Hoe wijzig ik mijn Amazon smile-account?

Beste antwoord:
  1. Om uw Amazon Smile-account te wijzigen, logt u eerst in op uw Amazon-account en gaat u naar de pagina “Uw account”.
  2. Klik onder “Instellingen” op “Uw Amazon Smile-instellingen wijzigen”.
  3. U wordt doorgestuurd naar de AmazonSmile-website, waar u een nieuw goed doel kunt kiezen om te steunen.
  4. Om je Amazon Smile-account te wijzigen, ga je eerst naar smile.amazon.com.
  5. Klik in de rechterbovenhoek op ‘Uw account’.
  6. Klik vervolgens onder ‘Accountinstellingen’ op ‘Uw liefdadigheidsinstelling wijzigen’.
  7. Typ ten slotte de naam van het goede doel dat u wilt steunen en klik op “Zoeken.

Hoe Amazon Smile in te stellen | Hoe Amazon Smile in te stellen op Android en iPhone

FAQ

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres in Amazon smile?

Om uw e-mailadres in Amazon Smile te wijzigen, logt u eerst in op uw account en klikt u op “Uw account” in de rechterbovenhoek van de pagina. Selecteer vervolgens “Wijzig uw e-mailadres” in het menu aan de linkerkant en voer uw nieuwe e-mailadres in. Klik op “Update Your Information” wanneer u klaar bent om uw wijzigingen op te slaan.

Hoe verwijder ik mijn Amazon smile-account?

Om je Amazon Smile-account te verwijderen, ga je naar de Amazon Smile-website en log je in. Zodra je bent ingelogd, klik je op ‘Je account’ in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer je ‘Accountinstellingen’. Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en klik op “Verwijder uw account.

Hoe wijzig ik mijn Amazon-accountgegevens?

Om uw Amazon-accountgegevens te wijzigen, logt u eerst in op uw account en klikt u vervolgens op de link “Uw account” bovenaan de pagina. Klik op de volgende pagina op de link “Uw accountinstellingen wijzigen”. U kunt dan uw e-mailadres, wachtwoord en andere accountinstellingen wijzigen.

  Hoe Amazon-register te verwijderen?

Hoe wijzig ik mijn Amazon-account?

Om je Amazon-account te wijzigen, moet je naar Amazon.com gaan en inloggen. Zodra je bent ingelogd, klik je op ‘Je account’ in de rechterbovenhoek van de pagina. Van daaruit kunt u uw accountgegevens bewerken, waaronder uw naam, e-mailadres en wachtwoord.

Hoe zet ik Amazon smile op desktop aan?

Om Amazon Smile op je bureaublad in te schakelen, ga je eerst naar smile.amazon.com. In de rechterbovenhoek van de pagina zou u een knop “Aanmelden” moeten zien. Klik daarop en log in met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord die u gebruikt voor uw normale Amazon-account. Als je eenmaal bent ingelogd, zou je op dezelfde plek de knop ‘Wijzig je liefdadigheidsinstelling’ moeten zien. Klik daarop en selecteer “American Cancer Society.

Wat is het Amazon Smile-programma?

Met het Amazon Smile-programma kunnen klanten een deel van hun aankoop doneren aan een goed doel naar keuze. Wanneer klanten winkelen op Amazon, kunnen ze een goed doel selecteren om donaties van hun aankopen te ontvangen. Amazon doneert vervolgens 0,5% van de aankoopprijs van de klant aan het goede doel.

Hoe kan ik zien hoeveel Amazon smile heeft gedoneerd?

Om te zien hoeveel Amazon Smile heeft gedoneerd, gaat u naar uw Amazon Smile-account en klikt u op ‘Uw donaties’. Hier ziet u een lijst met alle goede doelen waaraan u heeft gedoneerd en hoeveel geld er is gedoneerd.

Waarom kan ik mijn Amazon-e-mailadres niet wijzigen?

Er zijn een paar redenen waarom u uw Amazon-e-mailadres mogelijk niet kunt wijzigen. Een mogelijkheid is dat u uw account nog niet heeft geverifieerd. Om dit te doen, stuurt Amazon een verificatie-e-mail naar het adres dat u invoert. Als je de e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan zeker je spammap.
Een andere mogelijkheid is dat uw account is bevroren. In dit geval moet u contact opnemen met de Amazon-klantenservice.

  Kun je Amazon-account verwijderen?

Kan ik 2 accounts op Amazon hebben?

Ja, je kunt meerdere accounts hebben op Amazon. Elk account moet echter een uniek e-mailadres en wachtwoord hebben.

Hoe wijzig ik mijn Amazon-account op Alexa?

Om je Amazon-account op Alexa te wijzigen, open je de Alexa-app op je telefoon of tablet. Tik op het menu in de linkerbovenhoek en tik vervolgens op Instellingen. Tik op Accounts en tik vervolgens op Amazon. Tik op je account en tik vervolgens op Bewerken. Voer uw nieuwe Amazon-accountgegevens in en tik vervolgens op Opslaan.