Hoe geleerde woorden op Galaxy S8 Plus verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Er zijn een paar manieren om geleerde woorden op de Galaxy S8 Plus te verwijderen.
  2. Een manier is om de functie “Alles verwijderen” in de instellingen van de telefoon te gebruiken.
  3. Een andere manier is om de functie “Wipe Data/Factory Reset” te gebruiken.

hoe opgeslagen woorden op Samsung-toetsenbord te verwijderen

FAQ

Hoe wis ik geleerde woorden op het Samsung-toetsenbord?

Samsung Keyboard heeft een functie “Alle woorden wissen” die kan worden gebruikt om alle woorden te wissen die u op het toetsenbord hebt geleerd. Om deze functie te gebruiken, houdt u de knop Alle woorden wissen 3 seconden ingedrukt.

Hoe verwijder je woorden uit geleerde woorden?

Er zijn een paar manieren om woorden uit geleerde woorden te verwijderen. Een manier is om een ​​algoritme voor het verwijderen van woorden te gebruiken. Een andere manier is om het woord trainer te gebruiken.

Hoe verwijder je bepaalde woorden in voorspellende tekst?

Er zijn een paar manieren om woorden in voorspellende tekst te verwijderen. Een manier is om de “delete”-toets ingedrukt te houden en het woord te selecteren dat u wilt verwijderen. Een andere manier is om op de spatiebalk te drukken en de optie “alles verwijderen” te kiezen.

Hoe verwijder je autocomplete woorden op Android?

Er zijn een paar manieren om autocomplete woorden op Android te verwijderen. De eenvoudigste manier is om de actiebalk te gebruiken:
1. Tik op de actiebalk en selecteer ‘Woorden automatisch aanvullen’.
2. Selecteer de woorden die u wilt verwijderen en druk op “Verwijderen.

Waar worden geleerde woorden opgeslagen?

  Hoe Picasa-foto's van Samsung S5 te verwijderen?

Aangeleerde woorden worden opgeslagen in de hersenen.

Hoe zorg ik ervoor dat autocorrectie woorden vergeet?

Er zijn een paar manieren om autocorrectie woorden te laten vergeten. Een manier is om de eigenschap “autocorrect_enable” van het “gmail.com-account” in te stellen op uw pagina “Gmail-instellingen”. Een andere manier is om de eigenschap “autocorrect_table_prefix” van het “gmail.com-account” in te stellen op uw pagina “Gmail-instellingen”.

Hoe wijzig ik tekstvoorspelling op Samsung?

Er zijn een paar manieren om de voorspellende tekst op Samsung-apparaten te wijzigen. De eerste manier is om naar de instellingen van de telefoon te gaan en ‘Tekst-naar-spraak’ te selecteren. Vervolgens kunt u kiezen hoe vaak de tekst wordt bijgewerkt en hoe lang deze blijft staan. Ten slotte kunt u kiezen of u wel of geen leestekens in de tekst wilt opnemen.

Hoe wis je je toetsenbordgeschiedenis?

Er zijn een paar manieren om uw toetsenbordgeschiedenis te wissen. Een manier is om de functie “geschiedenis wissen” in het Configuratiescherm van Windows te gebruiken. Een andere manier is om de opdracht “alle inhoud van toetsenbord verwijderen” in een teksteditor te gebruiken.

Hoe verander je het autocorrectiewoordenboek?

Er zijn een paar manieren om het autocorrectiewoordenboek te wijzigen. Een manier is om de knop “Autocorrectie bewerken” in het venster Autocorrectie te gebruiken. Een andere manier is om de optie “Autocorrectie aanpassen” in het venster Voorkeuren te gebruiken.

Hoe wis ik mijn Samsung-toetsenbordgeschiedenis?

Uw Samsung-toetsenbordgeschiedenis wissen:
1) Open de app “Instellingen” op uw apparaat en tik vervolgens op “Geschiedenis”.
2) Scroll naar beneden en tik op “Alle geschiedenis wissen”.
3) Tik op “Gereed.

  Hoe voicemail op Samsung S10 te verwijderen?

Wat is voorspellende tekst van Samsung?

Voorspellende tekst van Samsung is een functie waarmee gebruikers een woord of zin kunnen typen en de telefoon zal automatisch de rest van het woord of de zin voor hen invullen.

Hoe schakel ik tekstvoorspelling in op de Samsung Galaxy S8?

Er zijn een paar manieren om de voorspellende tekst op de Samsung Galaxy S8 in te schakelen. Een manier is om naar Instellingen te gaan en ‘Tekst-naar-spraak’ te selecteren. Een andere manier is om naar de map “Toepassingen” te gaan en “Samsung Galaxy S8” te zoeken en deze te openen. De derde manier is om naar de app “Instellingen” te gaan en “Tekst-naar-spraak” te selecteren.

Hoe verwijder ik de toetsenbordgeschiedenis op de Samsung Galaxy S8?

Om de toetsenbordgeschiedenis op de Samsung Galaxy s8 te verwijderen, opent u eerst de app “Instellingen” en selecteert u vervolgens “Geschiedenis”. Selecteer onder ‘Geschiedenis’ de optie ‘Verwijderen.

Hoe controleer je de toetsenbordgeschiedenis op Samsung?

Om de toetsenbordgeschiedenis op Samsung te controleren, kunt u de optie “Geschiedenis” in het menu “Instellingen” gebruiken.

Waar worden AutoCorrectie-items opgeslagen?

De AutoCorrectie-vermeldingen worden opgeslagen in het Microsoft Office-systeem.