Hoe Save op Pokemon X te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Er zijn een paar manieren om opgeslagen gegevens voor Pokemon X te verwijderen.
  2. Een manier is om naar de instellingen van het spel te gaan en “Verwijder opgeslagen bestanden indien nodig” te selecteren.
  3. Een andere manier is om het spel te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren.

Pokemon X en Y-zelfstudie

FAQ

Hoe verwijder ik een Pokemon-opslag?

Om een ​​Pokemon-opslag te verwijderen, moet u eerst zorgen dat u zich in de map “pokemon” bevindt en de volgende opdracht uitvoeren:
rm -rf ~/.

Hoe verwijder je een opslagbestand op Pokemon X Citra?

De eenvoudigste manier om een ​​opslagbestand op Pokemon X Citra te verwijderen, is door het Nintendo-accountbeheersysteem te gebruiken. Open hiervoor het Nintendo-accountbeheersysteem en klik op het tabblad “Bestand”. Klik vervolgens op de knop “Verwijderen”.

Hoe herstart je een Pokemon-game?

Er zijn een paar manieren om een ​​Pokemon-game opnieuw te starten. Een manier is om naar de opties te gaan en “Game opnieuw starten” te selecteren. Een andere manier is om de “R”-knop op uw console ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden en vervolgens los te laten.

Hoe verwijder je Pokemon-gegevens op 3DS?

Verwijder de Pokemon-gegevens door naar “Instellingen” te gaan en “Gegevensbeheer” te selecteren. Scroll naar beneden en selecteer “Verwijderen.

Hoe herstart je een Pokemon-spel op Citra?

Om een ​​pokemon-spel op Citra opnieuw te starten, moet je de “reset”-optie in het hoofdmenu gebruiken.

Waar bevinden Citra-opslagbestanden zich?

Citra-opslagbestanden bevinden zich in de map “citra-3ds”.

Hoe herstart je een game op 3ds?

  Hoe Brilliant Diamond Save te verwijderen?

Om een ​​game op 3ds opnieuw te starten, kun je de instellingen van de game openen en “Game opnieuw starten” selecteren, of je kunt op de 3ds op de “R”-knop drukken om de game te starten.

Welke Gen 5 starter is de beste?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan de nieuwe Gen 5-starters boven de oudere, terwijl anderen ze misschien niet zo effectief vinden. Uiteindelijk komt het neer op wat je zoekt in een starter.

Wat is zacht resetten van Pokemon?

Een zachte reset van een Pokemon betekent dat de niveaus weer op 0 worden gezet. Dit doe je door naar het profiel van de Pokemon te gaan en op de knop “reset” te klikken.

Verwijdert het verwijderen van opgeslagen gegevens DLC?

Nee, het verwijderen van opgeslagen gegevens verwijdert de DLC niet.

Hoe verwijder ik een opslagbestand op Pokemon White 3DS?

Om een ​​opslagbestand op Pokemon White 3DS te verwijderen, moet u eerst een nieuw opslagbestand maken. Ga vervolgens naar het menu “Bestand” en selecteer “Verwijderen.

Hoe reset ik mijn 3DS XL?

Zorg er eerst voor dat uw 3DS XL is verbonden met het netwerk en dat uw apparaat is ingeschakeld. Ga vervolgens naar het menu “Instellingen” en selecteer “Reset”. Nadat u uw 3DS XL opnieuw hebt ingesteld, kan deze normaal opstarten.

Hoe verwijder ik een Pokemon-opslagbestand op DS?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommige methoden omvatten het verwijderen van het opslagbestand op je DS met behulp van de interne opslag van het systeem of met behulp van software van derden, zoals Pokémon XD: Gale of Darkness.

  Hoe bewaarbestand Pokemon Y te verwijderen?

Beschadigt zacht resetten uw 3ds?

Nee, zacht resetten beschadigt je 3ds niet.

Kun je glimmend jagen op Citra?

Ja, Citra is een geweldige plek om te jagen vanwege de vele Shiny Pokemon die beschikbaar zijn.