Hoe opnamen op de Xbox One-app te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Selecteer in het hoofdmenu “Instellingen”.
  2. Selecteer “Privacy & online veiligheid”.
  3. Selecteer onder ‘Video-opname’ de optie ‘Opnamen verwijderen’.
  4. Selecteer elke opname die u wilt verwijderen en druk op “Verwijderen.

Hoe meerdere videogame-opnames op Xbox te verwijderen

FAQ

Kun je opnamen bewerken in de Xbox-app?

Nee, opnamen van Xbox-apps kunnen niet worden bewerkt.

Hoe verwijder je Xbox-screenshots?

Er is geen ingebouwde manier om Xbox-screenshots te verwijderen, maar er zijn een paar tools van derden die kunnen worden gebruikt. Een van de meest populaire tools is Screenshot Captor, die kan worden gedownload van de Microsoft Store.

Hoe vind ik mijn clips in de Xbox-app?

Om je clips in de Xbox-app te vinden, open je de Xbox-app en selecteer je ‘Mijn games en apps’. Selecteer daar ‘Clips’. Je ziet al je clips gesorteerd op datum.

Waar worden Xbox-opnames opgeslagen?

Xbox-opnames worden opgeslagen op de harde schijf van de Xbox One.

Waarom kan ik mijn opnamen niet zien in de Xbox-app?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom uw opnamen mogelijk niet worden weergegeven in de Xbox-app. Een mogelijkheid is dat u al een tijdje niets hebt vastgelegd en dat uw opnamen mogelijk zijn verwijderd. Een andere mogelijkheid is dat je misschien niet genoeg opslagruimte op je apparaat hebt om je opnamen op te slaan. Als je je opnamen niet kunt zien, zorg dan dat je voldoende opslagruimte hebt en probeer opnieuw.

Hoe krijg ik online toegang tot mijn Xbox-clips?

De eenvoudigste manier om online toegang te krijgen tot je Xbox-clips is door de Xbox-app op je telefoon of computer te gebruiken. Open gewoon de Xbox-app, selecteer je profiel en selecteer vervolgens ‘Clips’. Je ziet al je recente clips en je kunt ze delen met vrienden of ze bewaren voor later.

  Hoe werelden op Minecraft Xbox 360 te verwijderen?

Hoe wijzig ik mijn opnamemap op Xbox?

Om uw opnamemap op Xbox te wijzigen, opent u eerst de Xbox One-instellingen. Selecteer daar Systeem en vervolgens Vastleggen. Op de pagina Vastleggen ziet u een lijst met vastlegmappen. Selecteer degene die u wilt gebruiken als uw nieuwe opnamemap.

Nemen Xbox Captures opslagruimte in beslag?

Xbox-opnames nemen geen opslagruimte in beslag.

Hoe lang duren Xbox-opnames?

Xbox-opnames duren ongeveer 30 minuten.

Kun je verwijderde Xbox-clips herstellen?

Ja, Xbox-clips kunnen worden hersteld als ze per ongeluk zijn verwijderd. Er zijn een paar manieren om ze te herstellen:
Herstel de clip naar de oorspronkelijke locatie op de harde schijf.
Gebruik een softwareprogramma van derden om de clip te herstellen.
Gebruik een online service om de clip op te halen.

Hoe verander ik waar mijn opnames naartoe gaan?

Als u wilt wijzigen waar uw opnamen naartoe gaan, opent u het tabblad ‘Opnames’ in de Opname-editor en sleept u de gewenste opname naar de nieuwe locatie.

Hoe krijg ik Xbox-gameclips op mijn telefoon?

Er zijn een paar manieren om Xbox-gameclips op je telefoon te krijgen. U kunt een app van derden gebruiken, zoals ClipCat, of u kunt de Xbox-app op uw telefoon gebruiken.

Waarom zijn mijn Xbox-clips verdwenen?

Er zijn een paar verschillende dingen die ervoor kunnen zorgen dat clips op je Xbox One verdwijnen. Als je een Kinect gebruikt, kunnen er clips worden verwijderd als je hem niet vaak genoeg gebruikt of als hij detecteert dat je hem niet gebruikt. U kunt ook clips kwijtraken als uw Xbox wordt uitgeschakeld en snel weer wordt ingeschakeld. Ten slotte kunnen clips verdwijnen als u ze van uw Xbox One-harde schijf verwijdert.

  Wanneer komt Bo4-update uit voor Xbox?

Waar worden mijn screenshots opgeslagen?

Uw schermafbeeldingen worden opgeslagen in uw map Afbeeldingen.

Is de Xbox One-serie het waard?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat de situatie voor iedereen anders is. Als je echter op zoek bent naar een alles-in-één gamesysteem dat alles kan, is de Xbox One-serie zeker het overwegen waard. Het heeft een breed scala aan games om uit te kiezen, geweldige graphics en een grote bibliotheek met accessoires en games.