Hoe WhatsApp-berichten omleiden naar een ander nummer?

Beste antwoord:
  1. Er zijn een paar manieren om dit te doen.
  2. Een manier is om de functie ‘doorsturen’ op WhatsApp te gebruiken.
  3. Open hiervoor het bericht dat je wilt doorsturen, tik op de menuknop (drie verticale stippen in de rechterbovenhoek) en tik vervolgens op ‘doorsturen’.
  4. Vervolgens kunt u het telefoonnummer invoeren van de persoon naar wie u het bericht wilt sturen.
  5. Een andere manier om dit te doen is door een app genaamd ‘SMS Backup & Restore’ te gebruiken.

WhatsApp-bericht automatiseren || WhatsApp hacken || WhatsApp-truc || Python leren || Python-project

FAQ

Kunnen sms-berichten worden doorgeschakeld naar een ander nummer?

Ja, sms-berichten kunnen worden doorgeschakeld naar een ander nummer. Dit wordt meestal gedaan door de serviceprovider en vereist dat u een speciaal account bij hen aanmaakt.

Hoe stuur ik sms-berichten door naar een ander nummer?

Om sms-berichten door te sturen naar een ander nummer, open je het bericht dat je wilt doorsturen en tik je op het menupictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Tik op Doorsturen en voer het telefoonnummer in waarnaar u het bericht wilt verzenden. Tik op Verzenden.

Kun je sms-berichten doorsturen zoals het doorschakelen van oproepen?

Ja, u kunt sms-berichten doorsturen, zoals het doorschakelen van oproepen. U kunt alle sms-berichten doorsturen naar een specifiek nummer of u kunt ze doorsturen naar uw e-mailadres.

Waar wordt *# 62 code voor gebruikt?

De *# 62-code wordt gebruikt om het geheugen van de telefoon te wissen.

Hoe kan ik mijn iPhone-berichten doorschakelen naar een ander nummer?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. Een manier is om een ​​app zoals “SMS Forwarder” te installeren waarmee je al je berichten naar een ander nummer kunt doorsturen. Een andere manier is om een ​​nieuwe contactpersoon aan te maken en vervolgens het nummer van die contactpersoon toe te voegen als een “voicemail” -nummer in uw iPhone-instellingen. Wanneer iemand u een bericht stuurt, wordt dit automatisch doorgeschakeld naar uw voicemail.

  Hoe geld verdienen via Whatsapp?

Hoe kan ik de sms-berichten van mijn man naar mijn iPhone laten sturen?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. Een manier is om de telefoon van je man alle sms-berichten door te laten sturen naar je iPhone. Een andere manier is om uw man een app zoals AirDroid op zijn telefoon te laten installeren waarmee u zijn sms-berichten kunt bekijken en beantwoorden vanaf uw computer of iPhone.

Kan ik oproepen en sms’en van de ene mobiele telefoon naar de andere doorschakelen?

U kunt oproepen en sms-berichten van de ene mobiele telefoon naar de andere doorschakelen, maar het proces verschilt afhankelijk van uw provider. Bij de meeste providers kunt u oproepen en sms-berichten doorschakelen door in te loggen op uw account op de website van de provider of door een app op uw telefoon te gebruiken.

Wat is * 73 op je telefoon?

Op een telefoon is * 73 een code die kan worden gebruikt om oproepdoorschakeling te activeren of te deactiveren.

Wat is het nut van * 21?

het sterretje

wordt in de wiskunde gebruikt om een ​​vermenigvuldigingsoperator aan te duiden. In het voorbeeld *21 wordt 21 met zichzelf vermenigvuldigd (21 x 21 = 441).

Wat doet *61 op een telefoon?

Op een telefoon is * 61 een code die wordt gebruikt om uw nummer te blokkeren, zodat de persoon die u belt uw nummer niet ziet op zijn nummerherkenning.

Wat doet *# 21 met je Iphone?

De combinatie van sterretjes en hekjes (*#21) wordt gebruikt om de netwerkinstellingen op een iPhone te resetten. Dit kan handig zijn als je problemen hebt om verbinding te maken met een wifi-netwerk of als je mobiele data niet goed werkt. Als u de netwerkinstellingen reset, worden al uw huidige netwerkinstellingen gewist, inclusief wachtwoorden en voorkeursnetwerken, dus zorg ervoor dat u ze ergens hebt opgeschreven voordat u dit doet.

  Hoe maak je een screenshot in WhatsApp?