Kun je de Google Family Link gebruiken nadat kinderen 13 zijn geworden?

Beste antwoord:
  1. Ja, je kunt Google Family Link gebruiken nadat je kinderen 13 zijn geworden.
  2. \De functies van de app zijn echter beperkt.
  3. Uw kind kan bijvoorbeeld zijn eigen account aanmaken en zijn eigen instellingen beheren.

Wat gebeurt er met Family Link als kind 13 wordt?

FAQ

Hoe wijzig ik mijn leeftijd op Google als ik 13 ben?

Eerst moet u een Google-account maken. Als je er geen hebt, kun je er hier een maken.
Zodra u een Google-account heeft, kunt u uw leeftijd wijzigen door deze stappen te volgen:

1. Ga naar je Google-accountinstellingen.
2. Klik onder ‘Persoonlijke info en privacy’ op ‘Je persoonlijke gegevens bewerken’.
3. Scroll naar beneden naar ‘Leeftijd’.
4. Klik op ‘Wijzigen’.

Wat is de leeftijdsgrens voor Family Link?

Family Link is beschikbaar voor kinderen onder de 13 jaar.

Hoe verwijder ik mijn 13-jarige uit Family Link?

Als je je kind uit Family Link wilt verwijderen, kun je dat doen in de Family Link-app of op de Google Family Link-website. Open in de app het menu en selecteer ‘Je gezin’. Selecteer uw kind en tik vervolgens op ‘Verwijderen’. Open op de website het menu en selecteer ‘Familie beheren’. Selecteer uw kind en klik vervolgens op “Verwijderen.

Wat gebeurt er als je 13 wordt op YouTube?

Wanneer een gebruiker 13 wordt, wordt deze automatisch verplaatst naar de “beperkte” modus op YouTube. In deze modus kan de gebruiker geen video’s zien of zoeken die niet geschikt zijn voor hun leeftijd. Bovendien kunnen ze niet reageren op video’s of deze met anderen delen.

  Hoe Google e-mail uit de familielink te verwijderen

Kan mijn kind Family Link uitschakelen?

Ja, je kind kan Family Link uitschakelen. Om dit te doen, moeten ze naar de instellingen van hun apparaat gaan en de app ‘Family Link’ uitschakelen. Houd er rekening mee dat als je Family Link uitschakelt, ook het ouderlijk toezicht wordt verwijderd dat je hebt ingesteld.

Kun je de leeftijd van je kind wijzigen op Family Link?

Je kunt de leeftijd van je kind wijzigen op Family Link, maar dit kan maar één keer. Om de leeftijd van uw kind te wijzigen, opent u de Family Link-app en tikt u op ‘Instellingen’ in het onderste menu. Tik vervolgens op ‘Kinderinformatie’. Onder ‘Leeftijd’ kun je op ‘Leeftijd wijzigen’ tikken. U moet de geboortedatum van uw kind opgeven en de nieuwe leeftijd kiezen in het vervolgkeuzemenu.

Hoe verwijder ik de Family-link zonder dat mijn ouders het weten?

Er is geen onfeilbare manier om je familielink te verwijderen zonder dat je ouders het weten, maar er zijn een paar dingen die je kunt proberen. Een optie is om een ​​nieuw e-mailaccount aan te maken en dat te gebruiken om contact op te nemen met uw gezinsleden. Je kunt ze ook een e-mail sturen vanaf een ander account of ze bellen. Als al het andere faalt, kun je proberen met je ouders over je beslissing te praten en hopen dat ze het begrijpen.

Hoe verander ik mijn kinderaccount naar normaal?

Als je je kinderaccount wilt wijzigen in een normaal account, moet je een bewijs van leeftijd overleggen. Dit kan door een kopie van uw rijbewijs of paspoort te sturen naar: [email protected]

  hoe Spotify van Google Smart Lock te verwijderen

Hoe vind ik de toegangscode van mijn ouders?

Als je de toegangscode van je ouders bent kwijtgeraakt of vergeten, kun je die opvragen. Als ze niet beschikbaar zijn, kunt u deze mogelijk vinden in oude e-mails, bankafschriften of andere documenten die de code bevatten.

Mag een kind onder de 13 een YouTube-kanaal hebben?

Ja, kinderen vanaf 13 jaar kunnen een YouTube-kanaal hebben, maar er zijn een paar dingen om in gedachten te houden. Ten eerste vereist YouTube dat gebruikers ten minste 13 jaar oud zijn om een ​​kanaal te maken en akkoord te gaan met de servicevoorwaarden. Ten tweede moeten ouders zich ervan bewust zijn dat hun kinderen mogelijk worden blootgesteld aan inhoud op YouTube die ongepast is voor hun leeftijdsgroep. Ten slotte moeten ouders hun kinderen helpen goede inhoud voor hun kanaal te maken en hen leren hoe ze YouTube veilig en verantwoord kunnen gebruiken.

Is het illegaal voor een kind om een ​​YouTube-account onder de 13 te hebben?

Ja, het is illegaal voor een kind om een ​​YouTube-account onder de 13 te hebben. De Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) vereist dat websites toestemming van de ouders krijgen voordat ze informatie van kinderen onder de 13 verzamelen.