Kost alle 4 geld?

Beste antwoord:
  1. Moet ik kanaal 4 betalen om programma’s te bekijken?
  2. Tenzij specifiek aangegeven.
  3. Er zijn geen kosten verbonden aan het bekijken van de meeste inhoud.
  4. Je hebt echter wel een snelle internetverbinding nodig om onze video’s te kunnen bekijken.

Wat moet ik doen om me voor te bereiden op deze methode? Hier zijn enkele voorbereidingssuggesties die u kunt gebruiken voordat u met het eigenlijke leerproces begint (dit duurt niet meer dan 5 minuten): Ga een paar keer door deze flashcards in het geheugen, zodat ze vers in uw geheugen staan ​​wanneer het tijd is om te beginnen met maken zelf flitskaarten. Voeg ze toe als een quiz zodat je ze allemaal tegelijk kunt bekijken door op ‘Alles bekijken’ te klikken. Als je geen memrise hebt, hebben we ze hieronder opgenomen en zijn ze ook beschikbaar.

FAQ :

Is alle 4 TV gratis?

Log in op uw account op onze website en ga naar “Mijn 4” onder “Accountinstellingen”.

Hoeveel kost alle 4 plus?

Meld u aan voor een gratis proefperiode van 14 dagen van Channel 4’s All 4+ video-on-demand-service en u kunt tv-programma’s zonder reclame bekijken. Het is slechts £ 3,99 per maand met de optie om op elk moment te annuleren; sommige programma’s zullen nog steeds reclamespots of promospots voor andere programma’s bevatten.

Is All4 gratis te downloaden?

Kom kijken naar alle shows die onlangs zijn uitgezonden op Channel 4, E4 en More4. We bieden ook een gratis bibliotheek met zowel klassieke shows als recentere programma’s, inclusief complete boxsets van enkele van onze meest populaire series.

  Hoe een mogelijk financieel account te verwijderen?