Hoe youtube op google family link op telefoon toe te voegen vóór de leeftijd van 13?

Beste antwoord:
  1. YouTube toevoegen aan Google Family Link vóór de leeftijd van 13.
  2. open eerst de Family Link-app en log in met hetzelfde Google-account dat je hebt gebruikt om je gezin te maken.
  3. Tik op het kind waaraan je YouTube wilt toevoegen en scrol omlaag om het gedeelte ‘YouTube’ te vinden.
  4. Zet de schakelaar aan en volg de instructies om uw YouTube-inloggegevens in te voeren.
  5. Daarna kun je samen met je gezin video’s bekijken!

Google-account voor kinderen jonger dan 13 jaar

FAQ

Mag een 11-jarige een YouTube-kanaal hebben?

Ja, een 11-jarige mag een YouTube-kanaal hebben zolang hij de communityrichtlijnen van YouTube volgt. In de richtlijnen staat dat je minimaal 13 jaar oud moet zijn om een ​​YouTube-account aan te maken, maar er is geen minimumleeftijd voor het hebben van een kanaal.

Hoe verwijder ik mijn 13-jarige uit de familielink?

Als je 13-jarige niet meer op de familielink wil staan, kun je hem verwijderen door naar zijn accountinstellingen te gaan en ‘verwijderen uit familielink’ te selecteren.

Hoe voeg ik normale YouTube toe aan mijn gezinslink?

Om normale YouTube aan je familielink toe te voegen, open je eerst de YouTube-app en log je in. Tik vervolgens op de drie regels in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm en selecteer ‘Instellingen’. Scrol vanaf daar naar beneden en selecteer ‘Family Link’. Schakel ten slotte de schakelaar naast ‘YouTube-kijkactiviteit delen’ in.

Wat gebeurt er als je kind 13 wordt via Family Link?

Als je kind 13 jaar of ouder is op Family Link, kan het de app niet meer zien of gebruiken. Dit komt omdat Google vereist dat alle gebruikers ten minste 13 jaar oud zijn om een ​​account aan te maken en zijn diensten te gebruiken.

  hoe Google Smart Lock op Android te verwijderen

Hoe deblokkeer ik de YouTube-app?

Er zijn een paar manieren om YouTube te deblokkeren. Een manier is om een ​​VPN te gebruiken. Een andere manier is om een ​​proxyserver te gebruiken.

Kan Family Link de browsegeschiedenis zien?

Family Link is een Google-app waarmee ouders de Android-apparaten van hun kinderen kunnen beheren. Het kan de browsegeschiedenis zien, evenals andere app-activiteit en apparaatinstellingen.

Kan mijn kind twee apparaten op Family Link hebben?

Ja, je kind kan twee apparaten op Family Link hebben. Je kunt extra apparaten toevoegen door de instructies in de Family Link-app te volgen.

Kan Family Link sms-berichten zien?

Ja, Family Link kan sms-berichten zien.

Hoe schakel ik ouderlijk toezicht uit op Family Link?

Om ouderlijk toezicht op Family Link uit te schakelen, opent u de Family Link-app en tikt u op het menupictogram in de linkerbovenhoek. Scroll naar beneden en tik op “Instellingen”, scrol vervolgens naar beneden en tik op “Ouderlijk toezicht”. Schakel ten slotte “Ouderlijk toezicht inschakelen” uit.

Hoe verwijder ik mijn familielink zonder dat mijn ouders het weten?

Als je je gezinslink wilt verwijderen zonder dat je ouders het weten, kun je een nieuw account maken of een gezinslid vragen een account voor je aan te maken. Als u een nieuw account aanmaakt, zorg er dan voor dat u al uw oude informatie verwijdert en geen van uw oude wachtwoorden gebruikt. Als je een gezinslid vraagt ​​om een ​​account voor je aan te maken, geef hem dan je gegevens en laat hem je oude account verwijderen.

  Hoe familielink google te verlaten

Hoe schakel ik ouderlijk toezicht uit zonder wachtwoord?

Als u uw wachtwoord voor ouderlijk toezicht bent vergeten, kunt u dit niet zonder wachtwoord uitschakelen. Neem voor hulp contact op met de fabrikant van je apparaat of je internetprovider.

Hoe verander ik mijn kinderaccount naar normaal?

Als u uw kinderaccount wilt wijzigen in een normaal account, moet u een bewijs van leeftijd overleggen. Dit kan door een kopie van de geboorteakte of het paspoort van uw kind te overleggen. Zodra het bewijs van leeftijd is geleverd, wordt het account gewijzigd in een normaal account.