Hoe foto’s in Amazon-foto’s te verwijderen?

Beste antwoord:
  1. Een foto verwijderen uit Amazon Photos op een Fire-tablet of telefoon.
  2. Open de foto en tik op de drie lijnen in de linkerbovenhoek.
  3. Tik vervolgens op Foto verwijderen.

Hoe voorkom ik dat Amazon een back-up van mijn foto’s maakt?

FAQ

Hoe verwijder ik foto’s van Amazon-foto’s?

Er zijn een paar manieren om foto’s van Amazon Photos te verwijderen. U kunt de tool voor het verwijderen van foto’s op internet of in de app gebruiken. U kunt ook de functie voor het verwijderen van foto’s in Amazon Photos gebruiken.

Wordt het verwijderen van foto’s van de iPhone verwijderd van Amazon-foto’s?

Ja, als je foto’s van een iPhone verwijdert, worden ze ook verwijderd uit Amazon Photos.

Wat gebeurt er met verwijderde foto’s op Amazon-foto’s?

Amazon Photos verwijdert foto’s na 30 dagen als er geen back-up van is gemaakt. Als je een foto van je apparaat verwijdert, verwijdert Amazon Photos deze na 30 dagen.

Hoe selecteer ik alle foto’s op Amazon-foto’s?

Er zijn een paar manieren om alle foto’s op Amazon Photos te selecteren. U kunt de zoekbalk bovenaan de app gebruiken of naar ‘Alle foto’s’ gaan en ‘Alles selecteren’ selecteren.

Hoe wis ik foto’s?

Er zijn een paar manieren om foto’s van je telefoon te wissen. U kunt de ingebouwde wisser van de telefoon, apps van derden zoals Foto’s wissen of een computer gebruiken.

Waar gaan permanent verwijderde foto’s naartoe?

Over het algemeen gaan foto’s die permanent van een apparaat worden verwijderd naar de prullenbak van de gebruiker. Afhankelijk van het apparaat en de instellingen kunnen sommige foto’s echter ook permanent worden verwijderd zonder naar de prullenbak te gaan.

  Hoe babyregister op Amazon te verwijderen?

Kan ik mijn foto’s verwijderen zodra ze op Amazon-foto’s staan?

Ja, u kunt uw foto’s verwijderen uit Amazon Photos. Om dit te doen:
Open Amazon-foto’s.
Klik op de drie lijnen in de linkerbovenhoek van het app-scherm.
Klik onder ‘Instellingen’ op ‘Foto’s’.
Klik onder ‘Foto’s’ op ‘Foto’s die je met anderen hebt gedeeld’.

Hoe veilig zijn Amazon-foto’s?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de veiligheid van Amazon-foto’s afhankelijk is van het specifieke gebruik. Enkele algemene tips om in gedachten te houden bij het gebruik van Amazon-foto’s zijn onder meer het gebruik van een veilig wachtwoord en het nooit delen van uw Amazon-foto’s met iemand die u niet vertrouwt. Zorg er bovendien voor dat u regelmatig een back-up van uw foto’s maakt voor het geval er iets met uw originele bestanden gebeurt.

Zijn Amazon-foto’s beter dan iCloud?

Het korte antwoord is dat er geen definitief antwoord is, aangezien de twee diensten hun voor- en nadelen hebben.
Een groot voordeel van Amazon Photos is dat het automatisch foto’s kan ordenen en taggen met specifieke informatie zoals locatie, datum en tijd. Dit kan handig zijn als u snel een specifieke foto wilt vinden.
Aan de andere kant heeft iCloud een grotere bibliotheek met foto’s en kunnen gebruikers gemakkelijk foto’s met anderen delen.

Hoe voorkom ik dat foto’s worden gesynchroniseerd met Amazon?

Er zijn een paar manieren om te voorkomen dat foto’s worden gesynchroniseerd met Amazon. Een manier is om automatische foto-uploads op uw Amazon-account uit te schakelen. Een andere manier is om het synchroniseren van foto’s tussen uw apparaten en Amazon uit te schakelen.

  Hoe verwijder ik mijn Amazon 2019-account?

Hoe voorkom ik dat Amazon automatisch foto’s uploadt?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om te voorkomen dat Amazon foto’s automatisch uploadt, kan variëren, afhankelijk van uw specifieke situatie. Enkele tips om te voorkomen dat Amazon automatisch foto’s uploadt, zijn onder meer het uitschakelen van foto-uploads in uw accountinstellingen, het gebruik van een externe fotobeheerservice of het coderen van uw foto’s voordat u ze uploadt naar Amazon.

Zijn Amazon-foto’s de moeite waard?

Ja, Amazon-foto’s zijn zeker het downloaden waard. Ze zijn van hoge kwaliteit en hebben meestal veel detail.

Waarom kan ik geen foto’s verwijderen?

Het verwijderen van foto’s van uw camera kan een beetje lastig zijn. Bij sommige camera’s kunt u afzonderlijke foto’s verwijderen, terwijl u bij andere camera’s alle foto’s in een bepaalde map moet verwijderen. Mogelijk moet u ook uw geheugenkaart formatteren voordat u foto’s kunt verwijderen.

Waarom nemen mijn foto’s zoveel opslagruimte in beslag?

Er zijn een paar dingen die ervoor kunnen zorgen dat uw foto’s veel opslagruimte op uw apparaat in beslag nemen:
Foto’s met een groot formaat (bijvoorbeeld foto’s met een 4K- of hogere resolutie) nemen meer ruimte in beslag op uw apparaat dan foto’s met een lagere resolutie.
Foto’s die in albums zijn opgeslagen, nemen meer ruimte in beslag dan foto’s die niet in een album zijn opgeslagen.

Hoe verwijder ik foto’s uit de cloud?

Foto’s die met een telefoon of camera zijn gemaakt, kunnen uit de cloud worden verwijderd als het apparaat wordt gewist. Foto’s die met een digitale camera zijn gemaakt, kunnen worden verwijderd door de camera op de computer aan te sluiten en de foto’s van de computer te verwijderen. Foto’s die met een scanner zijn gemaakt, kunnen worden verwijderd door ze te scannen en vervolgens te verwijderen.

  Hoe zeg ik Amazon-videoabonnementen op?