Hoe items uit de Amazon-verlanglijst te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Open de Amazon-website en log in op uw account.
  2. Klik op het tabblad “Verlanglijst” bovenaan de pagina.
  3. Selecteer de lijst die u wilt beheren en klik op de knop “Bewerken” ernaast.
  4. Selecteer op de pagina “Verlanglijstjes” de items die u wilt verwijderen.
  5. Klik op de knop “Geselecteerde items verwijderen”.

Hoe u uw Amazon-verlanglijsten kunt bewerken

FAQ

Hoe verwijder ik items van de verlanglijst?

Om een ​​item van je verlanglijst te verwijderen, open je de app en tik je op de drie regels in de linkerbovenhoek. Vanaf hier kunt u ‘Verlanglijst’ en vervolgens ‘Artikel verwijderen’ selecteren.

Hoe bewerk ik mijn verlanglijstje op Amazon?

Om je Amazon-verlanglijst te bewerken, ga je naar ‘Je account’ op Amazon.com en selecteer je ‘Verlanglijstjes’. Klik op de pagina “Verlanglijstjes” op de naam van de lijst die u wilt bewerken. Klik onder “Lijstinformatie” op de knop “Item toevoegen”. Voer in het venster “Item toevoegen” de informatie in voor het item dat u aan uw lijst wilt toevoegen en klik op de knop “Toevoegen”.

Wat gebeurt er als iemand iets koopt van Amazon Wish List?

Wanneer iemand iets koopt van een Amazon Wish List, steunen ze het vermelde item en de persoon die de lijst heeft gemaakt. Amazon doneert 0,5% van de prijs van elk item dat is gekocht van een verlanglijst aan de maker van de lijst.

Waar is de Amazon Wish List-knop?

De Amazon Wish List-knop bevindt zich aan de rechterkant van de hoofdpagina onder ‘Uw account’.

Kan ik zien wie wat op mijn Amazon Wish List heeft gekocht?

  Wordt mijn Alexa gereset als ik hem loskoppel?

Op je Amazon Wish List kun je helaas niet zien wie wat heeft gekocht. Deze informatie is privé en kan alleen worden bekeken door de persoon die de aankoop heeft gedaan.

Hoe kunnen vreemden mijn Amazon-verlanglijst kopen?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces van het verkopen van je Amazon-verlanglijst aan vreemden afhankelijk is van de specifieke omstandigheden. Enkele tips voor het verkopen van uw Amazon-verlanglijst aan vreemden zijn onder meer het opzetten van een vermelding op een online marktplaats zoals eBay of Craigslist en het gebruik van sociale-mediaplatforms zoals Twitter of Facebook om potentiële kopers te bereiken.

Is Amazon Wish List anoniem?

Ja, Amazon Wish List is anoniem.

Hoe verberg ik een bestelling op Amazon?

Er zijn een paar manieren om een ​​bestelling op Amazon te verbergen. De gemakkelijkste manier is om naar de pagina “Uw bestellingen” te gaan en op de bestelling te klikken die u wilt verbergen. Klik vervolgens op de knop “Details” en selecteer de optie “Bestelling verbergen”.

Waarom is de knop Toevoegen aan lijst verdwenen op Amazon?

Er is geen antwoord op deze vraag, omdat dit kan variëren afhankelijk van de specifieke Amazon-site die u gebruikt.

Waar is de knop Toevoegen aan verlanglijst in de Amazon-app?

De knop Toevoegen aan verlanglijst bevindt zich in het hoofdmenu van de Amazon-app.

Hoe weet je of iemand iets van je verlanglijst heeft gekocht?

Er zijn een paar manieren om te weten of iemand iets van uw verlanglijst heeft gekocht. Een manier is om uw aankoopgeschiedenis op Amazon te controleren. Als je in de afgelopen 30 dagen iets bij Amazon hebt gekocht, wordt dit weergegeven in je aankoopgeschiedenis. Een andere manier om te controleren of iemand iets van uw verlanglijst heeft gekocht, is door naar het tabblad ‘Verlanglijstjes’ in uw account te gaan en te zoeken naar het item dat ze hebben toegevoegd.

  Kan ik mijn Prime-lidmaatschap op elk moment opzeggen?

Hoe verberg ik Amazon-bestellingen voor familie?

Er zijn een paar manieren om Amazon-bestellingen voor familie te verbergen. Een manier is om een ​​gezinsaccount in te stellen en vervolgens alleen items te bestellen die u wilt dat ze zien. Een andere manier is om een ​​geheim winkelaccount te gebruiken en alleen artikelen te bestellen die u wilt dat ze zien.

Hoe kom ik erachter van wie een Amazon-cadeau afkomstig is?

Er zijn een paar manieren om erachter te komen van wie een Amazon-cadeau afkomstig is. Een manier is om naar de pagina ‘Geschiedenis van cadeau’ op je Amazon-account te gaan en onder de kolom ‘Gegevens van cadeau’ te kijken. Een andere manier is om naar de hoofdwebsite van Amazon te gaan en onder het menu-item ‘Uw account’ te kijken en ‘Geschiedenis van cadeau’ te selecteren.

Is het delen van je Amazon-verlanglijstje veilig?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat dit afhankelijk is van het Amazon-account en de verlanglijst in kwestie. Over het algemeen is het veilig om uw Amazon-verlanglijstje met anderen te delen, maar wees altijd voorzichtig wanneer u dit doet. Zorg ervoor dat u bekend bent met de privacy-instellingen voor uw Amazon-account en verlanglijstje voordat u ze met iemand deelt.

Is het Amazon Wish List-adres privé?

Ja, Amazon Wish List is privé.