Hoe foto’s van Amazon-foto’s te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Om foto’s uit Amazon Photos te verwijderen.
  2. Open de app en selecteer de foto’s die je wilt verwijderen.
  3. Tik op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van de afbeelding en tik vervolgens op Afbeelding verwijderen.

Hoe voorkom ik dat Amazon een back-up van mijn foto’s maakt?

FAQ

Hoe verwijder ik foto’s van Amazon-foto’s?

Om foto’s van Amazon-foto’s te verwijderen: (1) open Amazon Photos en log in op uw account (2) selecteer de foto’s die u wilt verwijderen (3) klik op de drie regels in de linkerbovenhoek van de foto en klik vervolgens op “Verwijderen Foto” (4) bevestig door nogmaals op “Foto verwijderen” te klikken

Wat gebeurt er met verwijderde foto’s op Amazon-foto’s?

Verwijderde foto’s en video’s op Amazon Photos worden permanent verwijderd.

Verwijdert het verwijderen van de Amazon-foto-app foto’s?

Nee, als je de Amazon-foto-app verwijdert, worden geen foto’s verwijderd. Foto’s worden opgeslagen op de servers van Amazon en zijn toegankelijk via de Amazon-foto-app of de Amazon-cloudopslagservice.

Hoe selecteer ik alle foto’s op Amazon-foto’s?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om alle foto’s op Amazon-foto’s te selecteren, afhankelijk is van uw specifieke behoeften. Enkele tips voor het selecteren van alle foto’s op Amazon-foto’s zijn onder meer het gebruik van zoekfilters en sorteren op datum of bestandsgrootte.

Hoe wis ik foto’s?

Er zijn een paar manieren om foto’s van je telefoon te wissen. De eenvoudigste manier is om naar de fotobibliotheek te gaan en de foto te selecteren die u wilt wissen en vervolgens op de verwijderknop te drukken. Een andere manier is om naar je Foto’s-app te gaan en de afbeelding te selecteren die je wilt wissen en vervolgens op het prullenbakpictogram te drukken. Als je een foto permanent wilt wissen, ga je naar Instellingen > Foto’s > Foto’s en video’s wissen.

  Hoe foto's op Amazon-foto's te verwijderen?

Neemt Amazon-foto ruimte in beslag op de telefoon?

Nee, Amazon-foto neemt geen ruimte in beslag op je telefoon. Amazon photo is een gratis app die je kunt downloaden in de App Store of Google Play store.

Hoe verwijder je foto’s van Amazon-foto’s zonder ze van de telefoon te verwijderen?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het verwijderingsproces afhankelijk is van de Amazon Photos-app die je gebruikt en welke foto’s je verwijdert. Hier zijn echter enkele tips om u te helpen foto’s uit Amazon Photos te verwijderen zonder ze van uw telefoon te verwijderen:
Open de Amazon Photos-app op je telefoon en zoek de foto die je wilt verwijderen. Tik erop om het in de app te openen.

Kan Amazon Photos duplicaten verwijderen?

Ja, Amazon Photos kan duplicaten verwijderen. Duplicaten kunnen worden verwijderd met behulp van de tool “Foto’s dupliceren” in het gedeelte “Foto’s” van de Amazon Photos-app.

Hoe voorkom ik dat foto’s worden gesynchroniseerd met Amazon?

Er zijn een paar verschillende manieren om te voorkomen dat foto’s worden gesynchroniseerd met Amazon. U kunt automatische fotosynchronisatie op uw apparaat uitschakelen, de foto’s uit uw Amazon-account verwijderen of het delen van foto’s op Amazon uitschakelen.

Waarom kan ik geen foto’s verwijderen?

Foto’s kunnen op verschillende manieren worden verwijderd. De meest gebruikelijke manier is om de knop “foto verwijderen” op de detailpagina van de foto te gebruiken. Een andere manier is om de knop “foto verwijderen” in het fotoalbum te gebruiken. Ten slotte kunnen foto’s worden verwijderd door ze te selecteren en op de delete-toets op uw toetsenbord te drukken.

  Hoe een register op Amazon te verwijderen?

Waarom kan ik geen foto’s uit mijn galerij verwijderen?

Foto’s worden in uw galerij opgeslagen als onderdeel van uw account en u kunt ze niet verwijderen tenzij u uw account verwijdert.

Waarom nemen mijn foto’s zoveel ruimte in beslag?

Er zijn een paar dingen die ervoor kunnen zorgen dat uw foto’s veel ruimte op uw apparaat in beslag nemen. Als u bijvoorbeeld veel grote foto’s of video’s heeft, nemen deze mogelijk meer ruimte in beslag dan normaal. Een andere mogelijkheid is dat als je veel foto’s hebt die zijn gecomprimeerd met een compressie-algoritme (zoals JPEG), die foto’s meer ruimte in beslag nemen.

Kan iemand mijn Amazon-foto’s zien?

Ja, iedereen kan je Amazon-foto’s zien. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op uw Amazon-account en de Foto’s-app openen.

Is Amazon eigenaar van je foto’s?

Nee, Amazon is niet de eigenaar van je foto’s. U behoudt het volledige eigendom van uw foto’s en kunt ermee doen wat u wilt.

Zijn Amazon Photos beter dan iCloud?

Er zijn een paar factoren waarmee u rekening moet houden bij het vergelijken van Amazon Photos en iCloud. Ten eerste is iCloud gratis voor gebruikers met een Apple-account, terwijl Amazon Photos $ 9,99 per jaar kost voor individuen of $ 19,99 per jaar voor een gezinsabonnement. Bovendien biedt iCloud ingebouwde opslag voor foto’s en video’s, terwijl Amazon Photos gebruikers in staat stelt foto’s en video’s van hun apparaten te uploaden, evenals externe opslagservices zoals Dropbox en Google Drive.