Kan ik mijn PayPal-rekening wijzigen van zakelijk naar persoonlijk?

Beste antwoord:
  1. Zakelijk PayPal-account wijzigen in persoonlijk.
  2. Er is geen automatische manier om een ​​zakelijk account te downgraden.
  3. U moet contact opnemen met de klantenservice en zij zullen het voor u doen.

Wijzig Paypal-accounttype Zakelijk in Persoonlijk – Technische Guftagu

FAQ :

Wat gebeurt er als ik mijn zakelijke PayPal-rekening sluit?

Wanneer u uw PayPal-rekening sluit, worden al uw transactiegeschiedenis en eventuele onbetaalde geldverzoeken automatisch geannuleerd. Toekomstige online betalingen kunnen niet worden gedaan met een gesloten PayPal-rekening.

Kun je een zakelijke PayPal-rekening gebruiken voor persoonlijk gebruik?

Momenteel kunnen gebruikers met PayPal één persoonlijke account en één Premier- of Business-account hebben. Om dit nuttig te laten zijn, heeft de website een uniek e-mailadres, bankrekening en creditcard nodig die aan elk van deze accounts zijn gekoppeld.

Kan ik mijn PayPal-account verwijderen en opnieuw beginnen?

Het sluiten van je PayPal-rekening betekent dat je niet dezelfde e-mail en inloggegevens kunt gebruiken. U kunt er echter voor kiezen om een ​​nieuw account te openen met hetzelfde of een ander e-mailadres.

Heeft het sluiten van een PayPal-rekening invloed op het krediet?

Als u een PayPal-tegoedrekening sluit, heeft dit geen invloed op uw kredietrapport of score. Omdat het niet wordt gerapporteerd aan kredietbureaus, heeft het openhouden van de rekening ook geen effect op uw kredietrapport.

Hoe zeg ik een beperkte PayPal-rekening op?

Log in op uw PayPal-account.
Klik op de link “Profiel” en klik op “Mijn instellingen” in het menu in de linkerkolom.
Zoek en selecteer “Sluit uw account”.
Geef een reden op voor het sluiten van uw account als daarom wordt gevraagd en klik vervolgens op de knop “Mijn account sluiten” onderaan de pagina.

  Hoe archiveer ik mijn PayPal-geschiedenis 2019?

Moet een Facebook bedrijfspagina gekoppeld zijn aan een persoonlijk account?

Nee, een Facebook bedrijfspagina hoeft niet gekoppeld te zijn aan een persoonlijk account. Als u echter als uw bedrijfspagina wilt posten, moet u een Facebook-bedrijfsaccount maken.

Hoe zet ik mijn zakelijke Facebook-pagina over?

Om een ​​zakelijke Facebook-pagina over te zetten, heb je beheerderstoegang tot de pagina nodig. Volg dan deze stappen:
Ga naar de pagina die je wilt overzetten en klik bovenaan de pagina op Instellingen.
Klik op Paginarollen in de linkerkolom.
Klik onder waar staat Een rol toewijzen op Eigendom overdragen.
Voer het e-mailadres in van de persoon aan wie u het eigendom wilt overdragen en klik op Verzenden.

Hoe vraag ik het eigendom van een Facebook-pagina aan?

Als je het eigendom van een Facebook-pagina wilt aanvragen, moet je een beheerder van de pagina zijn. Als u eenmaal beheerder bent, kunt u op de drie stippen in de rechterbovenhoek van de pagina klikken en ‘Pagina-instellingen’ selecteren. Van daaruit kunt u het eigendom van de pagina aanvragen.

Hoe verberg ik mijn persoonlijke Facebook-pagina voor mijn bedrijfspagina?

Om uw persoonlijke Facebook-pagina te verbergen voor uw bedrijfspagina, gaat u naar het menu Instellingen op uw persoonlijke Facebook-pagina en klikt u op ‘Privacy’. Onder “Wie kan mijn spullen zien?” er zou een sectie moeten zijn met de naam ‘Apps en websites’. Klik op “Bewerken” naast “Openbaar profiel”. Van daaruit kunt u kiezen welke pagina’s uw persoonlijke Facebook-profiel kunnen zien. Zorg ervoor dat u het selectievakje naast uw bedrijfspagina uitschakelt.