Hoe google account familie link uitloggen?

Beste antwoord:
  1. Om uit te loggen van uw Google-account familie link.
  2. open een webbrowser en ga naar https://www.google.com/familylink/.
  3. Klik op de drie regels in de linkerbovenhoek van de pagina en selecteer vervolgens Uitloggen.

Google-account uitloggen vanaf elke telefoon

FAQ

Hoe meld ik me af bij de Google Family Link?

Om uit te loggen bij de Google Family Link, open je de app en tik je op de drie regels in de linkerbovenhoek. Scroll naar beneden en tik op “Afmelden.

Hoe verander ik mijn Google-account van kind naar normaal?

Als u uw Google-account wilt wijzigen van kind naar normaal, moet u naar de instellingen van uw Google-account gaan en uw leeftijd wijzigen in 18 jaar of ouder.

Hoe verwijder ik Family Link-toezicht?

Als u Family Link-toezicht wilt verwijderen, gaat u naar de instellingen van uw gezin en klikt u op ‘Toezicht verwijderen’.

Hoe verwijder ik de Family-link zonder ouders?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste manier om een ​​familieband zonder ouders te verwijderen afhankelijk is van de situatie. Enkele tips voor het verwijderen van een familieband zonder ouders zijn onder meer contact opnemen met de andere familieleden die bij de band betrokken zijn en samenwerken om de band te ontbinden, of indien nodig juridische hulp zoeken.

Hoe verwijder ik de Family Link-app zonder ouderlijke toestemming?

Als je een ouder bent en de Family Link-app van het apparaat van je kind wilt verwijderen, heb je hun toestemming nodig. Om de app te verwijderen, opent u de Google Play Store op het apparaat van uw kind en tikt u op het menupictogram in de linkerbovenhoek. Tik op Mijn apps en games, zoek Family Link in de lijst en tik op Verwijderen.

  hoe google smart lock s9 uit te schakelen

Wat gebeurt er als je 13 wordt via Family Link?

Als je jonger bent dan 13 en als je 13 wordt op Family Link, word je automatisch aangemeld voor een Google-account. Als u ouder bent dan 13, worden uw accountgegevens alleen bijgewerkt.

Hoe wijzig ik mijn ouder Family Link?

Als je de Family Link van je ouder wilt wijzigen, moet je contact opnemen met Google-ondersteuning. Ze kunnen u helpen de informatie voor uw account bij te werken.

Hoe wijzig ik mijn leeftijd op Google als ik 13 ben?

Als u uw leeftijd op Google wilt wijzigen, moet u een bewijs van uw leeftijd overleggen. Dit kunt u doen door een kopie van uw identiteitsbewijs naar het verificatieteam van Google te sturen. Zodra uw identiteitsbewijs is geverifieerd, wordt uw leeftijd op Google gewijzigd.

Kan Family Link worden verwijderd?

Ja, Family Link kan worden verwijderd. Om Family Link te verwijderen, open je de Family Link-app en selecteer je ‘Family Link verwijderen’.

Hoe schakel ik Gezinsdeling uit?

1. Open de app Instellingen. 2. Tik op je naam bovenaan het scherm.
3. Tik op iCloud.
4. Tik op Delen met gezin.
5. Tik op de schakelaar naast ‘Mijn aankopen delen’ om deze uit te schakelen.

Hoe schakel ik Family Link uit na 13 jaar?

Om Family Link uit te schakelen, open je de Family Link-app en tik je op de naam van je kind. Scroll naar beneden en tik op “Beëindig ouderlijk toezicht.