Hoe krijg je een Google Family-link op je computer?

Beste antwoord:
  1. Om Google Family Link op uw computer te krijgen, moet u eerst een Google-account voor uw kind maken.
  2. Open vervolgens de Family Link-app op uw Android-apparaat en volg de instructies om een ​​gezin te maken.
  3. Als u klaar bent, logt u op uw computer in op het Google-account van uw kind en opent u de Family Link-website.

Hoe verwijder ik een kind uit de gezinslink?

FAQ

Kun je Family Link op de computer gebruiken?

Ja, je kunt Family Link gebruiken op een computer. U moet een Google-account voor uw kind maken en dat account vervolgens koppelen aan uw eigen Google-account. Nadat je dit hebt ingesteld, kun je de schermtijd, app-machtigingen en locatie-instellingen van je kind beheren via de Family Link-website of -app.

Hoe gebruik ik Family Link op Windows?

Als je Family Link op Windows wilt gebruiken, moet je eerst een Google-account voor je kind maken als het er nog geen heeft. Download en installeer vervolgens de Family Link-app op uw computer. Open de app en log in met je Google-account. Klik op “Een kind toevoegen” en voer de naam en geboortedatum van uw kind in. Volg de instructies op het scherm om het instellen van Family Link te voltooien.

Hoe download ik de Google-gezinslink voor mijn kind?

Om de Google Family Link-app te downloaden, gaat u naar de App Store of Google Play en zoekt u naar ‘Google Family Link’. Nadat u de app hebt geïnstalleerd, opent u deze en volgt u de instructies op het scherm om een ​​gezinsgroep te maken.

  is google smart lock voor Android veilig

Hoe open ik de Family Link-app in Chrome?

Om de Family Link-app in Chrome te openen, opent u eerst Chrome en gaat u naar https://familylink.google.com/. Klik vervolgens op de blauwe knop “Toevoegen aan Chrome” en volg de instructies.

Hoe zet ik ouderlijk toezicht op mijn laptop?

Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Een manier is om het ouderlijk toezicht te gebruiken dat bij het besturingssysteem van uw laptop wordt geleverd. Een andere manier is om een ​​softwareprogramma te gebruiken dat ouderlijk toezicht biedt.

Welke apparaten zijn compatibel met Family Link?

Family Link is compatibel met Android-apparaten met Nougat (7.0) of hoger en iPhones met iOS 12 of hoger.

Hoe gebruik ik ouderlijk toezicht op Windows 10?

Om ouderlijk toezicht op Windows 10 te gebruiken, opent u de app Instellingen en gaat u naar Accounts > Familie en andere mensen. Klik in het gedeelte ‘Andere mensen’ op de knop ‘Een gezinslid toevoegen’.
Voer het e-mailadres of telefoonnummer in van de persoon die u wilt toevoegen en klik vervolgens op de knop “Volgende”. De persoon die je toevoegt, ontvangt een e-mail of sms met instructies voor het maken van een Microsoft-account en het instellen van ouderlijk toezicht.

Werkt Microsoft Family Safety met Chrome?

Microsoft Family Safety is een functie waarmee ouders de online activiteiten van hun kinderen kunnen volgen. Het kan worden gebruikt met Internet Explorer, Firefox en Chrome.

Kan een 12-jarige een Microsoft-account hebben?

Ja, een 12-jarige kan een Microsoft-account hebben. Ze hoeven alleen wat basisinformatie te verstrekken, zoals hun naam en e-mailadres. Met een Microsoft-account hebben ze toegang tot verschillende Microsoft-services, waaronder Outlook, OneDrive en Xbox Live.

  wat het verschil is tussen de laatste pas en het slimme slot van Google?

Hoe krijg ik de Family Link-app?

De Family Link-app is beschikbaar in de Google Play Store. Om het te installeren, opent u de Play Store op uw apparaat en zoekt u naar “Family Link.

Kan mijn kind twee apparaten op Family Link hebben?

Ja, je kind kan twee apparaten op Family Link hebben. Je kunt meer apparaten toevoegen door de Family Link-app te openen op een apparaat dat nog niet is geregistreerd en de instructies te volgen.

Hoe voeg ik een Family Link toe aan mijn Chromebook?

Als u een Family Link op uw Chromebook wilt toevoegen, opent u het menu Instellingen en selecteert u ‘Andere mensen beheren’. U kunt dan een nieuwe persoon toevoegen door op de knop “Persoon toevoegen” te klikken. Voer de vereiste informatie in, inclusief de naam, het e-mailadres en de leeftijd van de persoon. Je moet ook een betaalmethode voor die persoon kiezen.