Hoe zeg ik mijn chime-account op?

Beste antwoord:
  1. Hoe sluit ik mijn Spaarrekening af?.
  2. Als u uw CHIME-spaarrekening wilt sluiten.
  3. Neem contact op met Ledenservice via: [email protected] of bel 1-844-244-6363. Houd er rekening mee dat zodra u uw account sluit, we onmiddellijk al het geld op uw account overmaken naar uw bestedingsaccount.

Je kunt je chime-account op elk moment annuleren. Log gewoon in op uw account en selecteer “Facturering en abonnementen”. Klik op de oranje knop “Account annuleren”, voer uw e-mailadres in om te bevestigen en ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

Hoe krijg ik mijn abonnement terug?

Als je annuleert binnen 14 dagen nadat je lid bent geworden, laten we je de gratis proefperiode behouden als dank voor het uitproberen van ons. Als je de service langer dan 14 dagen hebt gebruikt, kunnen we helaas geen restitutie aanbieden. Dit komt omdat facturering op chime een geautomatiseerd proces is dat onmiddellijk na aanmelding begint, zodat we u nauwkeurige en tijdige service kunnen bieden. Dus na 14 dagen zijn alle abonnementskosten betaald en is het voor ons financieel niet mogelijk om toekomstige kosten stop te zetten.

Let op: als je een cadeaulidmaatschap voor iemand hebt gekocht, houd er dan rekening mee dat in deze gevallen dezelfde opzegtermijn van 14 dagen geldt. We bieden echter wel een restitutie voor standaardgeschenken van klokkenspel als uw ontvanger er binnen 7 dagen na ontvangst van hun eerste waarschuwing om vraagt ​​- stuur gewoon een e-mail [email protected] met uw ordernummer.

Als u annuleert voor het einde van de gratis proefperiode, wordt uw account onmiddellijk geannuleerd en worden er geen verdere kosten in rekening gebracht op uw kaart of iTunes-account. Als u een restitutie wilt aanvragen na annulering zoals hierboven vermeld, duurt het 2 weken vanaf de datum van annulering voordat uw betaling is verwerkt.

  Kost alle 4 geld?

Hoe zeg ik mijn PayPal-abonnement op?

Log in op uw account op onze site en ga naar “Facturering & Abonnement” in het linkermenu. Scrol omlaag langs het gedeelte ‘PayPal-abonnementen’ waar u uw terugkerende betalingen kunt beheren. Onderaan deze pagina staat een knop met de tekst Account annuleren. Als u hierop klikt, gaat u naar de website van PayPal, waar u een terugbetaling kunt aanvragen voor abonnementen die nog moeten verlopen van uw PayPal-account. Houd er rekening mee dat als het meer dan 14 dagen geleden is dat u lid bent geworden van chime, we helemaal geen restitutie kunnen aanbieden zoals hierboven beschreven; annuleren via PayPal moet echter nog steeds onmiddellijk van kracht worden.

Als je een cadeaulidmaatschap voor iemand hebt gekocht, houd er dan rekening mee dat in deze gevallen dezelfde opzegtermijn van 14 dagen van toepassing is. We bieden echter wel een restitutie voor standaardgeschenken van klokkenspel als uw ontvanger er binnen 7 dagen na ontvangst van hun eerste waarschuwing om vraagt ​​- stuur gewoon een e-mail [email protected] met uw bestelnummer

Als u annuleert voor het einde van de gratis proefperiode, wordt uw account onmiddellijk geannuleerd en worden er geen verdere kosten in rekening gebracht op uw kaart of PayPal-account. Als u een restitutie wilt aanvragen na annulering zoals hierboven vermeld, duurt het 2 weken vanaf de datum van annulering voordat uw betaling is verwerkt.

