Hoe pdf op Android te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Er zijn een paar manieren om pdf-bestanden op Android te verwijderen.
  2. De eerste manier is om de app “Bestandsbeheer” te gebruiken.
  3. Die is te vinden in het gedeelte ‘Toepassingen’ van de Android Market.
  4. Zodra de app “Bestandsbeheer” is geopend, selecteert u het item “Pdf” en selecteert u “Verwijderen.

Hoe PDF-pagina’s op mobiel te verwijderen

FAQ

Hoe verwijder ik een PDF op mijn telefoon?

Om een ​​PDF op uw telefoon te verwijderen, opent u het PDF-bestand in de app van uw keuze en selecteert u de knop “Verwijderen”.

Hoe verwijder ik een PDF-document?

Om een ​​PDF-document te verwijderen, opent u het document in Adobe Acrobat Reader. Klik aan de linkerkant van het venster op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van het venster. Klik vervolgens op de knop Verwijderen.

Waar zijn mijn PDF-bestanden op Android?

PDF-bestanden worden meestal opgeslagen op de SD-kaart van het Android-apparaat. Om ze te bekijken of af te drukken, moet u de toepassing PDF Viewer installeren.

Hoe verwijder ik bestanden op Android?

Er zijn een paar manieren om bestanden op Android te verwijderen. Een manier is om de app Bestandsbeheer te gebruiken, die u in de menubalk bovenaan het scherm kunt vinden. Een andere manier is om de knop Volume omhoog/omlaag op het toetsenbord van uw telefoon te gebruiken om bestanden te verplaatsen en te verwijderen.

Waarom kan ik geen bestanden op mijn telefoon verwijderen?

Er zijn een paar redenen waarom u geen bestanden op uw telefoon kunt verwijderen. Een reden is dat de telefoon niet is geprogrammeerd om dit te doen. Een andere reden is dat de telefoon geen toegang heeft tot de bestanden in het bestandssysteem. Ten slotte zijn er mogelijk enkele machtigingen vereist voor de telefoon om toegang te krijgen tot de bestanden in het bestandssysteem.

  Hoe alle tabbladen op Android Chrome te sluiten?

Hoe verwijder ik gratis PDF-bestanden?

Er zijn een paar manieren om PDF-bestanden gratis te verwijderen. Een manier is om Adobe Acrobat-software te gebruiken. Een andere manier is om de opdracht “Afdrukken” van het besturingssysteem Windows 7 of 8 te gebruiken.

Hoe kan ik het PDF-bestand online verwijderen?

Er zijn een paar manieren om PDF-bestanden online te verwijderen. Een manier is om de tool PDF File Manager te gebruiken. Een andere manier is om de Print Screen-knop op uw computer te gebruiken om het bestand af te drukken.

Hoe verwijder ik Adobe-bestanden?

Adobe is een softwarebedrijf en hun website zegt dat je Adobe-bestanden kunt verwijderen door naar de Adobe-website te gaan en op de link “Adobe-bestanden verwijderen” te klikken.

Waar zijn mijn PDF-bestanden op mijn Samsung-telefoon?

Er zijn verschillende plaatsen waar PDF-bestanden te vinden zijn op uw Samsung-telefoon. De meest voorkomende is de app “Documenten en instellingen”, die zich in de map “Gebruikers” bevindt. Als je een Samsung Galaxy S6 of S6 Edge hebt, heb je ook toegang tot de map “Mijn bestanden” onder “Bibliotheek” op je apparaat.

Wat betekent PDF op mijn telefoon?

PDF staat voor “Portable Document Format”. Het is een indeling die wordt gebruikt om documenten op uw telefoon op te slaan. PDF’s kunnen in veel verschillende apps worden geopend, waaronder Google Docs en Microsoft Word.

Hoe krijg ik toegang tot PDF-bestanden op mijn telefoon?

Er zijn een paar manieren om toegang te krijgen tot PDF-bestanden op uw telefoon. De meest gebruikelijke manier is om de PDF-reader op uw telefoon te gebruiken.

  Hoe verwijderde voicemails op Android controleren?

Hoe voegt of verwijdert u pagina’s aan een PDF?

Om pagina’s uit een PDF toe te voegen of te verwijderen, kunt u de wizard Pagina toevoegen of de wizard Pagina bewerken gebruiken.

Hoe verwijder ik een pagina uit een PDF zonder Acrobat?

Er zijn een paar manieren om pagina’s uit PDF’s te verwijderen zonder Acrobat. De meest gebruikelijke manier is om de opdracht “Bestand > Verwijderen” in het hoofdvenster van Acrobat te gebruiken.

Hoe verwijder ik pagina’s uit een pdf in Google Drive?

Om pagina’s uit een pdf in Google Drive te verwijderen, opent u de Google Drive-app en selecteert u het tabblad ‘Bestanden’. Selecteer het “Pdf”-bestand dat u wilt verwijderen en klik op de knop “Verwijderen”.

Hoe verwijder je bestanden die niet worden verwijderd op Android?

Verwijder bestanden met behulp van Bestandsbeheer.