Hoe stuur je iemand een Google Play-familielink?

Beste antwoord:
  1. Als je iemand een Google Play Family Link wilt sturen, maak je eerst een gezinsgroep en voeg je de persoon toe met wie je wilt delen.
  2. Open vervolgens de Family Link-app en tik op ‘Delen met familie’.
  3. Selecteer de persoon met wie je wilt delen en deze ontvangt een e-mailuitnodiging.

Google Play-aankopen delen met anderen

FAQ

Hoe stuur ik een familielinkverzoek?

Om een ​​familielinkverzoek te verzenden, open je de Facebook-app en klik je op de drie regels in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm. Selecteer ‘Instellingen’ en vervolgens ‘Familie en relaties’. Klik onder ‘Familielink’ op ‘Gezinslid toevoegen’. Voer de naam en het e-mailadres van de persoon in en klik vervolgens op ‘Verzoek verzenden.

Hoe deel ik mijn Google Play met mijn gezin?

Om uw Google Play-bibliotheek met uw gezin te delen, opent u de Google Play-app en tikt u op de drie regels in de linkerbovenhoek. Tik op ‘Instellingen’ en selecteer ‘Familie’. Tik onder ‘Gezinsleden’ op ‘Een gezinslid toevoegen’. Voer het e-mailadres of telefoonnummer in van de persoon die u wilt toevoegen en tik vervolgens op ‘Uitnodiging verzenden’.

Hoe verwijder ik mijn familielink zonder dat mijn ouders het weten?

Er is geen onfeilbare manier om je familielink te verwijderen zonder dat je ouders het weten, maar er zijn een paar dingen die je kunt doen om het minder voor de hand liggend te maken. Probeer eerst minder actief te zijn op familiegerelateerde websites en apps. Als je ze moet gebruiken, probeer dan privacy-instellingen te gebruiken om te beperken wie je informatie kan zien. Je kunt ook proberen oude berichten en foto’s te verwijderen die je aan je familie kunnen linken.

  Hoe Google Play-games te gebruiken met familielink

Wat gebeurt er als je kind 13 wordt via Family Link?

Als je kind 13 jaar of ouder is, kan het Family Link niet meer gebruiken.

Biedt Google Play de mogelijkheid om met het gezin te delen?

Ja, Google Play heeft gezinsdeling. U kunt delen met gezin instellen op Google Play door naar Instellingen > Delen met gezin te gaan.

Kun je een Google Play-account delen?

Ja, u kunt uw Google Play-account delen met iemand anders, maar er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Ten eerste moet de andere persoon een eigen Google-account hebben om in te loggen bij de Play Store. Ten tweede moeten ze hetzelfde apparaat als jij gebruiken om toegang te krijgen tot je gekochte apps, muziek, boeken, enz. Ten slotte worden alle abonnementen die je hebt (zoals Netflix of Hulu) ook gedeeld met de andere persoon.

Kun je Google Play-tegoed delen?

Ja, u kunt Google Play-tegoed delen met andere mensen. Open hiervoor de Google Play Store en tik op de drie regels in de linkerbovenhoek. Selecteer vervolgens ‘Mijn account’. Tik onder ‘Google Play-saldo’ op ‘Overdragen aan iemand anders’. Voer het e-mailadres in van de persoon naar wie u het tegoed wilt verzenden en tik op ‘Verzenden’. De ontvanger moet dan de e-mail openen en de overdracht accepteren.

Kan mijn kind Family Link verwijderen?

Ja, je kind kan Family Link verwijderen. Om de installatie ongedaan te maken, moet uw kind de Family Link-app openen en ‘Verwijderen’ selecteren in het menu.

  kan google smart lock problemen veroorzaken bij het inloggen op netflix?

Kan mijn kind Family Link uitschakelen?

Ja, je kind kan Family Link uitschakelen als het dat wil. Ze kunnen dit doen door naar de instellingen van hun Google-account te gaan en ‘verbinding verbreken’ te selecteren onder de kop ‘Familielink’.

Kun je Family Link omzeilen?

Ja, je kunt Family Link omzeilen door een nieuw Google-account aan te maken dat niet aan je gezin is gekoppeld. Als u echter bepaalde Google-services zoals Gmail of YouTube wilt gebruiken, moet u een Google-account maken dat aan uw gezin is gekoppeld.

Waarom ontvang ik de app-verzoeken van mijn kind niet?

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom uw kind zijn app-verzoeken niet goedgekeurd krijgt. Een mogelijkheid is dat ouderlijk toezicht op uw apparaat is ingeschakeld, waardoor de app niet kan worden geïnstalleerd. Een andere mogelijkheid is dat de leeftijd van uw kind niet binnen het bereik valt dat de app mag downloaden.