Hoe voeg ik een gezinslid toe in de Google Family Link?

Beste antwoord:
  1. Om een ​​gezinslid toe te voegen in Google Family Link, open je de app en tik je op de drie regels in de linkerbovenhoek.
  2. Selecteer vervolgens ‘Familie’.
  3. Tik op het plusteken in de rechterbovenhoek en voer de naam en het e-mailadres van uw gezinslid in.
  4. U moet dan hun account verifiëren door de instructies te volgen in de e-mail die Google hen stuurt.

Een gezinslid toevoegen aan uw Google Home

FAQ

Kun je 2 ouders op familielink hebben?

Ja, u kunt twee ouders op familielink hebben. Je hoeft ze alleen maar als voogden toe te voegen aan het account van je kind.

Kun je meer dan twee ouders hebben op de Google-gezinslink?

Ja, u kunt meer dan twee ouders hebben op de Google-gezinslink. Je hoeft ze alleen maar als voogden toe te voegen in de instellingen voor gezinslinks van je kind.

Wat gebeurt er als je 13 wordt via Family Link?

Wanneer je 13 wordt op Family Link, wordt je ouder of voogd gevraagd om wat informatie over jou te verstrekken, zoals je naam, geboortedatum en e-mailadres. Ze zullen ook worden gevraagd akkoord te gaan met onze Servicevoorwaarden en ons Privacybeleid. Daarna kunt u uw eigen Google-account maken.

Kan Family Link YouTube-geschiedenis bekijken?

Ja, Family Link kan de YouTube-geschiedenis bekijken. Het laat je zien welke video’s je kind op YouTube heeft bekeken en hoe lang ze deze hebben bekeken.

Hoeveel ouders kunnen Family Link gebruiken?

Family Link is een Google-app waarmee ouders de Google-accounts van hun kinderen kunnen beheren. Er kunnen maximaal zes volwassenen worden gekoppeld aan een kinderaccount.

  hoe werkt Google Smart Lock?

Kan Family Link WhatsApp-berichten zien?

Ja, Family Link kan WhatsApp-berichten zien. Het kan ook andere berichten-apps zien, zoals Facebook Messenger, Skype en Viber.

Kan Family Link je foto’s zien?

Ja, Family Link kan je foto’s zien. Als u Google Foto’s gebruikt, kan Family Link al uw foto’s en video’s zien, evenals de mensen erop. Als je Google Foto’s niet gebruikt, kan Family Link de foto’s en video’s zien die zijn opgeslagen in je Google-account.

Kan mijn kind Family Link verwijderen?

Ja, je kind kan Family Link verwijderen. Als ze oud genoeg zijn om een ​​eigen Google-account te hebben, kunnen ze Family Link verwijderen via de Google Play Store-app.

Hoe wijzig ik mijn leeftijd op Google als ik 13 ben?

Als u uw leeftijd op Google wilt wijzigen, moet u een bewijs van uw leeftijd overleggen. Dit kunt u doen door een kopie van uw door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs naar het verificatieteam van Google te sturen. Zodra uw identiteitsbewijs is geverifieerd, wordt uw leeftijd in uw account bijgewerkt.

Kun je de leeftijd van je kind wijzigen op Family Link?

U kunt de leeftijd van uw kind niet wijzigen op Family Link, maar u kunt de instellingen voor hun leeftijdsgroep wijzigen. Open hiervoor Family Link en tik op het menupictogram in de linkerbovenhoek. Tik vervolgens op Instellingen en selecteer Leeftijd kind. U kunt dan kiezen tussen Preschool, School age en Teen.

Mag een 12-jarige een YouTube-kanaal hebben?

Ja, een 12-jarige kan een YouTube-kanaal hebben, maar ze moeten zich bewust zijn van de inhoud die ze posten. YouTube heeft een beleid tegen inhoud die niet geschikt is voor kinderen, dus zorg ervoor dat je kind op de hoogte is van de soorten video’s die op het platform zijn toegestaan. Daarnaast is het belangrijk om een ​​aantal basisregels op te stellen voor het kanaal van je kind, zoals hoeveel tijd ze mogen besteden aan het filmen en bewerken van video’s en welk type inhoud is toegestaan.

  Hoe deactiveer ik de Google Family Link van de telefoon van mijn kind?

Hoe kan ik zien waar mijn kind naar kijkt op YouTube?

Er zijn een paar manieren om te zien wat uw kind op YouTube bekijkt. Een manier is om het ingebouwde ouderlijk toezicht van YouTube te gebruiken. Open hiervoor YouTube en klik op de drie regels in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm. Selecteer vervolgens ‘Instellingen’. Selecteer op het scherm Instellingen ‘Ouderlijk toezicht’. U kunt dan kiezen welk niveau van ouderlijk toezicht u wilt gebruiken. De opties zijn: “Geen”, “Basis” of “Strikt”.