Hoe video meer dan 16 MB verzenden op WhatsApp?

Beste antwoord:
  1. Op een iPhone kun je een video comprimeren voordat je deze op WhatsApp verzendt.
  2. Ga naar de app “Foto’s” en selecteer de video die je wilt verzenden.
  3. Tik op “Delen” en vervolgens op “WhatsApp”.
  4. U ziet een schuifregelaar met de tekst ‘Meer’.
  5. Schuif deze naar links om de video kleiner te maken.

Hoe een videobestand groter dan 16 MB verzenden in WhatsApp?

FAQ

Hoe kan ik meer dan 16 MB video verzenden op WhatsApp?

Er zijn een paar manieren om grotere video’s op WhatsApp te verzenden. Een daarvan is om een ​​cloudopslagservice zoals Google Drive of Dropbox te gebruiken en de link naar de video met je vrienden te delen. Een andere manier is om een ​​app zoals WhatsApp Plus te gebruiken, waarmee je video’s tot 1 GB groot kunt verzenden.

Hoe kan ik grote video’s verzenden op WhatsApp?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van een aantal factoren, zoals de grootte van de video en de kwaliteit van je internetverbinding. Over het algemeen wordt echter aanbevolen dat u de video zo veel mogelijk probeert te comprimeren voordat u deze verzendt. U kunt dit doen met behulp van online tools of apps zoals Videocompressor. Daarnaast kunt u proberen de video in kleinere delen te splitsen en deze afzonderlijk te verzenden.

Hoe stuur ik een video van 20 minuten via WhatsApp?

Om een ​​video van 20 minuten op WhatsApp te verzenden, moet je de video eerst comprimeren tot een kleinere bestandsgrootte. U kunt dit doen met behulp van een videocompressietool zoals HandBrake. Nadat de video is gecomprimeerd, kunt u deze als WhatsApp-bericht verzenden.

  Hoe voor de eerste keer contact opnemen met iemand op WhatsApp?

Hoe kan ik 23 MB video verzenden op WhatsApp?

Je kunt geen video van 23 MB verzenden via WhatsApp. De maximale bestandsgrootte die kan worden verzonden is 16 MB.

Hoe kan ik 16 MB audio verzenden op WhatsApp?

Er zijn een paar manieren om grote bestanden op WhatsApp te verzenden. Een manier is om een ​​cloudopslagservice zoals Google Drive of Dropbox te gebruiken en een link naar het bestand te verzenden. Een andere manier is om een ​​app als WhatsApp Web of WhatsApp Plus te gebruiken waarmee je grotere bestanden kunt versturen.

Hoe kan ik 1,3 GB video verzenden op WhatsApp?

Er zijn een paar manieren om grote video’s op WhatsApp te verzenden. Een manier is om de video te comprimeren met een app van derden, zoals Videocompressor. Een andere manier is om de video in kleinere delen te splitsen en deze als afzonderlijke berichten te verzenden.

Hoe kan ik lange video’s op WhatsApp verzenden zonder bij te snijden?

Er is geen manier om een ​​lange video op WhatsApp te verzenden zonder deze in te korten. WhatsApp staat alleen video’s van maximaal 16 MB toe, dus video’s die langer zijn, moeten worden ingekort.

Hoe kan ik een video van 10 minuten verzenden?

Er zijn een paar manieren om een ​​video van 10 minuten te verzenden.
Een manier is om de video te comprimeren tot een kleinere bestandsgrootte. Een andere manier is om de video te uploaden naar een website die langere video’s mogelijk maakt, zoals YouTube.

  Hoe krijg ik WhatsApp-berichten op pc?

Heeft WhatsApp een maximale bestandsgrootte?

Heeft WhatsApp een maximale bestandsgrootte?

Hoe kan ik een video van 10 minuten verzenden op WhatsApp iPhone?

Er zijn een paar manieren om dit te doen. Een manier is om een ​​videocompressie-app zoals HandBrake te gebruiken om de video te comprimeren tot een kleiner formaat dat binnen de limiet van 10 minuten past. Een andere manier is om een ​​cloudopslagservice zoals Google Drive of iCloud te gebruiken en de link naar de video te verzenden in plaats van de video zelf.

Hoe kan ik een groot videobestand verzenden?

Er zijn een paar manieren om grote videobestanden te verzenden. Een manier is om een ​​service voor het delen van bestanden zoals Dropbox of Google Drive te gebruiken. Een andere manier is om een ​​video-hostingservice zoals YouTube of Vimeo te gebruiken.