Hoe terugkerende facturering op Ps4 uit te schakelen?

Beste antwoord:
  1. Er zijn een paar manieren om terugkerende facturering op PS4 uit te schakelen.
  2. Een manier is om de instellingen van uw console te gebruiken.
  3. Ga hiervoor naar het menu “Systeem” en selecteer “Instellingen”.
  4. Selecteer in het gedeelte ‘Algemeen’ de optie ‘Terugkerende facturering’.
  5. Selecteer vervolgens onder de kop ‘Factureringstype’ de optie ‘Geen’.

HOE JE ABONNEMENTEN OP PS4 ANNULEREN?

FAQ

Hoe zeg ik een terugkerend PlayStation Plus-abonnement op?

Als je een terugkerend PlayStation Plus-abonnement wilt opzeggen, ga je naar de PlayStation Plus-website en volg je de instructies voor het opzeggen van je abonnement.

Hoe voorkom ik dat mijn PlayStation me oplaadt?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste manier om te voorkomen dat je PlayStation je oplaadt, kan variëren, afhankelijk van je specifieke situatie. Enkele tips om te voorkomen dat je PlayStation oplaadt, zijn onder meer controleren of het stopcontact goed werkt, het netsnoer loskoppelen als het niet regelmatig wordt gebruikt en je PlayStation uitschakelen als het niet in gebruik is.

Hoe beheer ik abonnementen op de ps4?

Er zijn een paar manieren om abonnementen op PS4 te beheren. Je kunt een account maken en je abonnementen via dat account beheren, of je kunt de PlayStation-app gebruiken om je abonnementen te beheren. Om een ​​account aan te maken, open je de PlayStation-app en log je in met je PlayStation Network-ID. Van daaruit kunt u uw abonnementen beheren door op het tabblad “Mijn abonnementen” te klikken en het abonnement te selecteren dat u wilt beheren.

  Hoe een verloren PS4-controller te vinden?

Hoe zeg ik een game-abonnement op?

Om een ​​game-abonnement op te zeggen, ga je naar je accountinstellingen en selecteer je de optie “Game-abonnement annuleren”.

Waarom worden er steeds kosten in rekening gebracht door PlayStation?

Er zijn een paar redenen waarom je door PlayStation in rekening wordt gebracht. Een reden is dat PlayStation zijn eigen systeem gebruikt om bij te houden hoeveel tijd je aan het spelen van games besteedt. Als je voor een langere periode speelt, kan je PlayStation denken dat je hem meer gebruikt dan je bent. Daarnaast kan PlayStation de gegevens van je PSN-account gebruiken om games en services aan je te verkopen.

Kun je een PlayStation-betaling betwisten?

Ja, je kunt een PlayStation-afschrijving betwisten.

Hoe schakel ik automatisch verlengen uit op PlayStation Plus PS5?

Om automatisch verlengen op PlayStation Plus PS5 uit te schakelen, kun je de functie “Beheer je PlayStation” in de PlayStation-netwerkinstellingen gebruiken.

Kun je aankopen op PS4 terugbetalen?

Ja, je kunt aankopen op PlayStation 4 terugbetalen. Ga hiervoor naar de PlayStation Store en klik op het tabblad ‘Terugbetalingen’. Van daaruit kunt u de aankoop selecteren die u wilt terugbetalen en op de knop “Terugbetalen” klikken.

Hoe stop ik terugkerende betalingen?

Er zijn een paar manieren om terugkerende betalingen te stoppen. Een manier is om een ​​betalingsplan op te stellen met uw geldschieter. Een andere manier is om uw lening op te zeggen.

Hoe bekijk ik mijn abonnementen op de ps4?

Om je abonnementen op PlayStation 4 te bekijken, open je het menu “Playstation 4” en selecteer je “Instellingen”. Daar selecteert u onder ‘Abonnementstypen’ de optie ‘Afmelden voor deze service.

  Hoe Ps4-mods voor Fallout 4 te krijgen?

Hoe zeg ik een maandabonnement op?

Om een ​​maandelijks abonnement op te zeggen, gaat u naar de accountpagina en klikt u op de knop “Lidmaatschap opzeggen”.

Wordt PS Plus automatisch opgeladen?

Nee, PS Plus laadt niet automatisch op. U moet uw creditcardgegevens invoeren om games en andere functies van de service te kopen.

Is PlayStation gehackt?

PlayStation is niet gehackt.

Is WS 37368 7 een permanent verbod?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het specifieke WS 37368 7-verbod. Sommige landen hebben mogelijk een permanent verbod, terwijl andere landen slechts een tijdelijk verbod hebben.

Welke woorden zijn niet toegestaan ​​op PSN?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden, aangezien PSN verschillende beperkingen heeft op welke woorden kunnen worden gebruikt. Sommige woorden die niet zijn toegestaan ​​op PSN zijn “ps4”, “ps3”, “nintendoSwitch”, “wiiU” en “xboxOne”.

Hoe lang duurt het terugbetalen van PlayStation?

PlayStation-terugbetalingen duren ongeveer 7 tot 10 werkdagen.

Hoe bel ik Sony PlayStation?

Om Sony PlayStation te bellen, kunt u de volgende nummers gebruiken:
1-800-PLAYstation
1-800-853-3737
1-800-237-1212

Stopt het opzeggen van mijn betaalpas terugkerende betalingen?

Ja, als u uw pinpas opzegt, worden eventuele toekomstige betalingen stopgezet.