Hoe verander ik mijn zakelijke Amazon-account naar normaal?

Beste antwoord:
  1. Om je zakelijke Amazon-account te wijzigen in een normaal account, moet je contact opnemen met de Amazon-klantenservice.
  2. Zij kunnen u helpen de overstap te maken en ervoor te zorgen dat uw account correct wordt bijgewerkt.
  3. Als u uw Amazon-bedrijfsaccount moet wijzigen in een persoonlijk account, kunt u dit doen door deze stappen te volgen:
  4. Log in op uw zakelijke Amazon-account.
  5. Klik op “Uw account” in de rechterbovenhoek van de pagina.
  6. Scroll naar beneden en klik op “Uw accountinstellingen wijzigen”.
  7. Selecteer onder ‘Type account’ de optie ‘Individueel’.
  8. Vul uw persoonlijke gegevens in en klik op “Wijzigingen opslaan”.

Snelste manier om Amazon-verkopersaccount te downgraden – voor het geval u het niet weet

FAQ

Hoe verander ik mijn zakelijke Amazon-account in een persoonlijk account?

Als je je zakelijke Amazon-account wilt wijzigen in een persoonlijk account, moet je wat informatie over je bedrijf en contactgegevens verstrekken van de persoon die het account gaat beheren. U moet ook een geldige creditcard of bankrekening opgeven voor factureringsdoeleinden.

Hoe verander ik mijn Amazon-bedrijf terug naar prime?

Als je een zakelijke Amazon-gebruiker bent, kun je je account terugzetten naar Prime door contact op te nemen met de Amazon-klantenservice.

Hoe verander ik mijn zakelijke account naar normaal?

Als u uw zakelijke account wilt wijzigen naar een normaal account, moet u het zakelijke account sluiten en een nieuw persoonlijk account openen. Om de zakelijke rekening te sluiten, moet u contact opnemen met uw bank en hen vragen deze te sluiten. Zodra de rekening is gesloten, kunt u een nieuwe persoonlijke rekening openen en uw geld overboeken.

  Kan ik een Amazon-cadeaubon annuleren?

Hoe verwijder ik mijn zakelijke Amazon-account?

Volg deze instructies om je zakelijke Amazon-account te verwijderen:
Ga naar “Uw account” en log in
Klik op het tabblad “Instellingen” en selecteer vervolgens “Beheer uw bedrijfsinstellingen”
Scrol omlaag naar het gedeelte ‘Uw zakelijke account verwijderen’ en klik op de knop ‘Account verwijderen’
4.

Hoe verwijder ik mijn zakelijke Amazon-account permanent?

Om je zakelijke Amazon-account definitief te verwijderen, moet je contact opnemen met de Amazon-klantenservice. Ze kunnen u helpen uw account en alle bijbehorende informatie te verwijderen.

Kan ik mijn pagina weer omzetten naar een persoonlijk account?

Ja, u kunt uw pagina weer omzetten naar een persoonlijk account. Ga hiervoor naar je pagina, klik op de instellingenknop (het tandwielpictogram) en selecteer vervolgens ‘Pagina-instellingen’. Klik onder ‘Algemeen’ op ‘Wijzigen in persoonlijk account’.

Kun je terugschakelen van een professioneel account?

Het hangt ervan af wat u bedoelt met ‘professioneel account’. Als u een LinkedIn-account voor uw bedrijf heeft, kunt u dit over het algemeen niet terugzetten naar een persoonlijk account. Als u echter een LinkedIn-account voor persoonlijk gebruik heeft, kunt u dit eenvoudig terugzetten naar een persoonlijk account.

Hoe vind ik mijn Amazon-bedrijfsinstellingen?

Om uw Amazon-bedrijfsinstellingen te vinden, logt u eerst in op uw Amazon Seller Central-account. Nadat u bent ingelogd, klikt u op het tabblad “Instellingen” bovenaan de pagina. Van daaruit kunt u al uw bedrijfsinstellingen bekijken en bewerken.

Waar zijn de zakelijke instellingen van Amazon?

U kunt de zakelijke instellingen van Amazon vinden door in te loggen op uw account en op het tabblad “Uw account” te klikken. Op dit tabblad vindt u een subsectie met de naam ‘Bedrijfsinstellingen’. Hier kunt u uw bedrijfsinformatie, betalingsinstellingen en verzendvoorkeuren beheren. Je hebt ook toegang tot handige bronnen zoals de Amazon Seller Central-helppagina’s en de Amazon Business Guide.

  Hoe schakel ik Amazon-apps uit?

Hoe verwijder ik een pagina uit bedrijfsmanager?

Om een ​​pagina uit Bedrijfsmanager te verwijderen, moet je eerst de beheerder van de pagina zijn. Als dat zo is, beweegt u de muisaanwijzer over de naam van de pagina in het menu aan de linkerkant en klikt u op ‘Instellingen’. Van daaruit scrolt u omlaag naar het gedeelte ‘Pagina verwijderen’ en klikt u op ‘Verwijderen’.