Hoe zeg ik mijn Netflix-account op mijn telefoon op?

Beste antwoord:
  1. Om je Netflix-account op je telefoon te annuleren, open je de Netflix-app en tik je op het menupictogram (drie horizontale lijnen).
  2. Selecteer Account en scrol omlaag naar Lidmaatschap annuleren.
  3. Tik op Lidmaatschap annuleren en bevestig vervolgens door op Ja, lidmaatschap annuleren te tikken.
  4. Om je Netflix-account op je telefoon te annuleren, open je de Netflix-app en tik je op het menupictogram (drie regels in de linkerbovenhoek).
  5. Scroll naar beneden en selecteer ‘Uw account’. Tik op “Lidmaatschap opzeggen” en volg de instructies.

Netflix-account annuleren | Netflix-gids deel 6

FAQ

Hoe zeg ik Netflix op mijn telefoon op?

Netflix kun je opzeggen via de app op je telefoon. Ga naar Menu, vervolgens Account en selecteer onder Lidmaatschap en facturering de optie Lidmaatschap annuleren.

Hoe zeg ik mijn maandelijkse Netflix-abonnement op?

Netflix-abonnementen kunnen worden opgezegd via de accountinstellingen op de Netflix-website. Klik op “Uw account” en selecteer vervolgens “Lidmaatschap opzeggen”. Voer uw wachtwoord in en klik nogmaals op “Lidmaatschap opzeggen” om te bevestigen.

Hoe zeg ik Netflix op mijn iPhone op?

Netflix kan op een iPhone worden geannuleerd door de Netflix-app te openen en de optie “Uw account” te selecteren. Selecteer daar “Lidmaatschap annuleren” en volg de aanwijzingen.

Hoe verwijder je een Netflix-account op de iPhone?

Om een ​​Netflix-account op je iPhone te verwijderen, open je de Netflix-app en tik je op het pictogram “Profiel”. Tik op “Profiel verwijderen” en bevestig uw keuze.

Hoe zeg ik Netflix op Android op?

Om Netflix op Android te annuleren, open je de Netflix-app en tik je op het menupictogram. Selecteer ‘Account’ en vervolgens ‘Lidmaatschap opzeggen’. Tik op “Ja” om te bevestigen.

  Hoe verwijder ik een Netflix-account van mijn tv?

Kan ik Netflix op elk moment opzeggen?

Ja, je kunt Netflix op elk moment opzeggen. Als je je abonnement opzegt, verlies je de toegang tot alle inhoud die je hebt gedownload of gestreamd.

Hoe schakel ik automatische verlenging uit op Netflix iPhone?

Netflix biedt een manier om automatische verlenging in de iPhone-app uit te schakelen. Om het uit te schakelen, opent u de Netflix-app en tikt u op het menupictogram (drie horizontale lijnen) in de linkerbovenhoek van het scherm. Scroll naar beneden en selecteer App-instellingen. Tik op Automatische verlenging en zet deze op Uit.

Hoe zeg je abonnementen op iPhone op?

Om een ​​abonnement op je iPhone op te zeggen, open je de app Instellingen en tik je op je naam bovenaan het scherm. Scroll naar beneden en tik op “iTunes & App Store”. Tik op uw Apple ID bovenaan het scherm en scrol vervolgens naar beneden en tik op “Bekijk Apple ID”. Tik op “Abonnementen” en je ziet een lijst met al je huidige abonnementen.

Hoe verwijder ik mijn Netflix-account definitief?

Om je Netflix-account permanent te verwijderen, ga je naar de Netflix-website en log je in. Zodra je bent ingelogd, klik je op ‘Je account’ en selecteer je ‘Lidmaatschap opzeggen’.

Waarom kan ik een abonnement op mijn iPhone niet opzeggen?

Je zou abonnementen op je iPhone moeten kunnen annuleren door naar Instellingen -> iTunes & App Store -> Tik op je Apple ID bovenaan -> Apple ID bekijken -> Abonnementen te gaan. Van daaruit zou je al je actieve abonnementen moeten kunnen zien en ze kunnen annuleren.

  Hoe verwijder ik mijn Netflix-account definitief?