Hoe verwijder je een Netflix-account op Apple TV?

Beste antwoord:
  1. Om je Netflix-account op Apple TV te verwijderen, open je eerst de Netflix-app.
  2. Selecteer vervolgens “Account” in de menubalk en kies “Account verwijderen.
  3. Voer uw wachtwoord in en selecteer nogmaals “Account verwijderen” om te bevestigen.
  4. Je Netflix-account wordt verwijderd en alle bijbehorende gegevens worden verwijderd.
  5. Om een ​​Netflix-account op een Apple TV te verwijderen, opent u eerst de Netflix-app.
  6. Selecteer vervolgens de Menu-knop in de linkerbovenhoek van het scherm.
  7. Selecteer vervolgens Account en selecteer vervolgens Profiel verwijderen. Selecteer ten slotte Verwijderen om te bevestigen.

Netflix-app op tv: uitloggen

FAQ

Hoe verwijder ik een oud Netflix-account van Apple TV?

Om een ​​oud Netflix-account van Apple TV te verwijderen, moet je uitloggen bij de Netflix-app en weer inloggen met de juiste accountgegevens.

Hoe verander ik Netflix-accounts op mijn Apple TV?

Als u Netflix-accounts op uw Apple TV wilt wijzigen, moet u uitloggen bij het huidige account en inloggen met het andere account. Hier is hoe:
Selecteer Instellingen in het hoofdmenu.
Selecteer Accounts.
Selecteer Afmelden.
Voer het e-mailadres en wachtwoord voor het andere Netflix-account in.
Selecteer Aanmelden.

Hoe verwijder ik een Netflix-account van mijn tv?

Netflix kan van een tv worden verwijderd door op de knop ‘Home’ op de afstandsbediening te drukken en ‘Instellingen’ te selecteren. Onder ‘Netwerk’ kan het Netflix-account worden verwijderd door ‘Verwijderen’ te selecteren.

Hoe verwijder ik een account van mijn Netflix?

Om een ​​account van je Netflix te verwijderen, moet je eerst inloggen op je Netflix-account. Nadat u bent aangemeld, gaat u naar “Uw account” en selecteert u vervolgens “Afmelden bij alle apparaten.

  Waarom wordt mijn Netflix gefactureerd via iTunes?

Hoe verwijder je Netflix-profielen op IOS?

Om een ​​Netflix-profiel op een iPhone of iPad te verwijderen, open je de Netflix-app en tik je op de menuknop (drie streepjes in de linkerbovenhoek). Scrol omlaag en tik op App-instellingen, scrol omlaag en tik op Profiel verwijderen.

Hoe verwijder ik apps van Apple TV?

Om een ​​app van Apple TV te verwijderen, navigeer je eerst naar de App Store. Gebruik vervolgens de Siri Remote om de app te markeren die u wilt verwijderen en druk op de Menu-knop. Selecteer ten slotte Verwijderen en bevestig uw keuze.

Hoe verander ik van account op Netflix?

Netflix is ​​een streamingdienst die zijn gebruikers een verscheidenheid aan tv-programma’s, films en documentaires biedt. Om uw Netflix-account te wijzigen, moet u zich afmelden bij uw huidige account en vervolgens inloggen op het account dat u wilt gebruiken.

Hoe zeg ik mijn Apple TV-abonnement op?

Om uw Apple TV-abonnement op te zeggen, opent u de app Instellingen op uw Apple TV en selecteert u Accounts. Selecteer onder Abonnementen de optie Abonnementen beheren. Selecteer het abonnement dat u wilt opzeggen en selecteer vervolgens Abonnement opzeggen.

Hoe verwijder je apps van Apple TV zonder afstandsbediening?

Er zijn een paar manieren om apps van Apple TV te verwijderen zonder een afstandsbediening. Een manier is om de Siri Remote-app op je iPhone of iPad te gebruiken. Een andere manier is om de iTunes-app op je computer te gebruiken.

Hoe verwijder ik Netflix op Apple TV 3e generatie?

Om Netflix op de Apple TV 3e generatie te verwijderen, moet je eerst de app van je apparaat verwijderen. Ga hiervoor naar het hoofdmenu en selecteer ‘Instellingen’. Selecteer daar “Algemeen” en vervolgens “Gebruik”. Selecteer ten slotte “Toepassingen beheren” en verwijder Netflix uit de lijst.

  Hoe verwijder ik mijn creditcard van Netflix?