hoe maak je een screenshot op mijn lg

Beste antwoord:
  1. Een screenshot maken op een LG-telefoon.
  2. Houd de aan / uit-knop en de volume-omlaagknop tegelijkertijd ingedrukt.
  3. De schermafbeelding wordt opgeslagen in de fotogalerij van uw telefoon.

LG Stylo 4 Hoe Screenshot (3 manieren)

FAQ

Hoe log ik in op mijn LG Smart TV?

Om u aan te melden bij uw LG Smart TV, moet u het wachtwoord invoeren dat is ingesteld toen de tv voor het eerst werd ingeschakeld. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dit resetten door op de “Menu”-knop op uw afstandsbediening te drukken en “Instellingen” > “Algemeen” > “Reset” te selecteren.

Hoe maak ik een nieuw account aan op mijn LG Smart TV?

Om een ​​nieuw account aan te maken op je LG Smart TV, moet je naar het instellingenmenu gaan. Selecteer daar “Netwerk” en vervolgens “Accountbeheer”. U kunt dan een nieuw account aanmaken of inloggen met een bestaand account.

Wat is een LG ThinQ-account?

LG ThinQ-account is een serviceaccount waarmee u uw LG ThinQ-apparaten kunt bedienen. Met een LG ThinQ-account kunt u uw apparaten beheren, verbinding maken met andere LG ThinQ-apparaten en updates over uw apparaten ontvangen.

Wat is het wachtwoord van mijn LG-account?

Het wachtwoord van uw LG-account is hetzelfde als het wachtwoord van uw Google-account.

Hoe voeg ik apps toe aan mijn LG Smart TV?

Om een ​​app aan je LG Smart TV toe te voegen, moet je naar de LG Content Store gaan. Van daaruit kunt u zoeken naar de app die u wilt toevoegen en deze installeren.

Waar vind ik mijn LG-ID?

  hoe maak je een screenshot met de Samsung S20

Om uw LG ID te vinden, gaat u naar het gedeelte “Mijn LG” van de LG-website en klikt u op “Aanmelden”. U wordt gevraagd om uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Nadat u bent ingelogd, wordt uw LG ID bovenaan de pagina weergegeven.

Moet ik mijn LG TV registreren?

Om uw LG ID te vinden, gaat u naar het gedeelte “Mijn LG” van de LG-website en klikt u op “Aanmelden”. U wordt gevraagd om uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Nadat u bent ingelogd, wordt uw LG ID bovenaan de pagina weergegeven.

Hoe reset ik mijn LG Smart TV?

Om uw LG Smart TV te resetten, moet u het netsnoer aan de achterkant van de tv loskoppelen en weer aansluiten. Zodra de tv weer is ingeschakeld, moet u op de aan/uit-knop op de afstandsbediening drukken om deze weer in te schakelen. Aan.

Zijn LG-kanalen gratis?

Ja, LG-kanalen zijn gratis. Je hebt er toegang toe zonder abonnement of kabelpakket.

Hoe voeg ik LG ThinQ toe aan Google?

Om LG ThinQ aan Google toe te voegen, moet je een Google-account maken als je er nog geen hebt. Zodra u een Google-account heeft, kunt u LG ThinQ aan uw apparaten toevoegen door deze stappen te volgen:
Open de Google Home-app.
Tik in de linkerbovenhoek van de app op Menu > Thuisbediening.
Tik onder ‘Apparaten’ op de knop +.