Hoe installeer ik Google Family Link op een Kindle?

Beste antwoord:
  1. Om Google Family Link op een Kindle te installeren, moet je eerst de Google Family Link-app op je Android-apparaat installeren.
  2. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, open je deze en log je in met hetzelfde Google-account dat je hebt gebruikt om je Family Link-profiel te maken.
  3. Tik op het menupictogram in de linkerbovenhoek van het scherm en tik vervolgens op Apparaten.
  4. Tik onder ‘Uw apparaten’ op Een nieuw apparaat toevoegen.

Hoe Family Link te verwijderen

FAQ

Kun je de Google-gezinslink op een Kindle gebruiken?

Ja, je kunt de Google-gezinslink gebruiken op een Kindle. Open hiervoor de Google Family Link-app en log in met hetzelfde account dat je op je Kindle gebruikt. Open vervolgens het menu Instellingen en selecteer ‘Apparaten beheren’. Je kunt alle apparaten zien die aan je account zijn gekoppeld, inclusief je Kindle.

Hoe voeg ik een Family Link toe aan mijn Kindle Fire?

Om een ​​Family Link aan je Kindle Fire toe te voegen, open je het menu Instellingen en selecteer je ‘Ouderlijk toezicht’. Van daaruit kunt u een Family Link toevoegen en ouderlijk toezicht instellen voor uw apparaat.

Hoe zet ik Google Apps op de Kindle Fire van mijn kinderen?

Om Google Apps op je Kindle Fire te installeren, moet je eerst Onbekende bronnen inschakelen in je apparaatinstellingen.
Open vervolgens de Silk-browser en ga naar de volgende URL: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.docs&hl=en
Tik op de knop Installeren en tik vervolgens op Accepteren en downloaden. De Google Documenten-app wordt op je Kindle Fire geïnstalleerd.

Hoe beheer ik ouderlijk toezicht op Kindle Fire?

  hoe accounts te verwijderen uit Google Smart Lock

Om ouderlijk toezicht op Kindle Fire te beheren, open je het menu Instellingen en selecteer je Ouderlijk toezicht. U kunt dan kiezen welke functies u voor uw kind wilt in- of uitschakelen.

Kan mijn kind twee apparaten op Family Link hebben?

Ja, je kind kan twee apparaten hebben op Family Link. U hoeft alleen elk apparaat afzonderlijk toe te voegen en ervoor te zorgen dat u voor beide apparaten hetzelfde Google-account gebruikt.

Hoe deel ik apps tussen profielen op Kindle Fire?

Om apps te delen tussen profielen op Kindle Fire, open je de App Store en tik je op Menu > Gedeeld. Selecteer de app die u wilt delen en tik vervolgens op Toevoegen aan profiel.

Hoe stel je een Kindle in voor een kind?

Om een ​​Kindle voor een kind in te stellen, moet je een nieuw account en wachtwoord maken. Nadat je het account hebt gemaakt, kun je boeken, games en andere inhoud aan de Kindle toevoegen. Je kunt ook de hoeveelheid tijd beperken die je kind elke dag op de Kindle doorbrengt.

Hoe wissel ik van profiel op mijn Kindle Fire?

Om van profiel te wisselen op je Kindle Fire, moet je eerst zorgen dat je op het startscherm bent. Houd vervolgens de aan / uit-knop ingedrukt totdat de schuifregelaar Uitschakelen verschijnt. Veeg over de schuifregelaar om je Kindle Fire uit te schakelen. Zodra het is uitgeschakeld, houdt u de aan / uit-knop opnieuw ingedrukt totdat het Amazon-logo verschijnt. Laat vervolgens de aan / uit-knop los en wacht tot je Kindle Fire is opgestart. U kunt dan uw profiel selecteren.

  Hoe opgeslagen plaatsen op Google Maps te verwijderen?

Hoe voeg ik Sideloaded-apps toe aan het profiel van mijn kind op Kindle Fire?

Om gesideloade apps toe te voegen aan het profiel van je kind op een Kindle Fire, open je eerst het menu Instellingen. Selecteer vervolgens Profielen en gezinsbibliotheek. Tik vervolgens op Profiel toevoegen en kies het profiel van het kind. Selecteer ten slotte Apps en games en tik op het pictogram + om de gesideloade app toe te voegen.

Hoe krijg ik Android-apps op mijn Kindle Fire?

Om Android-apps op je Kindle Fire te krijgen, moet je de Amazon Appstore downloaden. De Appstore is een aparte app store van de Google Play Store en heeft een andere selectie van apps. Om de Appstore te downloaden, opent u de Silk-browser op uw Kindle Fire en gaat u naar deze link: https://www.amazon.com/gp/feature.html?