Hoe voicemail instellen op Android Zte?

Beste antwoord:
  1. Om voicemail in te stellen op een Android ZTE-telefoon, opent u eerst de app Telefoon.
  2. Tik vervolgens op het menupictogram in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen.
  3. Scroll vervolgens naar beneden en tik op Voicemail en voer uw voicemailwachtwoord in.
  4. Als u geen voicemailwachtwoord heeft, tikt u op Nu instellen en volgt u de instructies.
  5. Tik ten slotte op Opslaan in de rechterbovenhoek.

ZTE Z667™: voicemail

FAQ

Hoe stel ik voicemail in op mijn ZTE-telefoon?

Om voicemail in te stellen op uw ZTE-telefoon, moet u contact opnemen met uw serviceprovider. Zij kunnen u helpen bij het instellen van uw voicemail en u de nodige instructies geven.

Hoe reset je voicemail op ZTE?

Om voicemail op een ZTE-telefoon te resetten, moet u eerst uw voicemailwachtwoord weten. Als u uw voicemailwachtwoord niet weet, kunt u dit opnieuw instellen door uw provider te bellen. Zodra u uw voicemailwachtwoord heeft, volgt u deze stappen:
Kies 9830#
Voer uw voicemailwachtwoord in.

Hoe activeer ik mijn voicemail op mijn Android-telefoon?

Om voicemail op uw Android-telefoon te activeren, moet u contact opnemen met uw serviceprovider en deze de functie voor u laten inschakelen. Zodra het is ingeschakeld, kunt u het voicemailpictogram vinden in de app-lade van uw telefoon.

Hoe schakel ik mijn voicemail in?

Om voicemail op uw telefoon in te schakelen, moet u contact opnemen met uw serviceprovider. Zij kunnen u helpen bij het instellen van uw voicemail en u de nodige instructies geven.

Hoe stel je voicemail in op een Verizon ZTE?

Om voicemail in te stellen op een Verizon ZTE, kiest u eerst *86 en vervolgens het nummer van uw voicemailbox. U wordt gevraagd uw wachtwoord in te voeren.

  Hoe een laag te ontgrendelen in Photoshop Cs5?

Hoe stel ik voicemail in op mijn Qlink-telefoon?

Om voicemail in te stellen op uw Qlink-telefoon, moet u eerst zorgen dat u een actief voicemailaccount heeft. Als je er geen hebt, kun je je aanmelden op qlinkwireless.com. Zodra u een actief voicemailaccount heeft, volgt u deze stappen:
1) Druk in het hoofdscherm van uw telefoon op de Menu-knop.
2) Scroll naar beneden en selecteer Instellingen.
3) Scroll naar beneden en selecteer Voicemail.

Hoe reset ik mijn voicemailwachtwoord voor Total Wireless?

Om uw voicemailwachtwoord voor Total Wireless opnieuw in te stellen, moet u contact opnemen met de klantenservice. Zij kunnen u helpen uw wachtwoord opnieuw in te stellen en toegang te krijgen tot uw voicemailaccount.

Waar zijn mijn voicemailinstellingen?

Om uw voicemailinstellingen te vinden, opent u de app Telefoon en tikt u op het tabblad Voicemail. Hier kunt u uw voicemailnummer, wachtwoord en andere instellingen zien.

Waarom werkt mijn voicemail niet?

Er zijn een paar redenen waarom uw voicemail mogelijk niet werkt. Een mogelijkheid is dat u geen voicemailberichten meer heeft. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met uw voicemailservice. U kunt contact opnemen met uw voicemailserviceprovider voor meer informatie.

Hoe stel ik voicemail in op mijn vivo Phone?

Om voicemail in te stellen op uw Vivo Phone, opent u eerst de app Telefoon. Tik vervolgens op het menupictogram in de linkerbovenhoek van het scherm en selecteer Instellingen. Scroll vervolgens naar beneden en tik op Voicemail. Voer ten slotte uw voicemailwachtwoord in en tik op Opslaan.

Is er een voicemail-app voor Android?

  Waarom kan ik niet inloggen op mijn tinder-account?

Er zijn een paar verschillende voicemail-apps voor Android. Enkele van de meer populaire zijn Google Voice, Callcentric en YouMail. Elke app heeft zijn eigen set functies, dus u moet beslissen welke het beste voor u is.