Hoe verwijder ik mijn primaire e-mailadres op PayPal?

Beste antwoord:
  1. Om uw primaire e-mailadres op PayPal te verwijderen, logt u in op uw account en gaat u naar de pagina “Profiel”.
  2. Klik onder ‘Contactgegevens’ op de link ‘Bewerken’ naast het e-mailadres dat u wilt verwijderen.
  3. Klik op de knop “E-mailadres verwijderen” en klik vervolgens op “Ja” wanneer u wordt gevraagd of u zeker weet dat u het e-mailadres wilt verwijderen.

Hoe lang duurt het voordat betalingen zijn bijgewerkt als ik mijn e-mailadres wijzig?
adres?.

Gedurende de twee weken na een gebruikersnaam- of e-mailadreswijziging, moet u inloggen en de laatste update van de overeenkomst accepteren. Als u dit niet doet, kunnen sommige transacties nog steeds worden weergegeven onder uw oude e-mailadres op uw accountgeschiedenispagina, ook al zijn ze nu gekoppeld aan een nieuwe gebruikersnaam. Hoewel we er alles aan doen om de zakelijke activiteiten van onze klanten tijdens deze korte overgangsperiode niet te verstoren, dient u er rekening mee te houden dat het bijwerken van betalingstransactiegegevens tot enkele weken kan duren, omdat: wanneer u uw account opent met uw nieuwe inloggegevens , uw gegevens worden automatisch overgezet van de oude gebruikersnaam/e-mailadres naar. Jouw rekening.

Wanneer u toegang krijgt tot uw account via het e-mailadres dat nu is toegewezen aan een andere gebruikersnaam, wordt de nieuwe gebruikersnaam die aan die login is gekoppeld, zichtbaar op uw accountgeschiedenispagina. Wanneer een beheerder bijvoorbeeld haar e-mailadres heeft gewijzigd van [email protected] tot [email protected] , kon ze nog steeds inloggen met johndoe als haar e-mailadres, totdat ze zich aanmeldde via johnadmin . Vervolgens toonden we johnadmin als haar huidige inloggegevens en zetten we automatisch alle betalingstransacties die verband houden met johndoe over naar het nieuwe record voor johnadmin.

  Wat is de dagelijkse opnamelimiet voor groene stip?

De twee weken na een wijziging van inloggegevens of e-mailadres zijn ook vereist door onze verwerkers om veiligheidsredenen (als onderdeel van hun Know Your Customer-normen). Dus als je je inloggegevens wijzigt, heb dan even geduld. We zullen er alles aan doen om u op de hoogte te houden van eventuele problemen die zich tijdens deze periode kunnen voordoen.

Welke transacties zijn opgenomen in mijn accountgeschiedenis?

De accountgeschiedenis omvat alle betalingen die door Email Wire zijn verwerkt: facturen en creditnota’s voor klanten die betalen via de webapp, evenals terugbetalingen, aanpassingen, kortingen, vergoedingen en andere kredieten die aan uw klanten of uzelf zijn uitgegeven op de factuurbeheerpagina. Voor een volledige uitleg over wat we opnemen in onze transactiegegevens – en nog belangrijker wat we niet doen – lees je hier . Hoe bekijk ik mijn accountgeschiedenis? U kunt toegang krijgen tot uw accountgeschiedenis door in te loggen op het profiel van uw oude Email Wire-site.

FAQ :

Waarom kan ik mijn primaire PayPal-e-mailadres niet wijzigen?

In de rechterbovenhoek van uw scherm ziet u een tandwielpictogram. Klik hierop en klik vervolgens op “Uitloggen”. Klik naast het gewenste e-mailadres op ‘Bijwerken’ zodat het uw primaire online identiteit wordt.

Hoe verwijder ik mijn primaire e-mailadres?

Open op uw Android-telefoon of -tablet het menu Instellingen. Scrol naar ‘Persoonlijke informatie’. Tik onder je e-mailadres op Bewerken. Zodra u op deze pagina bent, voert u een nieuw e-mailadres voor uw account in en klikt u op Opslaan.

Hoe verwijder ik mijn primaire adres in de PayPal-app?

Tik op het tandwiel Instellingen in de rechterbovenhoek. Tik op Persoonlijke informatie. Als u op Adressen tikt, wordt een +-teken weergegeven waar u een adres kunt invoeren, bewerken of verwijderen uit uw account.

  Hoe archiveer ik mijn PayPal-geschiedenis 2019?

Kan ik mijn e-mailadres op mijn PayPal-rekening wijzigen?

Stap 1: Log in op PayPal. Stap 2: Ga daarna naar Instellingen. Stap 3: Klik onder E-mail, naast uw e-mailadres, op Bijwerken. Stap 4: Werk nu het e-mailadres bij en klik op E-mail wijzigen.

Kun je 2 PayPal-rekeningen hebben?

Ja. U kunt meer e-mailadressen, debet- of creditcards en bankrekeningen aan uw account toevoegen; elk account moet echter zijn eigen e-mailadres en financiële informatie hebben. … Bovendien kunt u uw persoonlijke account upgraden naar een Premier of Business-account.

Kan mijn PayPal-e-mail worden gehackt?

Er is altijd een risico dat uw PayPal-e-mail wordt gehackt, vooral als u hetzelfde wachtwoord voor andere accounts gebruikt. Om het risico te verkleinen, moet u een sterk wachtwoord maken en dit regelmatig wijzigen. Zorg er ook voor dat u alleen vertrouwde websites gebruikt bij het uitvoeren van PayPal-transacties. Als u verdachte activiteit op uw account opmerkt, moet u dit onmiddellijk melden.

Hoe kan ik communiceren met PayPal?

Er zijn een paar manieren om met PayPal te communiceren. U kunt hun website bezoeken en hun online chatservice gebruiken, of u kunt hun klantenservice bellen. Als je ze iets per post moet sturen, kun je hun postadres vinden op de PayPal-website.

Hoe stuur ik PayPal een bericht?

Om PayPal een bericht te sturen, kunt u inloggen op uw PayPal-account en naar het gedeelte “Contact” gaan, of u kunt naar de PayPal-website gaan en op de link “Contact” onderaan de pagina klikken. Selecteer vervolgens het onderwerp van uw bericht en voer uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en een kort bericht in. Klik op de knop “Verzenden” wanneer u klaar bent.

  Hoe test ik mijn PayPal-sandboxaccount?

Hoe ziet een valse e-mail van PayPal eruit?

De e-mail kan beweren dat uw account tijdelijk is opgeschort en dat u op een link moet klikken om deze opnieuw te activeren. De e-mail kan u ook vragen om persoonlijke informatie te verstrekken, zoals uw burgerservicenummer of geboortedatum.

Wat kan een oplichter doen met mijn PayPal-e-mail?

Een oplichter kan uw PayPal-e-mailadres gebruiken om een ​​PayPal-account aan te maken en die account vervolgens gebruiken om andere mensen op te lichten. Ze kunnen uw e-mail ook gebruiken om betalingen van andere mensen te ontvangen, die ze vervolgens kunnen gebruiken om die mensen op te lichten.