Hoe opslaan in Pokemon X verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Open het spel.
  2. Kies “Bestand” en “Opslaan als”.
  3. Typ “x” in het veld naam opslaan en druk op ENTER.
  4. Klik op de knop “Nieuw” en selecteer het bestandstype “X”.
  5. Klik op de knop “OK” en uw opgeslagen gegevens worden verwijderd.

Pokemon X en Y hoe u uw opslagbestand kunt verwijderen

FAQ

Hoe verwijder ik mijn opslagbestand in Pokemon X?

Om je opslagbestand in Pokemon X te verwijderen, open je het scherm Opties van de game en selecteer je het tabblad ‘Gegevens’. Selecteer onder “Bestandstypen” de optie “Gegevens opslaan”. Voer in het veld “Naam” een nieuwe naam in voor uw opslagbestand (bijvoorbeeld “PokemonX_3DS_ saves.dat”). Klik op de knop “Verwijderen”.

Hoe herstart je Pokemon X?

Om Pokemon X opnieuw te starten, kun je ofwel “reset” typen in de console of het bestand “startup.cf” in je pokemonsetup-map openen en de volgende waarden instellen:
PokemonX_RESTART=1
Dit zal het spel opnieuw opstarten met de originele instellingen.

Hoe verwijder je een opslagbestand op Pokemon X Citra?

Om een ​​opslagbestand op Pokemon X Citra te verwijderen, moet je het menu “Bestand” gebruiken en “Verwijderen” selecteren.

Hoe verwijder ik een opgeslagen Pokemon-spel?

Om een ​​opgeslagen Pokemon-spel te verwijderen, kun je de optie “Game verwijderen” in het hoofdmenu gebruiken.

Hoe start ik een nieuw spel op Pokemon?

Er zijn een paar manieren om een ​​nieuw spel op Pokémon te starten. Een manier is om te zoeken naar “pokemon” in het hoofdmenu en “Nieuw spel” te selecteren. Een andere manier is om de Pokédex te openen en “Start a New Game” in de lijst te selecteren.

  Hoe vrienden op Pubg Mobile 2020 te verwijderen?

Hoe verwijder ik opgeslagen gegevens op 3DS?

Om gegevens op 3DS te verwijderen en op te slaan, moet u eerst zorgen dat u over de nieuwste software-update beschikt. Open vervolgens het Nintendo 3DS-menu en selecteer Systeeminstellingen. Scroll naar beneden en selecteer Gegevensbeheer. Selecteer onder Gegevensbeheer de optie Gegevens opslaan verwijderen.

Beschadigt zacht resetten uw 3DS?

Nee, zacht resetten beschadigt je 3DS niet.

Hoe reset je Pokemon XY 3DS zacht?

Om een ​​Pokemon XY 3DS zacht te resetten, moet je eerst de batterij verwijderen en op een veilige plaats plaatsen. Nadat de batterij is verwijderd, plaatst u deze in de 3DS en drukt u op de aan/uit-knop om het systeem in te schakelen. Gebruik vervolgens het touchscreen om ‘reset’ te selecteren. Zodra de reset is voltooid, verwijdert u de batterij en plaatst u deze opnieuw in de 3DS.

Zijn Gen 6-starters glanzend vergrendeld?

Ja, Gen 6-starters zijn glanzend vergrendeld. Dit betekent dat ze niet kunnen worden gebruikt totdat ze door de speler zijn ontgrendeld.

Hoe reset ik mijn voortgang op Citra?

Om uw voortgang op Citra te resetten, kunt u de Citra-instellingen-app openen en “Voortgang resetten” selecteren op het tabblad “Algemeen”.

Waar bevinden Citra-opslagbestanden zich?

Citra slaat zijn bestanden op in de map Citra-cache.

Wat is de beste Gen 8-starter?

De beste Gen 8-starter voor de nieuwe speler is de Hunter. Het heeft veel mogelijkheden en kan op verschillende manieren worden gebruikt om u te helpen slagen.

Welke zwaardstarter is het beste?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat verschillende mensen verschillende voorkeuren kunnen hebben. Enkele van de meer populaire zwaardstarters zijn de Katana, Samurai Sword en Wakizashi.

  Hoe Pokemon Omega Ruby Save te verwijderen?

Is Cinderace elektrisch?

Ja, Cinderace Electric is een goede elektrische auto.

Hoe verwijder ik een opslagbestand op Pokemon White?

Om een ​​opslagbestand op Pokemon White te verwijderen, moet u eerst een nieuw opslagbestand maken. Vervolgens moet je op de “X”-knop op het hoofdscherm drukken om het spel te verlaten.

Hoe herstart je Pokemon Black 3ds?

Om je black 3ds opnieuw op te starten, ga je naar het scherm “Instellingen” en selecteer je “Pokèmon Black 3ds”. Druk vervolgens op de aan/uit-knop om hem in te schakelen.