Hoe Save Pokemon Sun te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Er zijn een paar manieren om saves voor Pokemon Sun en Moon te verwijderen.
  2. Verwijder het opslagbestand zelf.
  3. Dit gaat het gemakkelijkst als het opslagbestand op uw computer is opgeslagen in een map waarvan u de eigenaar bent.
  4. Ga naar die map en verwijder het opslagbestand.
  5. Verwijder de bijbehorende spelgegevens.
  6. Als je een back-up van je gamegegevens hebt gemaakt voordat je je opslagbestand hebt verwijderd.
  7. U kunt die gegevens ook verwijderen.

HOE OPSLAAN TE VERWIJDEREN in Pokemon Sun en Moon

FAQ

Hoe verwijder je een opgeslagen bestand op Sun?

Om een ​​opgeslagen bestand op Sun te verwijderen, opent u het dialoogvenster Opslaan als en selecteert u Verwijderen.

Hoe reset ik Pokemon sun?

Om je Pokemon Sun te resetten, moet je je apparaat uitschakelen, de batterij verwijderen en vervolgens opnieuw installeren.

Hoe verwijder ik een Pokemon-opslag op 3DS?

Als je een Pokemon-gamekaart voor de 3DS hebt, ga dan naar het startmenu en selecteer “Systeeminstellingen” (of druk op de knop linksonder op je 3DS). Selecteer ‘Opslag’ en selecteer vervolgens ‘Pokemon Opslaan’. Selecteer aan de linkerkant van het scherm “Verwijderen.

Hoe begin je opnieuw in Pokemon Ultra Sun?

Er is geen specifieke manier om opnieuw te beginnen in Pokemon Ultra Sun, maar je kunt altijd een nieuw spel starten door de optie “Nieuw spel” in het hoofdmenu te selecteren.

Hoe herstart je Pokemon op 3ds?

Om Pokemon op 3ds opnieuw te starten, moet u eerst uw systeem uitschakelen en vervolgens weer inschakelen. Van daaruit kun je de optie “Pokewalker” selecteren in het hoofdmenu en op A drukken om te beginnen met spelen.

  Hoe vrienden op Pubg Mobile 2020 te verwijderen?

Hoe krijg ik Ash Greninja?

Greninja is niet op de normale manier verkrijgbaar. Ash Greninja kan alleen worden verkregen via een code die bij verschillende evenementen wordt uitgedeeld.

Welke alola-starter is het beste?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het grotendeels afhangt van wat je zoekt in een starter-Pokémon. Enkele van de meer populaire starters zijn echter Rowlet, Litten en Popplio.

Is Kukui je neef?

Nee, Kukui is niet mijn neef.

Hoe herstart je Pokemon Black 3ds?

Om uw 3DS opnieuw op te starten, houdt u de aan/uit-knop ongeveer tien seconden ingedrukt totdat deze uitgaat en vervolgens weer wordt ingeschakeld.

Hoe verwijder je opgeslagen gegevens op Pokemon Y 3DS?

Er is geen specifieke manier om opgeslagen gegevens op Pokémon Y 3DS te verwijderen, maar je kunt de Nintendo 3DS-systeeminstellingen gebruiken om alle gegevens op het systeem te wissen.

Hoe verwijder je opgeslagen gegevens op DS?

Om opgeslagen gegevens op een DS te verwijderen, opent u de systeeminstellingen en selecteert u ‘Gegevensbeheer’. Selecteer op het scherm Gegevensbeheer “Opgeslagen gegevens verwijderen” en druk op A.

Hoe verwijder ik mijn save op Pokemon Yellow 3DS?

Om je opslag op Pokemon Yellow 3DS te verwijderen, moet je naar het menu “Instellingen” gaan en vervolgens “Gegevensbeheer” selecteren. Vanaf hier moet u “Verwijderen Opslaan” selecteren.

Hoe verwijder ik mijn Pokemon Ultra Sun-account?

Om je Pokemon Ultra Sun-account te verwijderen, ga je naar het hoofdmenu van de game en selecteer je ‘Mijn profiel’. Selecteer onder ‘Mijn gegevens’ de optie ‘Account verwijderen’.

  Hoe Game Pigeon Ios 15 te verwijderen?

Wat is het verschil tussen Sun en Ultra Sun?

Sun en Ultra Sun zijn respectievelijk de twee belangrijkste games in de Sun- en Moon-serie. Ze zijn beide beschikbaar op de Nintendo 3DS. Sun speelt zich af in Kanto, terwijl Ultra Sun zich afspeelt in Alola. Er zijn veel verschillen tussen de twee spellen. Ten eerste bevat Ultra Sun nieuwe inhoud die niet in Sun te vinden is, waaronder een nieuwe regio en nieuwe Pokémon. Bovendien heeft Ultra Sun de graphics en geluiden bijgewerkt.

Wat is zachte reset 3ds?

Een zachte reset is een proces dat het geheugen van uw 3DS wist en het systeem terugzet naar de fabrieksinstellingen. Dit kan handig zijn als u problemen ondervindt met uw 3DS, of als u gewoon opnieuw wilt beginnen.