Hoe test ik mijn PayPal-sandboxaccount?

Beste antwoord:
  1. Om de actie te voltooien.
  2. Log in op uw PayPal-account.
  3. Voer een betaling uit via PayPal.
  4. Als daarom gevraagd wordt.
  5. Voer het e-mailadres en wachtwoord van het kopersaccount in.
  6. De transactie is nu geautoriseerd.
  7. Als u besluit het te annuleren voordat 30 dagen zijn verstreken sinds de aankoopdatum.
  8. Ga naar de sandbox-site met dezelfde login en hetzelfde wachtwoord.
  9. Klik op Betaling annuleren

Maak een PayPal Sandbox-account (Woocommerce)

FAQ

Wat is PayPal-sandboxtesten?

De PayPal-sandbox is een virtuele replica van de live PayPal-productieomgeving die in een op zichzelf staande, onafhankelijke omgeving draait. U kunt beginnen en observeren terwijl uw applicaties PayPal API-verzoeken uitvoeren zonder enige echte PayPal-accounts in de sandbox te storen.

Hoe log ik in op mijn PayPal-sandboxaccount?

Sandbox-accounts is een service waarmee u uw PayPal-sandbox kunt maken met uw bestaande PayPal-accounts. De persoonlijke en zakelijke inloggegevens die u vindt op de pagina Sandbox > Accounts in het ontwikkelaarsdashboard, kunnen worden gebruikt om in te loggen op de sandbox als koper (persoonlijk) of verkoper (zakelijk).

Hoe maak ik een PayPal-test?

Maak een testaccount aan met behulp van de volgende stappen: Selecteer in Sandbox Accounts en vervolgens Account maken. Selecteer het soort account en het land dat u wilt testen en klik vervolgens op Maken. PayPal maakt een account voor u aan met valse bankgegevens, creditcardgegevens en saldotestwaarden.

Hoe log ik in op mijn sandbox-account?

Ga naar de pagina met sandboxaccounts van de ontwikkelaarssite en kies de optie voor authenticatie met de inloggegevens van het testaccount die u wilt koppelen. Typ op het inlogscherm uw sandbox-accountgegevens.

  Hoe verander ik mijn PayPal-rekening van zakelijk naar persoonlijk?

Wat is het verschil tussen PayPal en PayPal-sandbox?

PayPal Sandbox is een gesimuleerde testomgeving die de echte PayPal-context repliceert. Het houdt in dat het op dezelfde manier werkt als het maken van een echt Paypal-account, maar zonder echte creditcards of actieve Paypal-accounts te gebruiken. Om te beginnen, moet u een PayPal Sandroom-testaccount aanmaken.