Houdt google family link telefoongesprekken bij?

Beste antwoord:
  1. Google Family Link houdt geen telefoongesprekken bij.
  2. Het is een app waarmee ouders het telefoongebruik van hun kinderen kunnen volgen en limieten kunnen instellen voor wat ze met hun telefoon kunnen doen.

Hoe Google-oproepscreening te gebruiken

FAQ

Kan Google-gezin sms-berichten koppelen?

Google Family Link kan sms-berichten zien, maar het kan ook veel andere informatie over het apparaat zien, zoals welke apps zijn geïnstalleerd en hoeveel tijd aan elke app wordt besteed.

Wat kan ik controleren met Google Family Link?

Met Google Family Link kun je de activiteit van je kind in Google-services volgen, waaronder Gmail, YouTube en Chrome. U kunt ook op een kaart zien waar uw kind zich bevindt en schermtijdlimieten instellen.

Kan Google Family mijn telefoon volgen?

Ja, Google Family kan je telefoon volgen. Als u het Google-account van een gezinslid gebruikt om in te loggen op uw telefoon, kan Google de locatie van uw telefoon volgen.

Kan Family Link gesprekken opnemen?

Ja, Family Link kan gesprekken opnemen. U moet het opnemen van gesprekken inschakelen in de Family Link-app op het apparaat van uw kind en vervolgens toestemming geven om gesprekken op te nemen. Zodra je gespreksopname hebt ingeschakeld, kan je kind elk gesprek opnemen dat het doet of ontvangt.

Kan Family Link WhatsApp-berichten zien?

Ja, Family Link kan WhatsApp-berichten zien. Het is echter belangrijk op te merken dat deze functie niet standaard is ingeschakeld. Om dit in te schakelen, moeten ouders naar de instellingen van de app gaan en de optie selecteren waarmee Family Link WhatsApp-berichten kan zien.

  Hoe Google Drive-activiteitsgeschiedenis verwijderen?

Wat gebeurt er als mijn kind 13 wordt met Family Link?

Als je kind 13 jaar of ouder is, kan het Family Link niet meer gebruiken. U moet voor hen een nieuw Google-account maken.

Kan Family Link incognito zien?

Family Link kan incognito browsegeschiedenis bekijken als dit is ingeschakeld in het Google-account van het kind. Als je de incognitomodus in het account van een kind wilt inschakelen, open je Family Link, selecteer je de naam van het kind en tik je op ‘Instellingen beheren’. Schakel onder ‘Web- en app-activiteit’ de optie ‘Incognitogeschiedenis van Chrome opnemen’ in.

Hoe kan ik de telefoon van mijn kind in de gaten houden zonder dat ze het weten?

Er zijn een paar verschillende manieren om de telefoon van uw kind te controleren zonder dat ze het weten. Eén manier is om een ​​app op hun telefoon te installeren die hun locatie bijhoudt en u op de hoogte stelt als ze een bepaald gebied verlaten. Een andere manier is om een ​​app voor ouderlijk toezicht te gebruiken waarmee je kunt zien welke apps ze gebruiken en hoe vaak ze ze gebruiken. U kunt ook een spionage-app gebruiken om hun telefoonactiviteit te volgen.

Kan Family Link je zoekgeschiedenis zien?

Ja, Family Link kan je zoekgeschiedenis zien. Het is echter belangrijk op te merken dat deze informatie alleen toegankelijk is voor ouders die een Family Link-account hebben aangemaakt en zijn ingelogd op dat account.

Kan ik de telefoon van mijn kind volgen zonder dat ze het weten?

  Waarom kan ik niet al mijn e-mails in Gmail in één keer verwijderen?

Er zijn een paar manieren om de telefoon van uw kind te volgen zonder dat ze het weten. Een manier is om een ​​app op hun telefoon te installeren die hun locatie bijhoudt. Een andere manier is om een ​​app voor ouderlijk toezicht te gebruiken die u toegang geeft tot hun sms-berichten, oproepen en sociale media-accounts.

Kan Family Link sms-berichten blokkeren?

Ja, Family Link kan sms-berichten blokkeren. Open hiervoor de Family Link-app en selecteer het kind waarvoor je berichten wilt blokkeren. Tik op het instellingentandwiel in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op ‘Geblokkeerde contacten en apps’. Hier kunt u de nummers toevoegen van de mensen die u wilt blokkeren voor het verzenden van berichten naar uw kind.

Kan ik voorkomen dat mijn kind Google Hangouts gebruikt?

Ja, je kunt je kind blokkeren voor het gebruik van Google Hangouts. U kunt het ouderlijk toezicht gebruiken dat Google biedt of een app van derden gebruiken, zoals Bark.