Hoe voeg je een reeds bestaand Gmail-account toe aan Google Family Link?

Beste antwoord:
  1. Een bestaand Gmail-account toevoegen aan Google Family Link.
  2. open eerst de Family Link-app op het apparaat van uw kind.
  3. Meld u vervolgens aan met hetzelfde Google-account dat u heeft gebruikt om uw gezin te maken.
  4. Als je geen Google-account hebt.
  5. u kunt er een maken door deze instructies te volgen.
  6. Nadat je bent ingelogd, tik je op Menu > Een kind toevoegen.
  7. Voer de naam en het e-mailadres in van het kind dat u wilt toevoegen en tik op Volgende.

Een ander Gmail-account toevoegen in Android

FAQ

Hoe Gmail werkt met het Google-account van een kind?

Wanneer een kind zich aanmeldt voor een Google-account, kan een ouder of voogd een gezinsgroep maken en het kind hieraan toevoegen. De gezinsgroep geeft de ouder toegang tot het account van het kind en stelt de ouder in staat instellingen voor het kind te beheren.
De ouder kan kiezen welke diensten het kind kan gebruiken en ouderlijk toezicht instellen, zoals tijdslimieten en filters. De ouder kan ook activiteitenrapporten bekijken die laten zien wat het kind heeft gedaan in Google-services.

Hoe ontkoppel ik mijn Google-gezinslink van Gmail?

Als je je Google Family Link-account wilt ontkoppelen van Gmail, kun je dit doen door deze stappen te volgen:
1. Open Gmail en klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
2. Selecteer Instellingen in het menu.
3. Klik op het tabblad Accounts en import.
4. Klik in het gedeelte ‘Google-familielink’ op de knop ‘Account verwijderen’.

Hoe verander ik mijn Google-account van kind naar normaal?

  Kan een 12-jarige Google-e-mail hebben zonder familielink?

Als u uw Google-account wilt wijzigen van kind naar normaal, moet u een bewijs van leeftijd overleggen. Dit kan door een kopie van uw rijbewijs of paspoort te overleggen. Zodra u uw leeftijd heeft aangetoond, werkt Google uw account bij naar de normale status.

Hoe kom ik van de familielink af?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste manier om van familiebanden af ​​te komen, kan verschillen afhankelijk van uw individuele situatie. Enkele tips om los te komen van familiebanden zijn onder meer professionele hulp zoeken, grenzen stellen aan familieleden en afstand nemen van negatieve relaties. Als je merkt dat je moeite hebt om los te komen van je familiebanden, kan het nuttig zijn om met iemand te praten die je kan begeleiden en ondersteunen.

Wat gebeurt er als je kind 13 wordt via Family Link?

Als je kind 13 jaar of ouder is, kan het Family Link niet meer gebruiken.

Kan mijn kind twee apparaten op Family Link hebben?

Ja, je kind kan twee apparaten op Family Link hebben. U hoeft alleen elk apparaat afzonderlijk toe te voegen en aan dezelfde familie te koppelen.

Hoe verwijder ik Family Link zonder dat mijn ouders het weten?

Als je Family Link wilt verwijderen zonder dat je ouders het weten, kun je het beste de app gewoon van je apparaat verwijderen. Als je een Android-apparaat gebruikt, kun je de app in je app-lade vinden en op de knop “Verwijderen” tikken. Als je een iPhone of iPad gebruikt, kun je de app vinden in je lijst met geïnstalleerde apps en op de “X”-knop tikken om deze te verwijderen.

  wat is google smart ios?

Hoe verwijder ik Family Link zonder toestemming van de ouders?

Als je Family Link wilt verwijderen zonder toestemming van je ouders, moet je de app en alle bijbehorende gegevens van je apparaat verwijderen.

Hoe wijzig ik mijn leeftijd op Google als ik 13 ben?

Als u uw leeftijd op Google wilt wijzigen, moet u een bewijs van uw leeftijd overleggen. Dit kunt u doen door een kopie van uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs of paspoort naar het verificatieteam van Google te sturen. Zodra uw identiteitsbewijs is geverifieerd, wordt uw leeftijd in uw account bijgewerkt.

Hoe maak ik een Gmail-account aan voor mijn kind onder de 13 jaar?

Als je een Gmail-account wilt maken voor je kind jonger dan 13 jaar, moet je wat informatie over je kind opgeven en een Google Family Link-account maken.
Eerst moet u de naam en geboortedatum van uw kind opgeven. Vervolgens moet u een Google Family Link-account maken. Hier vindt u instructies om dat te doen: https://support.google.com/familylink/answer/7018481?

Kan ik de leeftijd van mijn kind wijzigen op Family Link?

Ja, je kunt de leeftijd van je kind wijzigen op Family Link. Open hiervoor de Family Link-app en tik op de naam van uw kind. Tik vervolgens op ‘Leeftijd’. Gebruik vervolgens de schuifregelaar om de nieuwe leeftijd van uw kind te kiezen en tik op ‘Gereed.