Wat gebeurt er als je een Netflix-profiel verwijdert?

Beste antwoord:
  1. Wanneer u een Netflix-profiel verwijdert, worden alle gegevens die aan dat account zijn gekoppeld, verwijderd.
  2. Dit omvat alle films of tv-programma’s in uw lijst met favorieten, beoordelingen die u aan films of tv-programma’s hebt gegeven en de persoonlijke informatie die u mogelijk hebt verstrekt bij het maken van uw account.
  3. Je kunt dit profiel niet meer gebruiken om je opnieuw aan te melden bij Netflix.

Profielen verwijderen of toevoegen op Netflix

FAQ

Kun je een verwijderd profiel op Netflix terughalen?

Netflix is ​​een streamingdienst waarmee je films en televisieprogramma’s kunt kijken. Als je je profiel verwijdert, heb je geen toegang meer tot de inhoud die beschikbaar was op Netflix. Je kunt een verwijderd profiel niet terughalen op Netflix.

Hoe verwijder je iemand van je Netflix-account?

U kunt ze uit uw account verwijderen door naar “Uw account” > “Uw profiel” > “Mensen die u volgt” te gaan.
Vervolgens hoeft u alleen maar op de rode knop te klikken met de tekst ‘Lid verwijderen’.

Kan ik zien waar iemand naar kijkt op Netflix?

Nee. Netflix is ​​een streamingdienst, dus je kunt niet zien waar iemand naar kijkt zonder ingelogd te zijn op het account dat ze gebruiken.

Vertelt Netflix je wanneer iemand inlogt op je account?

Nee. Netflix stelt je niet op de hoogte wanneer iemand inlogt op je account.

Hoeveel gebruikers kunnen Netflix gebruiken?

Netflix kan op al je apparaten worden bekeken. Je kunt Netflix gebruiken op je computer, tablet of telefoon.
Netflix kan op al je apparaten worden bekeken. Je kunt Netflix gebruiken op je computer, tablet of telefoon.

  Is Netflix veilig voor een gratis proefperiode?

Hoeveel mensen kunnen één Netflix-account gebruiken?

Netflix-accounts kunnen door maximaal 6 personen tegelijk worden gebruikt.

Kan ik Netflix in twee verschillende huizen gebruiken?

Nee. Je kunt Netflix maar in één huis tegelijk gebruiken.

Kunnen twee personen tegelijkertijd hetzelfde profiel gebruiken?

Nee, twee personen kunnen niet tegelijkertijd hetzelfde profiel gebruiken.

Kun je hetzelfde Netflix-profiel op 2 apparaten gebruiken?

Nee, Netflix staat niet toe dat je hetzelfde account op twee apparaten gebruikt. Ze willen dat je op één apparaat tegelijk kunt kijken.

Telt het kijken naar een gedownloade Netflix als een scherm?

Nee. Het kijken naar een gedownloade Netflix telt niet als een scherm.