Hoe krijg ik een Google Family-link op Amazon?

Beste antwoord:
  1. Om Google Family Link op Amazon te krijgen, moet u eerst een Google-account voor uw kind maken.
  2. Nadat u het account heeft aangemaakt, kunt u de Family Link-app downloaden van de App Store of Google Play.
  3. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, open je deze en log je in met hetzelfde Google-account dat je hebt gebruikt om het account van het kind te maken.
  4. Nadat u bent ingelogd, kunt u alle apparaten en apps van uw kind zien.

Gezinslid toevoegen aan Amazon Prime-account

FAQ

Hoe download ik de Google-gezinslink voor mijn kind?

Download en installeer eerst de Google Family Link-app op uw Android-apparaat.
Maak vervolgens een Google-account voor uw kind. U moet de naam en geboortedatum van uw kind opgeven.
Koppel vervolgens het account van uw kind aan uw eigen Google-account.
Volg ten slotte de instructies in de Family Link-app om ouderlijk toezicht in te schakelen voor uw kind.

Hoe krijg ik een Google-familielink?

Om aan de slag te gaan met Google Family Link, moet je een Google-account voor je kind maken. Open vervolgens de Family Link-app op je telefoon en volg de stappen om een ​​gezin te maken. Als je helemaal klaar bent, kun je Family Link gebruiken om de schermtijd van je kind te beheren, een avondklok in te stellen en meer.

Hoe stel ik een kinderaccount in op de Amazon Fire-tablet?

Om een ​​kinderaccount in te stellen op een Amazon Fire-tablet, opent u eerst het menu Instellingen en selecteert u ‘Ouderlijk toezicht’. Selecteer vervolgens “Een kinderprofiel toevoegen” en voer de vereiste informatie in. U moet een wachtwoord voor het kinderaccount maken en kiezen welke leeftijdsgeschikte inhoudsfilters u wilt activeren.

  Hoe voeg ik een Google Family Link toe aan een bestaande groep?

Hoe zet ik Google-apps op de Kindle Fire van mijn kinderen?

Om Google-apps toe te voegen aan de Kindle Fire van uw kinderen, opent u eerst de Amazon Appstore. Zoek en installeer vervolgens de Google Play Store-app. Zodra de Google Play Store is geïnstalleerd, opent u deze en logt u in met uw Google-account. Download ten slotte alle Google-apps die je op je Kindle Fire wilt gebruiken.

Hoe installeer ik Google Play op Amazon Fire 7?

Om Google Play op je Amazon Fire 7 te installeren, moet je app-installaties van onbekende bronnen inschakelen. Hier is hoe:
1. Open de instellingen van je Fire-tablet.
2. Tik op Beveiliging en privacy.
3. Zet de schakelaar onder ‘Apps van onbekende bronnen’ in de aan-stand.
4. Tik op OK om te bevestigen.
5. Download en installeer de Google Play Store-app.
6. Open de Google Play Store en log in met uw Google-account.

Werkt Family Link op tablets?

Ja, Family Link werkt op tablets. Je kunt het gebruiken om de apparaatinstellingen van je kind te beheren, tijdslimieten in te stellen en te zien hoeveel tijd ze op hun tablet doorbrengen.

Werkt Family Link op Fire HD 10?

Ja, Family Link werkt op de Fire HD 10. Je kunt het gebruiken om de schermtijd van je kind te beheren, bedtijdregels in te stellen en meer.

Hoe installeer ik apps met Family Link?

Om een ​​app met Family Link te installeren, open je de Google Play Store en zoek je de gewenste app. Tik op de app en tik vervolgens op Installeren. Als u niet bent aangemeld bij uw Google-account, wordt u gevraagd in te loggen. Als u meer dan één account aan uw apparaat heeft gekoppeld, wordt u gevraagd te kiezen welk account u wilt gebruiken.

  Hoe Google Play-games te gebruiken met familielink

Kan mijn kind twee apparaten op Family Link hebben?

Ja, je kind kan twee apparaten hebben op Family Link. U hoeft alleen elk apparaat afzonderlijk toe te voegen en voor elk apparaat een apart profiel te maken.

Hoe kom ik aan de Family Link-installatiecode?

De Family Link-configuratiecode is een zescijferig nummer dat je nodig hebt om je gezinsgroep te maken. Je vindt de code op de achterkant van de lidmaatschapskaart van je gezinsgroep.

Kan Family Link WhatsApp-berichten zien?

Ja, Family Link kan WhatsApp-berichten zien. Het kan echter alleen berichten zien die zijn verzonden van en naar apparaten die zijn geregistreerd bij Family Link.

Hoe kan ik de telefoon van mijn kind ontgrendelen?

Als de telefoon van uw kind met een wachtwoord is beveiligd, kunt u deze niet ontgrendelen zonder het wachtwoord te kennen. Als u het wachtwoord te vaak probeert te raden, kan de telefoon zichzelf vergrendelen en een toegangscode vereisen om deze opnieuw te ontgrendelen. In dat geval moet u contact opnemen met de dienstverlener van uw kind voor hulp.