Hoe verwijder ik een apparaat van Netflix?

Beste antwoord:
  1. Een apparaat van Netflix verwijderen.
  2. Ga naar de pagina Accountinstellingen.
  3. Klik op “Beheer uw apparaten” aan de linkerkant van het scherm.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen en klik op ‘Apparaat verwijderen’.

Hoe iemand van Netflix af te trappen

FAQ

Hoe verwijder ik één apparaat van Netflix?

Om een ​​apparaat van Netflix te verwijderen, logt u in op uw account en gaat u naar het tabblad ‘Account’. Klik op ‘Uw account’. Scroll naar beneden en klik op ‘Apparaten beheren’. Zoek het apparaat dat u wilt verwijderen en klik op de rode knop “Apparaat verwijderen”.

Waarom kan ik een apparaat niet uit mijn Netflix-account verwijderen?

Netflix staat niet toe dat je apparaten van je account verwijdert. Dit komt omdat het oneerlijk zou zijn voor het bedrijf als de ene gebruiker een apparaat zou kunnen verwijderen en de andere niet. Zolang je geabonneerd bent, kun je Netflix kijken op elk apparaat dat aan je account is gekoppeld.

Hoe beheer ik apparaten op Netflix?

Netflix beheert apparaten via een menu “Afspeelinstellingen”. Je kunt de afspeelinstellingen aanpassen voor elk apparaat dat je met je account hebt verbonden door naar de Netflix-website te gaan, op het tabblad ‘Je account’ te klikken en vervolgens ‘Afspeelinstellingen’ te selecteren. Eenmaal daar kun je kiezen hoe je ondertitels en bijschriften wilt weergeven en ouderlijk toezicht instellen of wijzigen.

Waarom zegt Netflix dat ik te veel apparaten heb?

Netflix heeft een limiet van vijf apparaten die tegelijkertijd met één account zijn verbonden. Als je meer dan vijf apparaten probeert aan te sluiten, geeft Netflix een foutmelding weer met de tekst ‘Te veel apparaten aangesloten.

  Hoe verwijder ik mijn Netflix-geschiedenis op Xbox one?

Hoeveel apparaten kun je op Netflix hebben?

Netflix heeft een limiet van vier apparaten per account. Dit komt omdat er veel verschillende manieren zijn waarop iemand toegang kan krijgen tot de Netflix-service. Mensen kunnen bijvoorbeeld kijken op televisies, tablets, laptops en mobiele telefoons. Al deze hebben verschillende besturingssystemen en software die moeten worden geïnstalleerd voordat ze de Netflix-app kunnen uitvoeren. Als je meer dan vier van deze apparaten in huis hebt, kan het zijn dat ze niet allemaal tegelijk worden gebruikt.

Vertelt Netflix je wanneer iemand kijkt?

Netflix vertelt je niet wanneer iemand kijkt. Er zijn echter een paar manieren om te weten of iemand uw account in de gaten houdt.
1) Als de persoon op uw lijst “Vrienden en familie” staat, wordt deze op het scherm weergegeven als een van de mensen die momenteel kijkt.
2) Je kunt ook zien of de persoon de afgelopen 24 uur actief is geweest op Netflix door naar ‘Recente activiteit’ te gaan.

Kun je 6 apparaten op Netflix hebben?

Nee, je kunt geen 6 apparaten op Netflix hebben. Je kunt maar 2-4 apparaten tegelijk op Netflix hebben.

Kan ik Netflix in twee verschillende huizen gebruiken?

Ja, je kunt Netflix in twee verschillende huizen gebruiken. Als u echter hetzelfde account op twee verschillende apparaten gebruikt, moet u voor elk apparaat een nieuw account maken.

Kan iemand anders mijn Netflix-account gebruiken?

Nee. Netflix is ​​een betaalde service en het account is gekoppeld aan de naam en creditcardgegevens van een persoon. Als iemand anders uw account gebruikt, wordt de service in rekening gebracht.

  Hoe zeg ik Netflix op mijn tv op?

Hoe kan ik zien wie mijn Netflix gebruikt?

Netflix biedt een manier waarop je kunt zien welke apparaten zijn ingelogd. Ga hiervoor naar https://www.netflix.com/viewingactivity en log in met je Netflix-account. U ziet de apparaten die onlangs in uw account zijn gebruikt.