pixel 2 hoe maak je een screenshot

Beste antwoord:
  1. Om een ​​screenshot te maken op de Pixel 2.
  2. Houd de aan / uit-knop en de volume-omlaagknop tegelijkertijd ingedrukt.

Hoe maak je een screenshot van Google Pixel 2/2XL

FAQ

Waarom maakt mijn Google pixel 2 geen screenshot?

Er zijn een paar redenen waarom uw Google Pixel 2 mogelijk geen schermafbeeldingen maakt. Een mogelijkheid is dat uw telefoon in de modus Niet storen staat. Om een ​​screenshot te maken, moet je de modus Niet storen uitschakelen of de aan/uit-knop gebruiken om een ​​screenshot te maken. Een andere mogelijkheid is dat uw schermvergrendeling is ingeschakeld. Om een ​​screenshot te maken, moet je de schermvergrendeling uitschakelen of de aan/uit-knop gebruiken om een ​​screenshot te maken.

Hoe maak ik een screenshot op mijn Google-pixel?

Om een ​​screenshot op uw Google Pixel te maken, houdt u de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tegelijkertijd ingedrukt. De schermafbeelding wordt opgeslagen in uw Foto’s-app.

Hoe wijzig ik mijn screenshot-instellingen in Pixel 2?

Om je screenshot-instellingen in Pixel 2 te wijzigen, open je de app Instellingen en ga je naar Systeem > Geavanceerd > Bijschriften. Vanaf hier kunt u ervoor kiezen om bijschriften te tonen of te verbergen bij het maken van schermafbeeldingen, evenals de tekststijl en kleur te kiezen.

Waar is mijn screenshot-knop?

Op een pc is de screenshot-knop meestal PrtScn (Print Screen). Op een Mac is dat Command-Shift-3.

Waarom kan ik geen screenshots maken op Google Pixel?

Google Pixel heeft geen screenshot-functie omdat het een Android-telefoon is die is ontworpen om te worden gebruikt met de eigen services van Google. Andere Android-telefoons hebben screenshot-functies omdat ze zijn ontworpen om meer open en aanpasbaar te zijn.

  hoe maak je een screenshot op pixel 4xl

Waar gaan screenshots op pixel?

Schermafbeeldingen komen op de “scherm” -laag, de voorlaatste laag in de editor.

Hoe maak ik screenshots?

Er zijn veel manieren om schermafbeeldingen te maken op verschillende apparaten. Op een pc kunt u de PrtScn-knop op uw toetsenbord gebruiken. Houd Alt en PrtScn ingedrukt om een ​​screenshot van een deel van uw scherm te maken. Op een Mac kun je Command-Shift-3 gebruiken om een ​​screenshot van het hele scherm te maken, of Command-Shift-4 om een ​​specifiek gebied te selecteren.

Hoe maak je een screenshot op Android?

Er zijn een paar manieren om schermafbeeldingen te maken op Android, afhankelijk van uw apparaat. Op de meeste Android-apparaten kun je de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tegelijkertijd ingedrukt houden om een ​​screenshot te maken.

Waarom werkt mijn screenshot niet?

Er zijn een paar redenen waarom uw schermafbeelding mogelijk niet werkt. Een mogelijkheid is dat u de schermafbeelding niet correct maakt. Op de meeste apparaten kunt u een screenshot maken door tegelijkertijd op de aan / uit-knop en de startknop te drukken. Een andere mogelijkheid is dat uw apparaat geen screenshot-functie heeft ingeschakeld. Om dit te controleren, gaat u naar de instellingen van uw apparaat en zoekt u naar een optie “Screenshot” of “Screen Capture”.

Hoe oud is de Google Pixel 2?

De Google Pixel 2 werd uitgebracht op 19 oktober 2017. Het is de tweede generatie van de Google Pixel-telefoon.