Hoe wis ik mijn Netflix-appgeschiedenis 2019?

Beste antwoord:
  1. Je kunt je geschiedenis wissen in de Netflix-app.
  2. Door op de menuknop te tikken.
  3. In de linkerbovenhoek van het scherm.
  4. Hierdoor wordt een lijst met opties weergegeven, waaronder ‘Geschiedenis wissen.
  5. Selecteer deze optie en bevestig om uw geschiedenis te wissen.

Hoe u uw Netflix-geschiedenis kunt verwijderen

FAQ

Hoe wis ik mijn Netflix-appgeschiedenis 2020?

Het is niet mogelijk om je Netflix-appgeschiedenis 2020 te wissen. Je kunt de app alleen van je apparaat verwijderen, maar de geschiedenis blijft op de Netflix-servers staan.

Hoe verwijder ik de Netflix-geschiedenis snel?

Om de Netflix-geschiedenis snel te verwijderen, kun je de volgende stappen volgen:
Log in op uw Netflix-account en ga naar ‘Uw account’.
Selecteer onder ‘Uw account’ de optie ‘Afspeelinstellingen’.
Selecteer “Speelgeschiedenis wissen” en bevestig uw selectie door op “Ja” te klikken.

Hoe verwijder ik mijn Netflix-geschiedenis op mijn Iphone?

Om je Netflix-geschiedenis op je iPhone te verwijderen, ga je naar de Netflix-app en tik je op ‘Je account’. U zou een lijst moeten zien met alle apparaten die aan uw account zijn gekoppeld. Selecteer het apparaat waarvan u wilt verwijderen en selecteer vervolgens ‘Afmelden.

Kun je de Netflix-kijkgeschiedenis wissen?

Ja, je kunt je Netflix-kijkgeschiedenis wissen. U kunt ook afzonderlijke afleveringen en films uit uw account verwijderen.

Hoe wis je je Netflix-geschiedenis op de iPhone?

Om je Netflix-geschiedenis op je iPhone te verwijderen, ga je naar Instellingen -> Algemeen -> Gebruik -> Opslag beheren -> en selecteer je het tabblad Netflix. Zodra je op het Netflix-tabblad bent, klik je op ‘verwijderen’ en bevestig je het verwijderen.

  Hoe verberg ik mijn Netflix-geschiedenis voor andere gebruikers?

Hoe verwijder ik iets dat ik op Netflix heb bekeken op mijn telefoon?

Als je de Netflix-app op je telefoon gebruikt, kun je iets verwijderen door de show of film ingedrukt te houden. U ziet een rode X verschijnen in de linkerbovenhoek van het scherm. Tik erop om het te verwijderen.

Hoe wis ik mijn lijst op Netflix?

Om uw lijst te verwijderen, gaat u naar de pagina met accountinstellingen en selecteert u de optie “wijzigen” voor “Lijst”. De lijst wordt dan gewist.

Hoe verwijder je de Netflix-geschiedenis op Iphone 2021?

Ga naar de Netflix-app om de Netflix-geschiedenis op je iPhone te verwijderen. Als u eenmaal in de app bent, gaat u naar ‘Uw account’. Bovenaan ziet u een lijst met uw eerdere kijkactiviteiten. Tik op de show die je wilt verwijderen en selecteer ‘Verwijderen.

Hoe verwijder ik mijn Netflix-geschiedenis 2021?

Om je Netflix-geschiedenis te verwijderen, moet je naar de Netflix-website gaan en inloggen. Zodra je bent ingelogd, klik je op je accountpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer vervolgens “Uw account” in het vervolgkeuzemenu. Dit zal een nieuwe pagina openen met een lijst met opties erop. Klik op “Bekijkactiviteit”. Er wordt een nieuwe pagina geopend met al je kijkactiviteiten voor Netflix.

Waarom kan ik mijn kijkactiviteit op Netflix niet verwijderen?

Netflix is ​​een bedrijf dat al meer dan 20 jaar bestaat en al miljoenen mensen entertainment biedt. Met de opkomst van streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime Video, zijn er echter veel meer opties waaruit mensen kunnen kiezen.
De kijkactiviteit van Netflix is ​​een geweldige manier om te zien naar welke andere programma’s u mogelijk geïnteresseerd bent.

  Hoe verwijder ik mijn creditcardgegevens van Netflix?