Kan ik de Google Family Link voor ouders in Australië gebruiken?

Beste antwoord:
  1. Ja, je kunt Google Family Link gebruiken voor ouders in Australië.
  2. A De service is beschikbaar in een aantal landen wereldwijd.

Ouderlijk toezicht instellen op de telefoon van een kind met Google Family Link

FAQ

Is Google Family Link beschikbaar in Australië?

Ja, Google Family Link is beschikbaar in Australië. Het is een gratis app waarmee ouders de Android-apparaten van hun kinderen kunnen beheren.

Werkt Family Link in verschillende landen?

Ja, Family Link werkt in verschillende landen. De functies van de app kunnen echter per land verschillen. In sommige landen kunnen ouders bijvoorbeeld apps die hun kinderen willen downloaden goedkeuren of afkeuren, terwijl ze in andere landen alleen de apps kunnen zien die hun kinderen hebben gedownload.

Hoe wijzig ik het land voor Family Link op Google Play?

Om uw land te wijzigen voor Family Link op Google Play, opent u de Google Play Store-app en tikt u op het menupictogram (drie lijnen in de linkerbovenhoek). Selecteer Instellingen en tik vervolgens op Accountvoorkeuren. Tik vervolgens op Land en selecteer je nieuwe land.

Hoe oud moet je zijn om een ​​Google-account te hebben in Australië?

Je moet 13 jaar oud zijn om een ​​Google-account te hebben in Australië.

Wat gebeurt er als je kind 13 wordt via Family Link?

Als je kind 13 jaar of ouder is op Family Link, kan het ouderlijk toezicht niet meer zien of gebruiken op je apparaat. Bovendien kunnen ze hun eigen Google-account maken en hun eigen instellingen beheren.

  wat betekent google smart lock op spotify

Kunnen twee ouders Family Link gebruiken?

Ja, twee ouders kunnen Family Link gebruiken. Family Link is een Google-app waarmee ouders de schermtijd en apparaten van hun kinderen kunnen beheren.

Wat kunnen mijn ouders zien op Family Link?

Met Family Link kunnen ouders zien hoe hun kinderen hun apparaten gebruiken en schermtijdlimieten instellen. Ouders kunnen ook zien welke apps hun kinderen gebruiken en hoeveel tijd ze aan elke app besteden.

Kunnen ouders je scherm zien op Family Link?

Ja, ouders kunnen je scherm op Family Link zien als ze de app op hun eigen apparaat gebruiken. Ze kunnen ook je activiteitsrapporten zien, die laten zien welke apps je hebt gebruikt en hoeveel tijd je eraan hebt besteed.

Hoe voeg ik een ouder toe aan de Google-gezinslink?

Als je een ouder wilt toevoegen aan de Google-gezinslink, heb je zijn e-mailadres nodig. Open de Family Link-app en klik op de knop “Een ouder toevoegen”. Voer hun e-mailadres in en volg de instructies.

Waarom denkt Google Play dat ik in een ander land ben?

Er zijn een paar redenen waarom Google Play denkt dat u zich in een ander land bevindt. Een mogelijkheid is dat uw IP-adres aangeeft dat u zich in een ander land bevindt dan u in werkelijkheid bent. Een andere mogelijkheid is dat de taal- of valuta-instellingen op uw apparaat zijn ingesteld op een ander land dan het land waarin u zich momenteel bevindt. Als geen van beide het probleem lijkt te zijn, is er mogelijk een probleem met de geo- locatiediensten.

  Hoe te verwijderen van Google Foto's, maar niet van het apparaat?

Wat gebeurt er als je van land verandert in Google Play?

Als u uw land wijzigt in Google Play, verliest u mogelijk de toegang tot sommige van uw gekochte apps. Uw apps kunnen ook van uw apparaat worden verwijderd.

Hoe wijzig ik mijn leeftijd op Google als ik 13 ben?

Als u uw leeftijd op Google wilt wijzigen, moet u een bewijs van uw leeftijd overleggen. Dit kunt u doen door een kopie van uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs of paspoort naar het verificatieteam van Google te sturen. Zodra uw identiteitsbewijs is geverifieerd, wordt uw leeftijd in uw account bijgewerkt.

Is het illegaal om een ​​Google-account jonger dan 13 jaar te hebben?

Ja, het is illegaal om een ​​Google-account te hebben als je jonger bent dan 13 jaar. Om een ​​Google-account te maken, moet je 13 jaar of ouder zijn.