Wat gebeurt er als ik mijn PayPal-rekening met geld erop sluit?

Beste antwoord:
  1. Als u uw PayPal-rekening sluit.
  2. Het kan niet opnieuw worden geopend.
  3. Dus alle transacties gaan verloren.
  4. U kunt een of meer van deze opties proberen.
  5. Verzamel uw PayPal-saldo door het over te schrijven naar uw bankrekening (het kan een paar dagen duren voordat dit geld arriveert).
  6. Vraag een cheque aan bij PayPal (er wordt een kleine vergoeding gevraagd)

FAQ

Wat gebeurt er als ik mijn PayPal-rekening met geld erop sluit?

Als u uw PayPal-rekening sluit, worden alle openstaande transacties geannuleerd en verliest u alle saldi die zijn gekoppeld aan inwisselcodes, tenzij anderszins wettelijk beperkt. Voordat u uw account sluit, moet u uw saldo opnemen.

Kan ik PayPal-rekening sluiten met geld in de wacht?

U kunt uw account niet annuleren als u nog een PayPal-saldo, openstaand geld of onopgeloste problemen heeft. De rekening kan worden geannuleerd zodra het geld is overgemaakt en de problemen zijn opgelost.

Verwijdert het sluiten van een PayPal-account deze?

Om te beginnen, moet u onthouden dat zodra u uw account annuleert, deze permanent wordt verwijderd. U kunt een nieuw PayPal-account instellen met een ander (of identiek) e-mailadres, maar alle bijbehorende informatie wordt permanent gewist.

Kan ik mijn PayPal-account verwijderen en opnieuw beginnen?

PayPal zal uw account niet opnieuw openen voor u als deze is gesloten. U kunt echter wel een nieuw account aanmaken met hetzelfde of een vergelijkbaar e-mailadres als uw bestaande.

Kan ik 2 PayPal-accounts hebben met hetzelfde e-mailadres?

Een PayPal-account kan aan slechts één e-mailadres worden gekoppeld. U kunt twee accounts hebben, maar elk moet een afzonderlijk e-mailadres hebben.

  Hoe wijzig ik mijn creditcardgegevens op AliExpress?