Hoe Hangout-foto’s van Samsung Galaxy te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Er zijn een paar manieren om Hangout-foto’s van de Samsung Galaxy te verwijderen.
  2. U kunt de veegoptie gebruiken.
  3. U kunt de camera-app gebruiken om een ​​foto te maken en deze vervolgens als foto op te slaan.

Afbeeldingen in Hangouts permanent verwijderen

FAQ

Hoe verwijder ik Hangout-foto’s van mijn telefoon?

Er zijn een paar manieren om Hangout-foto’s van je telefoon te verwijderen. U kunt de knop “Verwijderen” in de Foto’s-app gebruiken, of u kunt de foto’s naar iemand anders sturen en deze door hen laten beheren.

Hoe verwijder ik foto’s uit het Hangouts-album?

Ga als volgt te werk om een ​​foto uit het Hangouts-album te verwijderen:
Open de Hangouts-app op je apparaat.
Tik op het tabblad Foto’s.
Scroll naar beneden en selecteer de foto die je wilt verwijderen.
Tik op de knop Verwijderen.

Hoe verwijder ik foto’s in Hangouts op Android?

Als je foto’s in Hangouts op Android wilt verwijderen, open je de Hangouts-app en log je in met je account. Klik op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm en selecteer “Foto’s verwijderen.

Waar worden Hangout-foto’s opgeslagen?

Foto’s worden opgeslagen op het apparaat van de gebruiker.

Hoe verwijder ik Google Chat-foto’s?

Gebruik de verwijderknop in het chatvenster om Google Chat-foto’s te verwijderen.

Hoe verwijder ik Hangouts-berichten aan beide kanten?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien het verwijderingsproces voor Hangouts-berichten aan beide kanten afhankelijk is van het specifieke Hangouts-account en de specifieke telefoon. U kunt echter proberen de berichten te verwijderen door naar uw accountinstellingen te gaan en op de knop “Alle accounts deactiveren” te klikken.

  Hoe kan ik mijn Gmail-account van mijn Android-telefoon verwijderen?

Hoe verwijder ik gedeelde foto’s in Google Foto’s?

Om een ​​gedeelde foto in Google Foto’s te verwijderen, opent u eerst de Google Foto’s-app en logt u in. Klik vervolgens op de drie regels in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm en selecteer ‘Foto’s verwijderen.

Hoe lang blijven foto’s in het archief op Google Foto’s?

Foto’s op Google Foto’s worden doorgaans drie jaar bewaard.

Hoe verwijder ik mijn Hangout-berichten?

Om een ​​Hangout-bericht te verwijderen, open je de chatclient en typ je ‘delete’ boven aan het chatvenster.

Hoe krijg ik toegang tot mijn Google-albumarchief?

U kunt uw Google-albumarchief openen door naar de Google Albums-website te gaan en op het tabblad “Mijn albums” te klikken.

Hoe verwijder ik berichten uit Hangouts op Android?

Als je berichten uit Hangouts op Android wilt verwijderen, open je de Hangouts-app en selecteer je ‘Bericht’ in de linkerbovenhoek. Selecteer vervolgens het bericht dat u wilt verwijderen en druk op “Verwijderen.

Hoe verwijder ik Hangouts-foto’s van mijn iPhone?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Sommige methoden die kunnen worden gebruikt, zijn echter:
De foto’s van je telefoon verwijderen met de Hangouts-app.
Ze van uw computer verwijderen met behulp van een bestandsbeheerder zoals Windows Verkenner.

Hoe lang blijven berichten op Hangouts staan?

berichten op Hangouts blijven ongeveer 30 minuten staan.

Kan ik gedeelde foto’s verwijderen?

Ja, u kunt gedeelde foto’s verwijderen. Open hiervoor de Eigenschappen van de foto en selecteer de verwijderoptie.

Blijven foto’s op Google Foto’s staan ​​als ze van de telefoon worden verwijderd?

  Hoe haal ik mijn Samsung uit de winkelmodus?

Ja, foto’s worden nog steeds opgeslagen in Google Foto’s als ze van je telefoon worden verwijderd.