Hoe foto’s van Amazon Fire-tablet te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Om foto’s van uw Amazon Fire-tablet te verwijderen.
  2. Open eerst de Foto’s-app en selecteer een foto om te verwijderen.
  3. Tik op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van de foto en selecteer vervolgens Foto verwijderen.

Hoe Amazon Fire Camera te gebruiken

FAQ

Hoe verwijder ik Amazon-foto’s?

Om Amazon-foto’s te verwijderen, opent u de Foto’s-app op uw apparaat en selecteert u een foto. Tik op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van de foto en tik vervolgens op Foto verwijderen.

Waar zijn mijn foto’s op Amazon Fire-tablet?

Als je foto’s hebt opgeslagen in de Amazon Photos-app op je Fire-tablet, worden ze gesynchroniseerd met je apparaat. Je kunt ze openen door op je Fire-tablet naar “Foto’s” te gaan en de foto’s te selecteren die je wilt bekijken.

Hoe verwijder ik foto’s permanent van mijn Kindle?

Om foto’s permanent van je Kindle te verwijderen, open je eerst de Foto’s-app en zoek je de foto die je wilt verwijderen. Tik op de afbeelding om deze in een nieuw venster te openen. Tik in de rechterbovenhoek van het nieuwe venster op de drie stippen in de linkerbovenhoek en selecteer ‘Verwijderen van apparaat’. Bevestig door op “Verwijderen” te tikken.

Hoe maak ik ruimte vrij op mijn Fire-tablet?

Er zijn een paar manieren om ruimte vrij te maken op uw Fire-tablet. U kunt apps verwijderen, inhoud uit boeken en tijdschriften verwijderen of functies uitschakelen.

Zal het verwijderen van de Amazon-foto-app foto’s verwijderen?

Nee, als je de Amazon-foto-app verwijdert, worden geen foto’s verwijderd. Foto’s worden in een apart bestand op je apparaat opgeslagen en er wordt geen back-up van gemaakt door de Amazon-foto-app.

  Hoe verlanglijst op Amazon te verwijderen?

Hoe bekijk ik mijn foto’s op Amazon Fire?

U kunt uw foto’s op Amazon Fire bekijken door naar “Foto’s” in het menu “Fire TV Home” te gaan en “Foto’s bekijken” te selecteren. U kunt uw foto’s ook openen door naar “Mijn foto’s” in het menu “Fire TV Home” te gaan.

Hoe bekijk ik foto’s op Amazon Fire?

Er zijn een paar verschillende manieren om foto’s op Amazon Fire te bekijken. Je kunt ze bekijken in de Foto’s-app of je kunt ze bekijken op Amazon Cloud Drive.

Kun je foto’s op Amazon Fire-tablet plaatsen?

Ja, je kunt foto’s op een Amazon Fire-tablet plaatsen. Om dit te doen, moet u er eerst voor zorgen dat uw Amazon Fire-tablet een camera en fotobibliotheek heeft. Volg daarna deze stappen:
Open de Foto’s-app en tik op de foto die je wilt toevoegen aan je Fire-tablet.
Tik op de knop Delen en selecteer Toevoegen aan Amazon Fire Tablet.
Voer het wachtwoord van uw Amazon Fire-tablet in wanneer daarom wordt gevraagd en selecteer OK.

Waarom zegt mijn Kindle Fire weinig opslagruimte?

Je Kindle Fire zegt mogelijk ‘weinig opslagruimte’ als er onvoldoende ruimte is. U kunt ruimte vrijmaken door inhoud te verwijderen die u niet meer nodig heeft, of door apps naar de SD-kaart te verplaatsen.

Hoe krijg ik toegang tot de interne opslag op Kindle Fire?

Om toegang te krijgen tot de interne opslag op een Kindle Fire, ga je eerst naar het menu “Instellingen” en selecteer je “Opslag”. Hier kunt u uw inhoud en apps bekijken en beheren.

  Hoe verwijder ik een betaalmethode op Amazon?

Hoe voorkom ik dat foto’s worden gesynchroniseerd met Amazon?

Er zijn een paar manieren om te voorkomen dat foto’s worden gesynchroniseerd met Amazon. Een manier is om automatische fotosynchronisatie op uw Amazon-account uit te schakelen. Ga hiervoor naar de instellingen van je Amazon-account en selecteer onder ‘Je foto’s en video’s’ ‘Foto’s automatisch synchroniseren’. Als u de foto’s op uw apparaat wilt houden, maar ze niet wilt synchroniseren met Amazon, kunt u een app voor het opslaan van foto’s van derden gebruiken, zoals Google Foto’s of iCloud-fotobibliotheek, en automatische upload naar Amazon uitschakelen.

Hoe voorkom ik dat Amazon automatisch foto’s uploadt?

Er zijn een paar manieren om te voorkomen dat Amazon automatisch foto’s uploadt:
-Ga op uw Amazon-account naar “Foto’s en video’s beheren” en schakel “Foto’s en video’s automatisch uploaden” uit.
-Als je een Kindle Fire hebt, kun je het uploaden van foto’s uitschakelen door naar Instellingen > Apparaatopties > Foto’s te gaan.
-Op een Android-telefoon of -tablet opent u de Amazon-app en gaat u naar Instellingen > Foto’s.

Kan iemand mijn Amazon-foto’s zien?

Ja, je kunt je Amazon-foto’s zien als je een Amazon-account hebt en de Foto’s-app op je apparaat is geĆÆnstalleerd.

Hoe breng ik foto’s over van Fire-tablet naar SD-kaart?

Volg deze stappen om foto’s van uw Fire-tablet naar een SD-kaart over te zetten: 1. Open de Foto’s-app op uw Fire-tablet. 2. Tik op het album waarnaar u foto’s wilt overbrengen. 3. Tik op de foto’s die je wilt overzetten. 4. Tik op de knop “KopiĆ«ren naar SD-kaart”. 5. Tik op de knop “Ja, alles kopiĆ«ren”. 6.

  Hoe verwijder ik een kaart van Amazon?

Hoeveel opslagruimte heeft een Amazon Fire-tablet?

De Amazon Fire-tablet heeft 8 GB aan opslagruimte.