Kan ik mijn Netflix-abonnement wijzigen na een gratis proefperiode?

Beste antwoord:
  1. Ja, je kunt je Netflix-abonnement wijzigen na een gratis proefperiode.
  2. U kunt naar de pagina “Uw account” gaan en op “Abonnement wijzigen” klikken.
  3. Netflix biedt verschillende abonnementen en je kunt je abonnement op elk moment wijzigen.
  4. Als u uw abonnement echter downgradet of annuleert, verliest u de toegang tot alle inhoud die u eerder hebt bekeken.

Netflix-abonnement wijzigen || Netflix-abonnement upgraden en downgraden

FAQ

Wat gebeurt er als je je Netflix-abonnement wijzigt?

Netflix-abonnementen zijn maandelijkse abonnementen waarmee klanten een bepaald aantal uur films en tv-programma’s per maand kunnen kijken. Als je meer wilt kijken dan het aantal uren dat is toegestaan ​​door je huidige abonnement, kun je upgraden naar een hoger abonnement of een extra streamingapparaat aan je account toevoegen. Als je je abonnement wijzigt, wordt je factureringscyclus opnieuw ingesteld en kun je hetzelfde aantal uren kijken als je nieuwe abonnement toestaat.

Wat is een pro rata upgrade in Netflix?

Netflix biedt een pro rata upgradeplan waarmee je je abonnementsniveau op elk moment tijdens je factureringscyclus kunt upgraden. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de resterende dagen van uw huidige betalingscyclus en dat u onmiddellijk wordt geüpgraded naar het nieuwe abonnement.

Hoe wijzig ik mijn Netflix-abonnement voor de komende maand?

Om je Netflix-abonnement voor de volgende maand te wijzigen, moet je inloggen op je account op de Netflix-website. Zodra je bent ingelogd, kun je een nieuw abonnement selecteren in het menu aan de linkerkant van de pagina.

Brengt Netflix automatisch kosten in rekening na een gratis proefperiode?

  Hoe verander ik Netflix-accounts op mijn iPhone?

Netflix brengt na een gratis proefperiode niet automatisch kosten in rekening. Als u uw abonnement niet opzegt, worden er kosten in rekening gebracht aan het einde van uw gratis proefperiode.

Verandert Netflix automatisch van abonnement?

Netflix wijzigt je abonnement niet automatisch. Je kunt je abonnement op elk moment wijzigen op de Netflix-website of in de Netflix-app.

Hoeveel kost Netflix per maand 2021?

Netflix kost momenteel $ 8,99 per maand en zal naar verwachting stijgen tot $ 9,99 per maand in 2021.

Kan ik Netflix gratis upgraden?

Netflix biedt verschillende abonnementen en u kunt mogelijk gratis upgraden naar een abonnement op een hoger niveau. Als je wilt zien welke abonnementen beschikbaar zijn, ga je naar Netflix.com en klik je op ‘Bladeren door abonnementen. Netflix biedt verschillende abonnementen aan en je kunt mogelijk gratis upgraden naar een hoger abonnement. Ga naar Netflix.com om te zien welke abonnementen beschikbaar zijn en klik op ‘Bladeren door abonnementen’.

Wat als ik mijn Netflix-abonnement opzeg?

Netflix is ​​een abonnementsservice, dus als je je abonnement opzegt, heb je geen toegang meer tot de Netflix-bibliotheek. Je accountgegevens (inclusief je kijkgeschiedenis) blijven echter in de Netflix-database staan, zodat je je op een later moment altijd opnieuw kunt abonneren.

Wanneer heeft Netflix hun plannen gewijzigd?

Netflix bood oorspronkelijk een enkel streamingplan aan voor $ 7,99 per maand. In oktober 2014 kondigden ze een nieuw prijsmodel aan dat drie verschillende streamingplannen zou bieden: een abonnement van $ 7,99 voor één stream, een abonnement van $ 10,99 voor twee streams en een abonnement van $ 13,99 voor vier streams.

  Wat gebeurt er als je een Netflix-profiel verwijdert?

Verandert Netflix hun prijzen in 2022?

Netflix heeft geen plannen aangekondigd om hun prijzen in 2022 te wijzigen. Het is echter bekend dat het bedrijf de prijzen periodiek verhoogt, dus het is mogelijk dat ze dit in de toekomst opnieuw doen.