Hoe wijzig ik mijn creditcardgegevens op AliExpress?

Beste antwoord:
  1. Om een ​​nieuwe bankkaart toe te voegen.
  2. Ga naar de pagina “Beheer uw kaarten” en druk op “Ga naar mijn Alipay”.
  3. Kies daar “Klik hier om een ​​nieuwe kaart toe te voegen” of voer uw persoonlijke gegevens in.
  4. Om een ​​gekoppelde te verwijderen.
  5. Doe dit vanaf dezelfde pagina door op “Ga naar mijn Alipay” te drukken.
  6. Een optie kiezen.
  7. Rechtsboven in het scherm dat hoort bij uw betaalrekening.
  8. Het eerste pictogram selecteren in overeenstemming met wat u moet wijzigen.

AliExpress staat erom bekend dubbele items van verschillende leveranciers naast elkaar te hebben staan. Als dit je stoort, sorteer dan eerst op laagste prijs.

FAQ :

Hoe wijzig ik mijn kaartgegevens op AliExpress?

Om opgeslagen kaartinformatie te bewerken, gaat u naar de pagina “Beheer uw kaarten” en drukt u op “Ga naar mijn Alipay”. Op deze pagina vind je de nodige opties: een nieuwe bankkaart toevoegen en een eerder gekoppelde verwijderen.

Hoe verwijder ik mijn creditcard van AliExpress?

Om een ​​betaalkaart van uw AliExpress-account te verwijderen, opent u de AliExpress-app en tikt u op Betaalkaarten in het tabblad Mijn Portemonnee. Selecteer “Verwijderen” naast een van de opgeslagen betaalkaarten die u wilt verwijderen.

Hoe wijzig ik mijn creditcardgegevens in de instellingen?

Om uw betaalmethode van Google Play te verwijderen, opent u de Google Play-app en navigeert u naar Mijn account. Tik vanaf daar op Betaalmethoden in de lijst met kaarten die verschijnen terwijl u naar beneden scrolt. Tik op Bewerken om de ongewenste creditcard uit uw account te verwijderen of op Kaartgegevens bijwerken om andere details over uw kaart die wordt gebruikt voor aankopen te bewerken.
Tik op Gereed als u klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen.

  Hoe beheer ik mijn Amazon-creditcard?