Hoe Google Family te koppelen aan Microsoft Family-account?

Beste antwoord:
  1. Er is geen directe manier om een ​​Google Family-account te koppelen aan een Microsoft Family-account.
  2. U kunt echter wel een Google Family-account maken en uw kind vervolgens als gezinslid toevoegen.
  3. Zodra uw kind is toegevoegd, hebt u toegang tot de accountgegevens van uw kind via de Microsoft Family-website.

Een Microsoft Family-account toevoegen in Windows 10 | Microsoft

FAQ

Kan ik Gmail toevoegen aan de Microsoft-familie?

Ja, u kunt Gmail toevoegen aan de Microsoft-familie. Open hiervoor de Gmail-app en tik op het menupictogram (drie lijnen in de linkerbovenhoek). Tik vervolgens op Instellingen > Accounts en importeer uw Google-account. Open daarna de Microsoft-familiewebsite en log in met hetzelfde account dat u hebt gebruikt om u aan te melden bij Gmail.

Werkt de Microsoft-familie met Chrome?

Ja, de Microsoft-familie werkt met Chrome. Het is een geweldige manier om de online activiteiten van uw kinderen bij te houden en grenzen te stellen aan wat ze wel en niet kunnen doen.

Hoe koppel ik gezinsaccounts?

Open de Google Home-app op je telefoon om gezinsaccounts te koppelen. Tik in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm op Menu . Tik op Meer instellingen Accounts en privacy Gekoppelde accounts. Tik onder ‘Gezinsaccount’ op Account toevoegen. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor het Google-account van het andere gezinslid in en tik vervolgens op Lid worden.

Hoe synchroniseer ik mijn Google-gezinslink?

Om uw Google Family Link te synchroniseren, opent u de Family Link-app en tikt u op het menupictogram in de linkerbovenhoek. Selecteer vervolgens Instellingen en synchronisatie.

Hoe koppel ik mijn Microsoft-account aan mijn Google-account?

  Hoe verwijder ik mijn Gmail permanent van mijn telefoon?

Volg deze stappen om uw Microsoft-account aan uw Google-account te koppelen:
1. Open een webbrowser en ga naar https://accounts.google.com/.
2. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Aanmelden.
3. Klik op de drie verticale lijnen in de linkerbovenhoek van de pagina en selecteer Instellingen.
4. Klik onder ‘Services’ aan de linkerkant van de pagina op Verbonden accounts.

Blokkeert Microsoft Chrome?

Microsoft blokkeert Chrome niet. Microsoft Edge is echter de standaardbrowser in Windows 10 en biedt bepaalde functies die niet beschikbaar zijn in andere browsers, zoals Cortana-integratie en annotatie van webpagina’s.

Kan ik Microsoft Family Safety op Chromebook gebruiken?

Ja, u kunt Microsoft Family Safety gebruiken op een Chromebook. Microsoft Family Safety is software voor ouderlijk toezicht waarmee ouders de online activiteiten van hun kinderen kunnen volgen. Het kan worden gebruikt om de websites te beperken die hun kinderen kunnen bezoeken en de hoeveelheid tijd die ze online kunnen doorbrengen.

Hoe koppel ik het Google-account van mijn kind aan het mijne?

Eerst moet je een Google-account voor je kind maken. Vervolgens moet u het Google-account van uw kind aan het uwe koppelen. Open hiervoor het gedeelte Accounts van uw Google-account en klik op ‘Een kind toevoegen’. U kunt dan de naam en geboortedatum van uw kind invoeren. Daarna kun je kiezen welke Google-services je kind kan gebruiken. Om te voltooien, klikt u op “Maken.

Hoe werkt de family link app?

Met de Family Link-app kun je een Google-account voor je kind maken en de instellingen ervan beheren. U kunt bepalen welke apps uw kind kan gebruiken, hoelang ze deze kunnen gebruiken en een avondklok instellen. Je kunt ook zien waar je kind is en wat het doet op zijn telefoon.

  hoe inloggegevens van Google Smart Lock te verwijderen

Hoe krijg ik een familielink-configuratiecode?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de code die je nodig hebt om Family Link in te stellen, verschilt afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt. De meeste fabrikanten bieden echter een handleiding voor het instellen van Family Link voor hun apparaten, die u op hun websites kunt vinden.

Kan mijn kind twee apparaten op Family Link hebben?

Ja, je kind kan twee apparaten hebben op Family Link. Je kunt extra apparaten toevoegen door de Family Link-app te openen en ‘Een apparaat toevoegen’ te selecteren.