachtwoorden en andere persoonlijke informatie opslaan in een beveiligde online kluis en automatisch online formulieren invullen met die informatie. Smart Lock is beschikbaar als ingebouwde functie van de Chrome-browser op Android-apparaten en als optionele extensie op andere platforms.

Hoe krijg ik Google Smart Lock?

Smart Lock is een Google Chrome-extensie waarmee u uw wachtwoorden kunt opslaan en automatisch kunt inloggen op websites. Om Smart Lock te krijgen, gaat u naar de Chrome Web Store en klikt u op ‘Toevoegen aan Chrome’. Nadat het is geïnstalleerd, wordt u gevraagd een nieuw wachtwoord aan te maken of u aan te melden bij uw Google-account. Smart Lock onthoudt dan uw wachtwoorden en logt u automatisch in op websites.

Werkt Ultraloq met Google Assistent?

Ultraloq werkt niet met Google Assistent. Het is echter nog steeds een geweldig slim slot omdat het via je telefoon kan worden bediend, met behulp van de Ultraloq-app. U kunt ook de meegeleverde sleutelhanger of toetsenbord gebruiken om de deur te ontgrendelen.

Kan de Google Assistent het Nest Yale-slot ontgrendelen?

Ja, de Google Assistent kan het Nest Yale-slot ontgrendelen. Het Nest Yale-slot is een slim slot dat kan worden ontgrendeld met een sleutelhanger, een mobiele app of via een spraakopdracht met de Google Assistent. Google Assistant kan worden gebruikt om het Nest Yale-slot te ontgrendelen met een spraakopdracht door te zeggen: ‘Hey Google, ontgrendel mijn deur.

Hoe gebruik ik Google Assistant om mijn voordeur te ontgrendelen?

  Hoe activiteit op Google Drive te verwijderen?

Er zijn een paar manieren waarop je de Google Assistent kunt gebruiken om je voordeur te ontgrendelen. Een manier is om een ​​slim slot te gebruiken dat compatibel is met Google Assistant. Je kunt ook een Google Home of een Android-telefoon met de Google Assistent-app gebruiken om je deur te ontgrendelen. Om dit te doen, moet u een spraakopdracht instellen om uw deur te ontgrendelen. Je kunt ook een deurbel met wifi gebruiken met Google Assistant om je deur te ontgrendelen.

Hoe stel ik Yale assurance-vergrendeling in met Google Home?

Om Yale Assure Lock met Google Home in te stellen, heb je een Yale Assure Lock, een Google Home-apparaat en de Google Home-app nodig. Open eerst de Google Home-app en tik op het pictogram Apparaten in de rechterbovenhoek van het scherm. Tik vervolgens op het +-pictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm en selecteer Nieuw apparaat toevoegen.