Hoe maak je een screenshot in WhatsApp?

Beste antwoord:
  1. Om een ​​screenshot te maken op een iPhone 6 of eerder, houdt u de aan/uit-knop en de home-knop tegelijkertijd ingedrukt.
  2. Een screenshot maken op een iPhone 7 of nieuwer
  3. houd de aan / uit-knop en de volume-omlaagknop tegelijkertijd ingedrukt.
  4. De schermafbeelding wordt opgeslagen in uw filmrol.

Hoe maak je een lange screenshot van WHATSAPP-massage in één keer !!!

FAQ

Wat betekent OT in het werk?

OT staat voor ‘ergotherapeut’. OT’s helpen mensen met fysieke, mentale of ontwikkelingsstoornissen hun kwaliteit van leven te verbeteren door middel van therapeutische interventies. Ze kunnen met patiënten werken in een ziekenhuisomgeving, thuis of in een gemeenschapsgericht programma.

Wat betekent OT in het bedrijfsleven?

OT is een acroniem voor ‘in de loop van de tijd’. Het wordt gebruikt om aan te geven dat een werknemer meer uren heeft gewerkt dan de geplande dienst.

Wat is de betekenis van LOML in WhatsApp?

LOML staat voor ‘Liefde van mijn leven’. Het is een term van genegenheid die wordt gebruikt om te verwijzen naar de persoon van wie een persoon het meest houdt.

Wat is OT in chat?

OT is een acroniem voor “off topic”. Het wordt in de chat gebruikt om aan te geven dat een gesprek is afgedwaald van het oorspronkelijke onderwerp.

Wat betekent OT in gaming?

OT is een afkorting voor ‘overwatch’, een term die in gaming wordt gebruikt om te beschrijven wanneer een speler alle spelers van het andere team met succes heeft gedood.

Hoe word je een OT?

  Hoe WhatsApp-groepscontacten naar een andere groep kopiëren?

Er zijn een paar verschillende manieren om een ​​OT te worden. De meest gebruikelijke manier is het behalen van een bachelordiploma in ergotherapie van een geaccrediteerde opleiding. Na je afstuderen moet je slagen voor het examen National Board for Certification in Occupational Therapy (NBCOT).

Wat is OT-tijd?

OT-tijd is de tijd die een werknemer opzij zet om buiten zijn reguliere uren te werken. OT-tijd wordt meestal tegen een hoger tarief betaald dan reguliere uren.

Wat betekent OT in Kpop?

OT staat voor ‘originele tweet’. Het wordt vaak gebruikt op sociale media om aan te geven dat een tweet de eerste in een reeks is.

Wat is OT-cyber?

OT-cyber is een term die wordt gebruikt om de cyberbedreigingen en kwetsbaarheden te beschrijven die van invloed kunnen zijn op operationele technologie (OT)-systemen. OT-systemen worden gebruikt om kritieke infrastructuur en processen te beheren, dus ze zijn een doelwit voor kwaadwillende actoren die verstoring of schade willen veroorzaken. OT-cyberbedreigingen kunnen malware, ransomware en phishing-aanvallen omvatten, evenals kwetsbaarheden in OT-systemen en -netwerken. Organisaties die OT-systemen gebruiken, moeten zich bewust zijn van deze bedreigingen en stappen ondernemen om hun systemen tegen aanvallen te beschermen.

Wat is OT en IT-netwerk?

OT (Operationele Technologie) en IT (Informatie Technologie) netwerken zijn twee verschillende soorten computernetwerken. OT-netwerken worden gebruikt voor het aansturen van fysieke processen, zoals het aanzetten van een lichtschakelaar of het regelen van de productielijn van een fabriek. IT-netwerken worden gebruikt voor het beheren van en communiceren met digitale apparaten, zoals computers en smartphones.

  Hoe vind je iemands WhatsApp-nummer?

Is het woord OT?

Het woord “OT” is een acroniem voor “off topic”. Het wordt vaak gebruikt op online forums en discussieborden om aan te geven dat een bericht niet gerelateerd is aan het onderwerp in kwestie.