Kun je een nieuwe PayPal-rekening openen met hetzelfde e-mailadres?

Beste antwoord:
  1. Ja.
  2. U kunt hetzelfde e-mailadres gebruiken om een ​​nieuwe PayPal-rekening aan te maken.
  3. Zolang uw vorige account goed is afgesloten.

HOE MAAK JE EEN GECONTROLEERD PAYPAL-ACCOUNT VANUIT BANGLADESH 2021

FAQ :

Kan ik 2 PayPal-accounts hebben met hetzelfde e-mailadres?

U moet bij elke PayPal-rekening een ander e-mailadres gebruiken. U kunt twee accounts hebben, maar deze moeten aan afzonderlijke e-mails zijn gekoppeld.

Hoe stel ik een nieuw PayPal-account in met hetzelfde e-mailadres?

Om je af te melden, ga je naar de pagina met accountinstellingen en klik je op Abonnement opzeggen. U kunt uw abonnement ook opzeggen door het te bewerken of uit uw profiel te verwijderen. Verwijder het oude e-mailadres (het adres dat u opnieuw wilt gebruiken) uit uw e-maillijst… … Om een ​​account bij Paypal te beëindigen, gaat u naar accountbeheer en annuleert u de toegang. Tot

Kan ik een nieuwe PayPal-rekening openen als ik er al een heb?

U kunt één consumenten- en één zakelijk account hebben. U kunt meer e-mailadressen, debet- of creditcards en bankrekeningen aan uw account toevoegen; maar elk moet zijn eigen e-mailadres en financiële informatie hebben.

Kan ik een nieuwe PayPal-rekening aanmaken?

Ga om te beginnen naar PayPal.com en klik op de knop “Aanmelden” in de rechterbovenhoek. U kunt bij PayPal een persoonlijk account of een zakelijk account aanmaken. Selecteer een persoonlijk account in de lijst met opties. Ga verder door op Volgende te klikken.

Is het OK om 2 PayPal-rekeningen te hebben?

“Ja”, u heeft mogelijk meer dan één PayPal-account. Als u een persoonlijk account en een zakelijk account aanmaakt, moet elk zijn eigen e-mailadres en financiële informatie hebben.

  Hoe test ik mijn PayPal-sandboxaccount?