Hoe Whatsapp Qr-code scannen in Android-telefoon?

Beste antwoord:
  1. Open WhatsApp op je Android-telefoon.
  2. Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Tik op ‘WhatsApp-web’.
  4. Scan de QR-code met de camera van je telefoon.
  5. U wordt gevraagd uw telefoonnummer in te voeren.
  6. Tik op “Volgende” en vervolgens op “Toestaan.

Hoe WhatsApp QR-codes te delen en te scannen (nieuwe update)

FAQ

Waar is de QR-code in WhatsApp Android?

In de nieuwste versie van WhatsApp voor Android vind je de QR-codescanner in het menu. Om een ​​QR-code te scannen, opent u het menu en tikt u op “QR-code scannen”.

Waar is de QR-code voor WhatsApp?

De QR-code voor WhatsApp staat op het hoofdscherm van de app, naast het telefoonnummerveld.

Waarom kan ik de QR-code van WhatsApp niet scannen?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je een WhatsApp QR-code niet kunt scannen. Een mogelijkheid is dat de code is verlopen; een andere is dat de code is gegenereerd voor een ander telefoonnummer dan het nummer dat u gebruikt. Als je problemen hebt met het scannen van een QR-code, probeer dan het telefoonnummer handmatig in te voeren.

Hoe scan je een QR-code op WhatsApp?

Om een ​​QR-code op WhatsApp te scannen, open je de app en ga je naar het gesprek waarin je de code wilt delen. Tik op het paperclippictogram onder aan het scherm en selecteer vervolgens QR-code scannen. Richt de camera van je apparaat op de code en WhatsApp zal deze automatisch scannen. Als de code een link bevat, kun je erop tikken om de website of app te openen.

  Hoe vind je iemand op WhatsApp?

Hoe scan ik WhatsApp vanaf mijn telefoon?

Om een ​​WhatsApp-bericht vanaf je telefoon te scannen, open je de app en ga je naar het gesprek met het bericht dat je wilt scannen. Tik op het bericht en houd het vast totdat er een menu verschijnt en selecteer vervolgens ‘Kopiëren’. Ga naar de camera-app van je telefoon en tik op het pictogram ‘plakken’ in de rechterbovenhoek. De app scant automatisch de tekst en voegt deze in de foto in.

Hoe scan ik een code met mijn Android-telefoon?

Er zijn een paar manieren om een ​​code te scannen met je Android-telefoon. Een manier is om de Google Goggles-app te gebruiken. Open hiervoor de app en richt de camera van je telefoon op de code. De app scant automatisch de code en toont u de resultaten.
Een andere manier om codes te scannen met je Android-telefoon is om een ​​app genaamd Barcode Scanner te gebruiken. Om deze app te gebruiken, open je hem en richt je de camera van je telefoon op de code.

Hoe open ik WhatsApp Webscan?

Om WhatsApp Webscan te openen, open je WhatsApp op je telefoon en ga je naar Menu > WhatsApp Web. Scan vervolgens de QR-code met de camera van je telefoon.

Waarom scant mijn telefoon de QR-code niet?

Er zijn een paar redenen waarom uw telefoon de QR-code mogelijk niet scant. Een mogelijkheid is dat de QR-code niet scherp is. Zorg ervoor dat de QR-code in het midden van het scherm van uw telefoon staat en dat deze duidelijk en gemakkelijk te lezen is. Als de QR-code te klein is of als er te veel schittering is, kan uw telefoon deze mogelijk niet scannen.
Een andere mogelijkheid is dat de camera van je telefoon niet is ingeschakeld.

  Hoe alle contacten in WhatsApp te selecteren?

Hoe scan ik een QR-code als mijn camera niet werkt?

Als uw camera niet werkt, kunt u een QR-codescanner-app op uw telefoon gebruiken.