Hoe verwijder ik een Netflix-account van mijn tv?

Beste antwoord:
  1. Een Netflix-account van je tv verwijderen.
  2. U moet dit doen op de Netflix-website.
  3. Nadat u bent ingelogd, gaat u naar “Accountinstellingen.
  4. Selecteer “Afmelden bij alle apparaten”.

Hoe NETFLIX-account op Smart tv te verwijderen of uit te loggen.

FAQ

Hoe verwijder ik een Netflix-account van mijn smart-tv?

Het eerste dat u moet doen, is controleren of uw tv een Netflix-app heeft. Als dit het geval is, kunt u de app gebruiken om uw account te verwijderen. Als dit niet het geval is, moet u naar de instellingen gaan en het daar verwijderen.

Hoe verwijder ik de Netflix van iemand anders van mijn Vizio TV?

Je kunt je kijklijst niet zien omdat je contact moet opnemen met Netflix en ze deze van je account moet laten verwijderen. Alle stappen worden beschreven op de website – https://www.netflix.

Hoe verander ik Netflix-accounts op mijn tv?

U moet zich eerst afmelden bij het account waarop u zich momenteel bevindt en vervolgens inloggen op het account dat u wilt gebruiken.

Hoe verwijder ik een account van mijn Netflix?

Om een ​​account van je Netflix te verwijderen, ga je naar het gedeelte ‘Accounts’ van je accountinstellingen, klik je op de ‘X’ naast het account dat je wilt verwijderen en bevestig je dat je het wilt verwijderen.

Kun je Netflix van een apparaat verwijderen?

Ja, je kunt Netflix van een apparaat verwijderen. U moet inloggen op uw account op de Netflix-site en klikken op “Accountinstellingen” en vervolgens op “Beheer uw account”. Van daaruit kunt u uw account verwijderen.

  Hoe kan ik zien welke apparaten mijn Netflix gebruiken?

Hoe wijzig ik mijn Netflix-e-mailadres op mijn tv?

Als je je Netflix-e-mailadres op je tv wilt wijzigen, moet je je afmelden bij het huidige account en je aanmelden met een ander account.

Hoe verwijder ik Netflix van mijn LG Smart TV?

Er zijn twee manieren om Netflix van je LG Smart TV te verwijderen. De eerste is door naar het instellingenmenu te gaan en “apps verwijderen” in de lijst te selecteren. Selecteer Netflix in de lijst met apps en selecteer ‘verwijderen’. De andere manier is via de LG Content Store-app. Je kunt het op je startscherm vinden door naar beneden te scrollen naar ‘LG Content Store’. Zodra u de app opent, scrolt u omlaag totdat u Netflix ziet en klikt u erop.

Hoe verander ik de eigenaar van mijn Netflix-account?

Netflix staat niet toe dat je de eigenaar van je account verandert. De enige manier om van eigenaar te veranderen is als het account meer dan een jaar inactief is geweest.

Hoe verander ik Netflix-accounts?

Netflix-accounts zijn gekoppeld aan je e-mailadres, dus je kunt Netflix-accounts niet wijzigen zonder je e-mailadres te wijzigen.

Hoe wijzig ik mijn Netflix-account op mijn LG Smart TV?

Om je Netflix-account op je LG Smart TV te wijzigen, moet je naar het instellingenmenu gaan. Selecteer daar “Netwerk” en vervolgens “Netflix”. U kunt vervolgens uw inloggegevens voor Netflix invoeren of inloggen met Facebook.