Klik op de link “Facturering en abonnement” onder aan het hoofdmenuscherm in de bel (bij gebruik van een iPad/iPhone). U ziet nu een knop met het label “Abonnement opzeggen”. Als u erop drukt, wordt de website van Apple geopend waar u uw automatische verlenging van iTunes kunt annuleren. Volg deze link voor meer informatie over het beheren van iTunes-abonnementen: https://support.apple.com/en-gb/HT202039

  Kun je je bankrekening van PayPal verwijderen?

Als je vragen hebt over het opzeggen van je abonnement of je feedback wilt delen, neem dan contact met ons op via: [email protected] en we zullen er alles aan doen om weer contact met je op te nemen. We horen graag van onze gebruikers! (Houd er rekening mee dat restituties niet mogelijk zijn voor cadeaulidmaatschappen zoals hierboven vermeld.)

We proberen onze plannen zo eenvoudig mogelijk te houden en dit is een focus sinds de eerste dag van het ontwikkelen van klokkenspel; we hopen dat u het ook met veel plezier gebruikt! Als er iets niet duidelijk is, stuur ons dan een e-mail (er staat een link in het gedeelte ‘Contact’ hieronder) en we helpen je graag verder met eventuele vragen.

Het abonnement kan op elk moment worden opgezegd en de gebruiker kan dit doen in zijn account op onze website. Mogelijk verduidelijken we dit binnenkort in onze app zelf (binnenkort beschikbaar!).

Ja, wanneer u de app activeert, vraagt ​​deze om toegang tot uw locatiegegevens. Dit is nodig om de gong te laten werken, zodat gebruikers gelokaliseerde weerswaarschuwingen kunnen ontvangen. Als een gebruiker niet wil dat zijn locatie bekend is, kan hij de app niet gebruiken en kunnen we in dit geval geen restitutie verlenen.

We kunnen standaard terugbetalingen aanbieden, met PayPal- of iTunes-betalingen, tot 7 dagen na aanmelding – een van onze doelen is om dingen eenvoudig te houden! Helaas is er voor cadeau-lidmaatschappen geen optie om toekomstige betalingen via iTunes of PayPal te stoppen, dus als iemand die je kent dit abonnement heeft, laat hem dan weten dat hij of zij op elk moment een terugbetaling kan aanvragen door ons een e-mail te sturen op [email protected] .

  Hoe verwijder ik mijn primaire e-mailadres op PayPal?

Bedankt voor je interesse in Chime! Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via: [email protected] en we gaan er graag mee aan de slag. Helaas kunnen we geen restitutie aanbieden nadat de proefperiode is afgelopen.

Bedankt voor je interesse in Chime. We streven ernaar om onze plannen zo eenvoudig mogelijk te houden en staan ​​voor dit doel met al onze producten; we stellen het echter op prijs dat er nog enkele gebieden zijn die niet duidelijk zijn. Aarzel niet om rechtstreeks via e-mail contact op te nemen met uw accountmanager of met mij.

FAQ :

Hoe verwijder ik mijn Chime-account online?

Om uw aan Chime gekoppelde account te verwijderen: Selecteer het tabblad Instellingen in de menubalk rechtsboven in uw scherm. Zoek en selecteer een optie met een knop Ontkoppelen ernaast, en ontkoppel vervolgens.

Kun je een bankrekening online sluiten?

Kan ik mijn bankrekening online sluiten als deze een goede reputatie heeft en geen saldo heeft?

Kan chime je account sluiten?

Neobanken zoals Chime, Varo en N26 vermelden in hun rekeningovereenkomsten dat rekeningen kunnen worden gesloten vanwege het vermoeden van dubieuze handelspraktijken. Dit omvat het maken van een ongepaste claim voor uitkeringen of stimuleringsfondsen.

Is chime een slechte bank?

Chime is een online-only financieel bedrijf dat samenwerkt met twee banken om zijn betaal- en spaarrekeningen aan te bieden. Ze zijn traditioneel in de zin dat ze een FDIC-verzekering bieden, maar dit geeft ze geen straatlocatie zoals uw plaatselijke vestiging zou doen.