hoe maak je een screenshot met een notitie 10

Beste antwoord:
  1. Om een ​​screenshot te maken met je Galaxy Note 10.
  2. houd gewoon de aan / uit-knop en de volume-omlaagknop tegelijkertijd ingedrukt.
  3. Nadat de schermafbeelding is gemaakt, kunt u deze vinden in de Galerij-app.

7 manieren om screenshots te maken op NOTE 10+

FAQ

Wat zijn de specificaties van noot 10?

Als u een screenshot wilt maken met uw Galaxy Note 10, houdt u de aan / uit-knop en de volume-omlaagknop tegelijkertijd ingedrukt. Nadat de schermafbeelding is gemaakt, kunt u deze vinden in de Galerij-app.

Welke processor wordt gebruikt in noot 10?

De processor die in de Note 10 wordt gebruikt is de Qualcomm Snapdragon 855. Dit is een krachtige processor die uitstekende prestaties en features biedt. Het is ontworpen voor mobiele apparaten en biedt een scala aan functies die het ideaal maken voor smartphones en tablets.

Hoe groot is de notitie 10?

De Samsung Galaxy Note 10 is 6,3 inch lang, 2,8 inch breed en 0,3 inch dik.

Wat is de prijs voor een Note 10?

De prijs voor een Note 10 is $ 949,99.

Wat is het verschil tussen de Note 10 en de Note 10+?

De Note 10+ heeft een groter scherm, een betere camera en meer interne opslag. Het ondersteunt ook sneller draadloos opladen.

Wat kan ik doen met de Galaxy Note 10?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen met een Galaxy Note 10. Je kunt hem natuurlijk als telefoon gebruiken, maar je kunt hem ook als computer gebruiken. Je kunt het ook gebruiken om aantekeningen te maken of te tekenen.

  hoe maak je een screenshot op lg

Welke serie Samsung is het beste?

Er zijn veel verschillende Samsung-series en het kan moeilijk zijn om te beslissen welke het beste voor u is. Enkele van de meest populaire series zijn de Galaxy S- en Note-lijnen, evenals de Galaxy Tab. Elke serie heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen en erachter te komen welke voor jou geschikt is.

Wordt Samsung Note 10 stopgezet?

Samsung heeft geen plannen aangekondigd om de Galaxy Note 10 stop te zetten. Recente rapporten suggereren echter dat het bedrijf van plan is om in de nabije toekomst een nieuw Galaxy Note-apparaat te lanceren.

Wat is de nieuwste notitietelefoon?

De nieuwste notitietelefoon is de iPhone XS Max. Het werd uitgebracht op 21 september 2018. De telefoon heeft een 6,5 inch-scherm en een A12 Bionic-chip. Het heeft ook een 12 megapixel camera.

Is de note 10 waterdicht?

De Galaxy Note 10 is niet waterdicht.